Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Matthewsz #10851 üzenetére
opcionális a tv tuner modul, és ebben a régióban nem tesznek bele! a burkolat viszont úgy készül, hogy minden csatlakozási lehetőség adott legyen - régiótól függetlenül -, ezért van rajta az antenna csatlakozási lehetősége.
az illesztők/alkalmazások viszont adottak hozzá az msi letöltési részlegében. -
Skyer
senior tag
válasz
Matthewsz #10851 üzenetére
Hát szedj le progit
Lehet az nincs is bekötve tehát a gépbe nincs benne a modul csak egyszerüen nem lehetett úgy kiszedni a gépből hogy a design ne boruljon fel. Én erre gondolok, láttam már ilyent sztem te is , pl egyes VGA-kon vannak forrasztható területek..(Aszali gép VGA). Nyilván nem fogják kisebbre vágni a butább és olcsobb vga-t. kinek érné meg? Egy nyákot legyártanak az a favorit és aztán az butitják folyamatosan lefelé. Ez a notiknál is igy van, ezt azt kivesznek belőle, de nem a design rovására!
-
válasz
Matthewsz #10753 üzenetére
nekem vista alatt; a wifi/bluetooth gomb megnyomásakor az scm feldob egy panelt, ott lehet klikkeléssel ki- és bekapcsolni a wifi/bluetooth modulokat.
xp alatt nincs ilyen panel, csak a hardveres kapcsoló van, azt kell nyomkodni a megfelelő állásig.
ja, és ha az scm telepítve van, akkor a kamera be- és kikapcsolásakor kapsz grafikus visszajelzést! -
Mr. Teddy
őstag
válasz
Matthewsz #10748 üzenetére
Szia!
Biost kéne frissítened. Nekem az oldotta meg a P1/P2/wifi gombok problémáját. Én XP-t használok, és volt hogy nem tudtam bekapcsolni a wifit, restart és ment. Kapcsolgattam 15ször ki/be és megint nem ment. Bios frissítés után P1-re keresés jön elő, P2-re webcamera, és a Wifi gombnál meg már úgy megy, hogy wifi/bt/wifi+bt/mindkettő off.A biosfrissítést két módon lehet, van valami Live MSI download, azt nem tudom hogy kell, elvileg oprendszer alól frissíti, vagy leszeded a biost külön. Én utóbbit csináltam, egy CD-re NERO-ban a Bootolható lemez opcióval írtam ki rá a 3 fájlt, restart (ugye biosban a cd/dvd legyen az első a boot sorban) és utána a parancssorban a flash.bat vagy valami hasonlót kellett elindítanom, és ment. A legvégén kicsit furcsálottam, azt írta ki hogy CMOS checksum error, vagy hasonlót, de ez normális. Ha végez, restart, biosba belépsz, és "Load biso default" és kész. Menni fog.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RoG STRIX G17 Notebook! WQHD 240Hz / Ryzen 7845HX RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- MacBook Pro 16" 2021 / M1 Pro / 16GB / 512GB / Space Grey (117)
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest