Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
Hey Boys!
Tudtok nekem abban segíteni, hogy az LG BD570-em lejáton egy adott mkv-t? Pontosabban kódolásút? Az a furcsa, hogy haver LG BD550-e simán viszi, az enyém meg nem indítja el.
ITT láthatjátok az infókat az mkv-ról összehasonlítva.
Arra rájöttem, hogy azokat nem viszi, amiben szerepel az, hogy "Header stripping"Ez mi amúgy??
Előre is thx
-
Dunbar
senior tag
Mit csináljak, hogy megmaradjon a felirat amikor mp4-be konvertálom? Format Factory-vel eltűnt.
-
Dunbar
senior tag
Elsőre nem sikerült, 167 epizódból szeretném kiszedni az egyes hangsávot, kiszedegettem a pipákat, és szerintem rendben is lenne, de egy fájlba rakta valahogy az összeset, amit ha megnyitok a vlc elkezd újabb és újabb ablakokat megnyitni (gondolom minden epizódot akar meg akar nyitni) és crashel.
Szóval a lényeg az, hogy meg lehet csinálni, hogy minden egyes epizódot megtartson külön, vagy mindenképpen egyenként kell hozzáadni és kiszedni a hangsávot?Ja és még valami, ha pl. A_AAC (ID 2, type: audio) és A_AAC (ID 3, type: audio) és egy videóra vonatkoznak, akkor ebben az esetben a kisebb ID (szóval az ID 2) jelenti az egyes hangsávot, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Dunbar
senior tag
Sziasztok!
Dual Audiónál mit csináljak, hogy csak a kettes hangsáv maradjon meg? Le lehet venni valahogy az egyeset? Utána mp4-be konvertálnám. -
törölt tag
Srácok, kezdő vagyok,Mkv-t szeretnék Blu-ray lemezre és formátumba kiírni.Hallottam olyanokat hogy át kell kódolni de az sok idő.Tudnátok valami egyszerű programot ajánlani ami esetleg magyar nyelvű, szívesen fogadok minden tanácsot hogyan fogjak hozzá,thx
-
laychi
veterán
válasz
NakedZombie #1383 üzenetére
"Hello!
Egy ideje már szenvedek mkv filmek lejátszásával, de nem tudok rájönni a problémára.
Tehát:
TV-n szeretném nézni a 8-14 GB-os filmeket, külső HDD-ről. Először egy 1TB-ost próbáltam, aztán egy 80 GB-os merevlemezt, de mindkét esetben nézhetetlenül szaggat, sőt, legtöbbször ki is dob a tv. El nem tudom képzelni mi lehet a baj. Pendrive-ról simán mennek az avi-k. Olyan nagy Pendrive-om meg nincs, hogy HD filmeket pakoljak rá, főleg, ha potyára venném meg a 32 GB-osat.
Tud valaki ötletet adni?
Köszi!"NakedZombie próbálj másik usb portot ,vagy lehet kellene egy kis plusz áramellátás a vinyónak
és lehetőleg ne használj usb hosszabbítót -
NakedZombie
csendes tag
Hello!
Egy ideje már szenvedek mkv filmek lejátszásával, de nem tudok rájönni a problémára.
Tehát:
TV-n szeretném nézni a 8-14 GB-os filmeket, külső HDD-ről. Először egy 1TB-ost próbáltam, aztán egy 80 GB-os merevlemezt, de mindkét esetben nézhetetlenül szaggat, sőt, legtöbbször ki is dob a tv. El nem tudom képzelni mi lehet a baj. Pendrive-ról simán mennek az avi-k. Olyan nagy Pendrive-om meg nincs, hogy HD filmeket pakoljak rá, főleg, ha potyára venném meg a 32 GB-osat.
Tud valaki ötletet adni?
Köszi! -
mimic1979
aktív tag
Megoldottam...
-
mimic1979
aktív tag
Sziasztok! Lehet hogy csak vissza kellene néhány száz hozzászólást olvasni, de ezt meg kerülve feltennék egy kérdést.
A következő a problémám: Van egy BDP9500-as BD lejátszom ami lejátsza az MKV fileokat usb-ről ellenben nem támogatja a az NTFS rendszert csak a FAT32-őt. A kérdésem hogy mi az a legegyszerűbb program ami 3-4 gigás darabokra bont egy nagyobb méretű MKV filet.
Természetesen úgy szeretném felmásolni a pendrive-ra hogy az sorba le is játssza.A méretét nem akarom csökkenteni összességében, a lényeg hogy másolható legyen .és utána minőség romlás nélkül nézhető is.
[ Szerkesztve ]
-
werttzui
addikt
Lenne egy kis problémám van egy filmem mkv formátum a film a beépített angol hangot viszi rendesen,de van mellé adott magyar nyelv m4a formátum ,de egyszerre semmi képen nem tudom megszólaltatni ! Kéne egy ötlet vagy valami progi ami összeilleszti vagy valami lejátszó ami a külön hangot elindítja a filmmel együtt!
-
törölt tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.
Na szóval van egy mkv fájlom amiről szeretném a hangsávot rátenni egy dvdre. Hogyan tudom ezt a legkönnyebben megoldani? Tudnátok ajánlani programokat?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
deka1
csendes tag
Sziasztok,
van egy ac3 angol nyelvű fájl, amit konvertálás nélkül nyújtani kellene kb 7 másodperccel, az eleje pontosan passzol, a végét kellene módosítani. Dual audio-s mkv-fálj lenne a végeredmény...Mivel tudom ezt megvalósítani, amiket próbáltam és nem olvasta az ac3-at: goldwave, adobe audition, besweet, soundforge...
[ Szerkesztve ]
-
kisspepe
tag
Sziasztok!
Letöltöttem a Star Wars Clone Wars-t mkv formátumba. A probléma, hogy a Samsung TV-m nem játsza le a hangját. Valami gond van vele. Mivel tudnám egyszerűen átkódolni az mkv-k hangját?
A másik a TV csak akkor hajlandó felíratot megjeleníteni, ha az külön van az mkv fájl mellett. Az mkv-ból mivel tudom kiszedni a felíratot?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
kiskuju*
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, mert begolyózok!
Va egy 3D-s LG tv-m. Mindent lejátszik közvetlenül usb-n keresztül, de nem ismeri fel a DTS hangot.( Nem támogatott audio)Vettem egy 3 D-s samsung blu-ray-t azzal a felkiáltással, hogy az majd boldogul azzal is.
Csakhogy azon keresztül meg minden film szaggat. Próbáltam táp nélküli külső Hdd-t is rákötni- a szaggatás a gyors jeleneteknél elviselhetetlen. Vettem egy saját tápost is, de a jelenség ugyanaz, bár mintha kevésbé szaggatna.Az eredeti BR lemezeket szépen viszi, tehát a gép nem hibás.
Mit csináljak? -
deadtom
csendes tag
Hali
Tudja valaki, hogy az miért van amikor egy ass felirat fájlba állítottam az időzítést mert késett a videóhoz képest és összeraktam a videóval (ami egy mkv fájl volt) akkor a feliratok között ott volt de nem jelenítette meg. Ugyan ezt csinálta, hogy ha csak külön beolvastattam melléje az átidőzített feliratot, de ha azt a feliratot rakom bele vagy csak külön megnyitom amihez még nem nyúltam hozzá az meg jó
-
attilav2
őstag
válasz
attilav2 #953 üzenetére
MBAFF, (Macroblock-Adaptive Frame/Field Coding) /Ez azt jelenti, hogy a video képkockái részben progresszívek, részben váltottsorosak attól függően, hogy az adott makroblokk mennyi mozgást tartalmaz/ formátumú h264 HD adást szeretnék újrakódolás nélkül mkv-ba rakni esetleg meg is vágni milyen megoldás van erre? Lehetőleg olyan ami normálisan kezeli ezt a formátumot. Most így 2012 közepére fejlődtek annyit a programok az előző hsz-em kori állapothoz képest, hogy gond nélkül kezeljék ezt a remek digikábeles formátumot? Valakinek van tapasztalata MBAFF-es HDTV adás újrakódolás nélküli vágásával és mkv-ra konvertálásával kapcsolatban?
-
Levi's
tag
hali
tudnátok nekem segíteni?
olyan gondom van, hogy konvertálok egy dvd-t mkv-ba 23,976-os fsp-el de hiába töltök le hozzá ilyen feliratot, tehát 23,976-osat akkor is rossz lesz hozzá. -
qamu74
őstag
Cső!
Olyan programot keresek , amivel mkv file hangját letudom menteni.
THX! -
törölt tag
válasz
bedgabor #1367 üzenetére
Kizárt dolog, hogy megtartod a képminőséget harmadakkora méretnél. Eleve csökkented a file méretét, szóval alapból a minőség is jelentősen csökkenni fog, mert hogy ezeknél a fileoknál a kép foglalja le a méret 70-80%-át.
boatkiller: nem tudom hogy vinnie kellene-e a masinának a 720p filmeket, de ha igen, akkor próbálkozz különféle lejátszókkal és különböző beállításokkal.
-
boatkiller
tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene. Adott egy HP mini5101 netbook ami max. 1366x768-as felbontásra képes. Elviekben képes a 720p videók lejátszására, de a valóságban bepixelesedik és szétesik a kép az ilyen felbontású mkv fájloknál. Kérdésem az lenne, hogy milyen felbontásra konvertáljak, ahol élvezhetően jó minőségben legyen képes a "csodamasina" megjeleníteni a filmeket?
-
bedgabor
csendes tag
Sziasztok! Sok oldalon látok feltöltve 2,5 max 3 GB-os mkv filmeket 720-as felbontással AC3-5.1-es magyarhangal! a kérdésem a következő lenne! A meglévő 8-10GB mkv 720-as filmjeimet át tudom e alakítani valami progival, a képminőség megtartása mellett, hogy ne foglaljanak többet 2-3GB-nál? Hogy lehetne lecsökkenteni a méretüket? Felesleges feliratokat és nyelveket már kiszedtem a filmekből, de így is 6-8GB-ot foglalnak! Helyszűke miatt lenne jó őket lekicsinyíteni! Szóval aki tud valamit írjon! Előre is köszi!
-
janihunk
senior tag
Ennyien azé ne.
-
janihunk
senior tag
Sziasztok H.264 ből szeretnék x264 et kódolni. Letöltöttem a MeGUI_2112_x86 programot. Abban kellene segítség hogy hogyan állítsam be. Max 1.2gb méretig kellene nekem egy jó beállítás. Elvileg ha ezt: cabac=1 / ref=8 / deblock=1:-3:-3 / analyse=0x3:0x133 / me=tesa / subme=11 / psy=1 / psy_rd=1.10:0.15 / mixed_ref=1 / me_range=24 / chroma_me=1 / trellis=2 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=-3 / threads=12 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=5 / b_pyramid=2 / b_adapt=2 / b_bias=0 / direct=3 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=2 / keyint=250 / keyint_min=1 / scenecut=60 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=60 / rc=2pass / mbtree=1 / bitrate=3453 / ratetol=1.0 / qcomp=0.70 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / vbv_maxrate=40000 / vbv_bufsize=40000 / nal_hrd=none / ip_ratio=1.20 / aq=1:1.00 Beírnám az x264 Configuration/Misc/castum command line részbe, de így mihelyt elkezdődik a kódolás le is áll (semmit nem ír ki) Egy sorozatról volna szó 720p és egy normális minőséget szeretnék 2-3 óra kódolási idővel max.
-
Locsi
senior tag
-
Tuszti
csendes tag
Sziasztok!!
Angol nyelvű, magyar feliratos (a felirat nem ráégetett, hanem külön hozzácsatolt) Mkv videót szeretnék PS3-on nézni, hasonlóan az AVIAddXSubs 9.10 segítségével feliratot az avi-s videókhoz csatolt filmekhez.
Létezik-e ehhez hasonló progi az mkv-s direkt PS3-on is nézhető videókhoz? Egyáltalán ez a formátum nézhető-e PS3-n? Egyéb lehetőségek?
Köszönöm. (Y)
-
benvolio
őstag
válasz
Topanka #1356 üzenetére
FreeVideoConverter-t próbáld ki.
-
Topanka
aktív tag
Sziasztok!
Légyszi segítsetek az alábbiakban:
Filmeket konvertálok, mert pendrive-re másolva nézzük a tévén.
A TV nem ismeri a DTS hangfájlokat, ezért AC3 hangsávot használok.
De vannak olyan filmek, ahol kellene a felirat is, pl. forced, vagy teljes idegen nyelvűnél.
Az mkv-és filmben benne van az SRT, de konvertálás után eltűnik, nem írja ki.
Format factory-t használok, és a feliratnál bejelölöm a másolást, vágás/szerkesztés-nél beviszem, mégsincs meg. Miért?
Vagy más módszert javasoltok?
Így is vergődöm, mert a windows 64 ultimate op. rendszer néha kidob a konvertáló progiból.
(Vagy valami más) -
salapp
addikt
Szervusztok!
Jó hosszú ez a topik, és képtelen vagyok végignyálazni. Mit csináltok, amikor adva van egy avi, amit az asztali nem akar lejátszani?
Fogom a format factory-t, berakom feladatba? Kell valamit beállítani rajta, vagy csak indítsam el, "mindent avi-ba" beállítással a feladatot, aztán már jó is?
Vagy honnan tudom meg, hogy mi a baja egy adott fájlnak? -
Locsi
senior tag
-
lupu500
tag
-
Dragon27
senior tag
Mit lehetne kezdeni mkv fájl hibás . A mérete 8.3 GB a videót kb. 3:45 percig folyamatosan tudom nézni aztán megakad . Ha 3:48 percre ugrasztom a lejátszót VLC,MPC HC,.. probléma nélkül a hátralevőrész lejátszható ..
megpróbáltam torrent újraellenőrzését pár százaléknál megakadt ,. Handbrake , egy másik merevlemezre másolni de megakad ..
nem hiszem hogy az eredeti verzió is hibás lenne
-
Locsi
senior tag
Próbáld meg szétszedni, az mkv extract progival, és újra összerakni a mergéve, de elvileg be kell pipálni az disable header removal részt, ahogy a #1343-ban írtam. Nekem egy mkv fájlal nincs problémám, de lehet hogy azért, mert hálózaton keresztül van megosztva a bd-d 6900-el.
-
-
ProdyG
őstag
"Csinálsz egy txt fájlt ebben a formában.
# timecode format v1
assume 24.000
Ezt behívod az mkv fájl videó részénél a general track option fülnél, a timecodes részbe. Az audio sávnál a formats specific options résznél a stretch by részbe beírod ezt 23976/24000."eddig megcsináltam és a kép és a hangok is teljesen jók. a további mondatokat nem teljesen értettem, de úgy tűnik nincs is rá szükségem
"file fülnél az options beállításnál a disable header compression removal legyen bepipálva"
- ilyet nem találtam.továbbá az lenne még a kérdésem, hogy az mkv-ban levő feliratokat is hozzá lehet igazítani a fenti beállításokhoz? mert a feliratok csúsznak így. köszi
-
Locsi
senior tag
Csinálsz egy txt fájlt ebben a formában.
# timecode format v1
assume 24.000Ezt behívod az mkv fájl videó részénél a general track option fülnél, a timecodes részbe. Az audio sávnál a formats specific options résznél a stretch by részbe beírod ezt 23976/24000.
Pc-n tutira működik. Csak arra kell vigyázni, hogy a file fülnél az options beállításnál a disable header compression removal legyen bepipálva. Ha ez nem megy akkor ki kell nyerni az audio sávot az mkv extract progival, és az audio sávot kell újrakódolni 24fps-re, és újramuxolni a videó sávval.[ Szerkesztve ]
-
ProdyG
őstag
-
ProdyG
őstag
sziasztok,
van egy asztali blu-ray lejátszóm, ami csak azokat az mkv fájlokat játssza le jól, amik kereken 24fps-esek (ilyen nagyon kevés van). a 23.98-asokat nem ismeri fel rendesen, ezért azokat 50hz-n tolja, ezért szaggatnak.
meg lehet valahogy úgy szerkeszteni az mkv-ket, hogy bennük a 23,98-at átírni 24-re? végülis a kép és hang sávokat nem kell abszolút piszkálni, csak ezt az infót kéne átírni, hogy felismerje a lejátszó. köszi -
lupu500
tag
A kérdésem a következő: van egy mkv formátumom amit szét muxoltam egy video és audio fájlra. Sajnos a hang nem magyar de megvan a film aviban amit szintén szétszedtem és kivettem belőle a magyar szinkron hangot. Mivel ez mp3-ban volt átkonvertáltam ac3-ba.
Lehetséges -e összemuxolni ezt az ac3-as hangot az mkv video anyagával és így lenne egy szinkronizált mkv fájl. Meg lehet-e ezt csinálni? Működőképes lesz a kapott fájl? -
Locsi
senior tag
Na most fussunk neki még egyszer. Ki akarod nyerni egy mkv fájlból az audio sávot? Ha igen, akkor azt az mkv extract-al, és a hozzá tartozó gui-val kell megtenned. [link] Ha meg azt akarod, hogy megmaradjon mondjuk a filmed, és a hozzá tartozó magyar hangod, akkor az angol hangról le kell venned a pipát, és úgy újra muxolni.
[ Szerkesztve ]
-
turkej
csendes tag
Te hogy tudsz MKV file-ből kiszedni angol nyelvet nekem felvan telepítve az mkvmerge GUI v5.4.0 de nem megy. Elindítottam a progit hozzá adtam a filmet és kivettem a pipát a nem magyar helyekről a Tracks, chapters... fülalatt. Amit kaptam pár 100 megás hanganyag egy 10GB-os filmből. Biztos egyszerű de én nem értek hozzá. Kérlek magyarázd el nekem RÉSZLETESEN előre is köszi
-
turkej
csendes tag
sziasztok. Én azt szeretném megkérdezni hogy hogyan tudom mkvmerge GUI v5.4.0 programmal, vagy tudom-e eggyáltalán kiszedni az angol nyelvet egy MKV file-ból?
Nem értek a programhoz és most csinálok elősször ilyesmit.elindítottam a programot, a nyelvek közül kiszedtem a pipát az angol nyelveknél a Tracks,chapters and tags fül alatt, Ezután rámentem a Start muxing ra. Amit kapok egy pár 100 MB-os hang anyag egy 10 GB méretű fáljból. Biztos nagyon egyszerű a dolog de én nem értek hozzá. Ha valaki tud segíteni az legyen kedves és írja le részletesen. Próbáltam Youtub-on videót keresni meg neten infót de már vagy 4 óráa nem kaptam választ a kérdésemre. Szóvalelöre is köszönöma segítséget
-
pöcpec
csendes tag
válasz
liszi70 #1305 üzenetére
Bocs, hogy csak ilyen későn válaszolok, de elvoltam havazva...
A Ts doctor az alábbi célból lett kifejlesztve (google fordítás):
"Napjainkban a felhasználók maguk választhatnak egyre több felvétel hardver, ami lehetővé teszi
rögzítése műholdas vagy kábeles programok. Sajnos a felvételek Hard Disk vevők vagy
PC-k gyakran hibás, vagy ők kerülnek mentésre egy szabadalmazott formában, és ezért nem fog játszani
minden eszközön. Különösen Hardver játékosok, mint Popcorn Hour, WD-TV-HD vagy Playstation 3
élvezze egyre növekvő népszerűsége a felhasználók körében, akik szeretnek játszani a felvételeket otthon. de a
eszközök jelenleg is a piacon nagyon érzékeny reagál a fájlformátumok vagy hibákért patak és
megtagadni lejátszás, leállítani vagy elrontani a lejátszási teljesítmény hang / video és kihagyásokat
más típusú zavar.
Cypheros TS-Doctor úgy tervezték, hogy átvizsgálja a digitális Transport Stream-hibák és a helyes
őket oly módon, hogy az eredményül kapott fájl (ok) nélkül fogja lejátszani túlfeszültség, akadozás vagy eltérő
hang és kép hardver vagy szoftver-MédiaPlayer.
Ellentétben néhány más eszközök, TS-Doctor próbál lépést tartani az eredeti forrás, érintetlen lehető
hibajavítás során, így hogy ne alakuljanak ki újabb inkompatibilitás."Üdv,
-
zsoca007
csendes tag
Tárgytalan, megoldottam köszi. törölhetitek ha tudjátok.
-
zsoca007
csendes tag
Sziasztok!!
Van egy olyan problémám, hogy van egy samsung tv-m usb csatival együtt és pendrive-ról szoktam nézni hd filmeket(ami ugye mkv), sokat megnéztem már rajta de van néhány mkv film amire viszont azt mondja a tv-m hogy nem támogatott fáljformátum...hogy létezik ez?
Valaki tud ebben segíteni? nem vagyok mayer az ilyenbenElőre is köszi, üdv ZsOca
-
BalaNce87
addikt
Sziasztok!
Csináltam SRT-ből 3D feliratot. Ennek a kiterjesztése SUP lett. Ezt se a PC lejátszója se a TV lejátszója nem szedi fel. Hogyan tudnám alávarázsolni? Csak ráégetéssel?
-
kriszpowa
tag
Sziasztok!
Nekem a problémám a következő:
Adott egy LG 3D tv. A bluerayes 3d filmeket nem akarja nekem lejátszani, tsmuxerrel levittem a hangot 4.1re, de úgy se. Tudtok valami megoldást, amivel letudnám játszani azokat is?
-
Viper26
nagyúr
Üdv,
mkvmerge progival szeretnék feliratot kiszedni külön, mivel a TV lejátszója nem látja, ha nincs mellette.Csak azt nem tudom hogyan kéne csinálni, plz help!
-
lacko6
senior tag
Sziasztok, mkv-ból csinálnék Bluray lemezt,ts muxer nem jó.Tudtok valami egyszerű és jó programot ajánlani.
Köszi. -
aag
őstag
Köszi, rendes vagy, hogy keresel helyettem, de ezeket én is megtaláltam és már kipróbáltam szinte valamennyit. windows alá olyan ami tényleg működik, csak ez van. Csak ez képes hangcsúszás nélkül és áttömörítés nélkül vágni a fullHD-s transportstream videófájljaimat amit az Ubuntu alatt a Kaffeni-vel felveszek. Megéri a 96$-t, de még variálok, hátha találok hozzá olyan USB-s DVB-T sticket, amivel működne a TV-része is. Az enyémet sajnos nem ismeri. A Saját hardvere meg nagyon drága.
Linuxban pedig sajnos semmi sincs ami valóban működne. Illetve lenne több féle is, de mivel ott meg az AAC-hangkodek hiányzik, nem működik az egész dolog. Ugyanis a vágás után nincsen hangja az elkészült videofájlnak.Szóval szomorú vagyok, hogy tulajdonképpen egyik rendszerrel sem lehet megoldani önmagában ezt a dolgot. De még nem adtam fel teljesen. Várom azt a fórumtársat, aki már ezt a dolgot a saját gépén valóban meg tudta oldani.
[ Szerkesztve ]
-
aaSDaa
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy 1080i HD tv felvételem és ebből szeretnék készíteni egy HDTV ripet, de eddig csak tvripet és pdtv ripeket csináltam. a MEGUI nevezetű programmal próbálkozom, ha esetleg valaki jártas benne legyen kedves segítsen! Ha van egyén okos ötlet programmal kapcsolatban, akkor azt is szívesen fogadom!
Előre is köszi! -
perempe
veterán
meglepett az .mkv fájlok minősége az .xvid-ekhez képest. jóval jobb az .mkv!
-
lupu500
tag
Tud-e valaki olyan mkv fájlokat (akár full felbontásuakat is) lejátszó playert ami pc-n tökéletesen le tudja játszani az mkv fájlokat. Eddig próbáltam a vlc-t de az első másodpercek után megakad a kép és nem tud tovább lépni. Sűrű akadozások közepette megy a win media player is.
-
Yeeeti
tag
Tiszteletem!
Egy angol nyelvű mkv-s sorozatra próbálok rárakni magyar szinkront, fps-t levittem már 23,976-ra az eleje passzol is de mivel eltérő idejűek (angol 21:00 magyar 20:20) csúszik a hang.
Erre keresnék valami megoldást!
Köszönöm -
szilacus
tag
Sziasztok.
Ha valaki tud segítsen.
A tv.-m Samsung D5500-as.A MKV filéket kezeli, azon a feliratokat amik benne vannak nem de a mellé másoltakat igen. Nos annyit szeretnék hogy az MKV-ban lévő feliratokat srt.formátumra átalakítani, vagy kiszedni és úgy mellérakni srt-ben.
Most az MKVMERGE Gui V 5.2 vel nézve a filmben lévő felirat- S_TEXT/UTF8 (ID1,type:subtitles)- ha ez mond valamit valakinek. -
Egon
nagyúr
Hi all!
Van egy 1080p-s mkv-m (Over the Hedge), amit az R1 eléggé szaggatva játszik le. Megnéztem Format Factory-val, és látám, hogy
Format profile: High@L5.1
ReFrames = 8A kérdésem az lenne, hogy lehetséges ezt valamilyen fogyasztható paraméterekkel megáldott verzióra átkonvertálni (minőségvesztés nélkül)? Ha igen, milyen programot ajánlotok hozzá?