Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
turkej
csendes tag
Te hogy tudsz MKV file-ből kiszedni angol nyelvet nekem felvan telepítve az mkvmerge GUI v5.4.0 de nem megy. Elindítottam a progit hozzá adtam a filmet és kivettem a pipát a nem magyar helyekről a Tracks, chapters... fülalatt. Amit kaptam pár 100 megás hanganyag egy 10GB-os filmből. Biztos egyszerű de én nem értek hozzá. Kérlek magyarázd el nekem RÉSZLETESEN előre is köszi
-
turkej
csendes tag
sziasztok. Én azt szeretném megkérdezni hogy hogyan tudom mkvmerge GUI v5.4.0 programmal, vagy tudom-e eggyáltalán kiszedni az angol nyelvet egy MKV file-ból?
Nem értek a programhoz és most csinálok elősször ilyesmit.elindítottam a programot, a nyelvek közül kiszedtem a pipát az angol nyelveknél a Tracks,chapters and tags fül alatt, Ezután rámentem a Start muxing ra. Amit kapok egy pár 100 MB-os hang anyag egy 10 GB méretű fáljból. Biztos nagyon egyszerű a dolog de én nem értek hozzá. Ha valaki tud segíteni az legyen kedves és írja le részletesen. Próbáltam Youtub-on videót keresni meg neten infót de már vagy 4 óráa nem kaptam választ a kérdésemre. Szóvalelöre is köszönöma segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Synology NAS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Mini PC
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Z Flip6 12/256GB, Kártyafüggetlen, Szép állapot, Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest