Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
janinitez45 #2298 üzenetére
Mint írtam, csak egyesítéssel.
A feliratot pedig át kell írni arra az időpontra a kezdését, mikor akarod, hogy megjelenjen. -
janinitez45
tag
válasz
janinitez45 #2296 üzenetére
Sziasztok !
Úgyebár azt írtam utóljára hogy sikerült , hát igen is meg nemis !
A lényeg az lenne hogy adott a virágbolti blueray film . Ezt rámásoltam a külső vinyóra majd bedugtam az okostv-be . A film felvan ugyebár fejezetekre osztva ezt látja a tv, csak az a baj hogy minden fejezetnél megáll a film . miként lehetne megoldani azt hogy a film folyamatosan menjen és hogy csak a bővített részeknél a forced felirat legyen rajta ?
-
Leelou
tag
Sziasztok,
Nekem különösebb kérdésem nincs, mert szerencsére pár oldalt visszaolvasva meg is találtam rá a választ. Köszönöm a sok-sok szakszerű javaslatot, amiket írtatok videószerkesztést illetően! Órák óta kerestem a megoldást, de hála nektek, végre sikerült.
-
darvinya
titán
válasz
janinitez45 #2294 üzenetére
1 file több fejezetre osztva, vagy több file fejezetenként?
MKVtoolnix-el mind2t megoldható.
1. fejezeteket törölni
2. több file-t egy mkv-ba rakni -
janinitez45
tag
Sziasztok !
Bluray filmet nem játsza le a tvm külső vinyoról , minden fejezetnél meg áll . Őssze lehet fűzni a fejezeteket valamilyen progival ? Vagy átkonvertálni minőségvesztés nélkül ?
Maradok Tisztelettel !
-
BonFire
veterán
válasz
rapidsquirel #2289 üzenetére
A fájl neve „ac3.VOB” A kiterjesztés tehát VOB. Nem tudom, hogy mivel konvertáltad. Azt kéne megmutatni, amikor mented exportáláskor, hogy mi van beállítva. Akkor talán többet tudnék mondani, mert az, hogy én azt mondom, „szerintem VOB”, te pedig azt, hogy „szerintem nem VOB”, érdemben nem lendíti előre a problémamegoldás.
Amúgy ha tényleg érdekel a megoldás még, akkor folytassuk az Audacity topicban.
-
darvinya
titán
válasz
rapidsquirel #2291 üzenetére
Ilyenkor elindítva van hang?
De tovább Audacity topikban kellene folytatni.[link] -
darvinya
titán
válasz
rapidsquirel #2289 üzenetére
Adj egy AudaCity-s Screenshot-ot mikor betöltötte a file-t.
-
BonFire
veterán
válasz
rapidsquirel #2287 üzenetére
A VOB videofájl, és olyat hiába mentesz Audacity-vel. Nem is tudom, hogy tudtál VOB-ot menteni vele, de az a fájl bármi, de nem VOB, mert azt csak videoszerkesztők tudják.
Tehát a VOB nem hangfájl, nyilván azért van nagy némaság és sistergés. Ha AC3-at akarsz menteni, akkor Exportálásnál az AC3 opció válaszd. És ha lehet, ne legyen monó.
-
BonFire
veterán
válasz
rapidsquirel #2279 üzenetére
-
darvinya
titán
válasz
Annyi lemaradt, hogy ha AC3 5 sávból áll akkor mindegyiket kell kijelölni és úgy exportálni.
Mert ha a Mono 5 sávból csak 1 használ, de a többi használatlan sávot állítod át és azt mented, akkor nincs hang csak sistergés.
Legjobb ezeket egyenesen törölni és csak azt az 1 sávot megtartani és sztereóvá duplikálni. -
Locsi
senior tag
válasz
-
darvinya
titán
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
BonFire #2277 üzenetére
Nem vagyok b@lfax, nem a cseh kettőt nézem.
Világosan elmondtam, hogy a lementett hang "sistereg", honnan tudjam mitől, azért kérdezek?! Semmi mást nem csinálok, csak azt és úgy ahogyan kell.
Locsi: Köszi, azt már próbáltam, az audio fájl alá belinkeltem a 23,976-os txt-t, így sem jó, időzíthetetlen,folyamatosan csúszik a hang. Egy mono ac3-as hangfájlról van szó.
-
Locsi
senior tag
válasz
rapidsquirel #2276 üzenetére
Nem kell ennyit variálni, visszaolvasol a topikban, én írtam megoldást erre. Maga az mkvtoolnix is alkalmas erre. Az audio fájlnál kell megadni a strech résznél pl 25000/23976 formában.
-
BonFire
veterán
válasz
rapidsquirel #2276 üzenetére
Hogyhogy sistergés meg kattogás??? Mit csinálsz te?
Világosan leírtam, hogy Effek–►Change Speed. Ettől nem kéne neki sisteregnie!
-
BonFire
veterán
válasz
rapidsquirel #2274 üzenetére
Effekt –► Change Speed
Itt az ablakba bekopizod az általam kiszámolt értéket és leokézod. Hozzáteszem, hogy kurva rossz matekos vagyok, és tessék utánaszámolni a 23,976 és 30 (netalán 29,975!) közötti különbségnek, hogy ténylegesen hány %-kal kell lassítani!
-
BonFire
veterán
válasz
rapidsquirel #2272 üzenetére
Például Audacityvel. 0,20043333333333333333333333333333%-kal kell lassítani a hangot.
-
rapidsquirel
aktív tag
Sziasztok!
Időzíteni szeretnék, két külön forrásból, hangot egy MKV fájlhoz.
Az MKV 23,98FPS, a hang 30 FPS.
Hogyan tudom ezt megtenni, milyen programmal?
Köszönöm! -
Multibit
nagyúr
válasz
closedown #2267 üzenetére
A tévéd lejátszója 8 perc 20 másodpercig hiba nélkül viszi a filmet és csak azután áll le? Ha így van, ez nem hiszem, hogy egyszerű kodek gond. Nem lehet, hogy azon a ponton a beépített lejátszó számára extrém magas a full bitráta a filmben? Más adathordozón is próbáltad lejátszani, akkor is ugyanazon a ponton áll le a lejátszás?
-
closedown
csendes tag
Van egy .mkv kiterjesztésű fájlom, sajnos a TV-m lejátszója (LG LA620S) 8:20-nál befagy vele és nem megy tovább valamint bele sem lehet tekerni a fájlba. Számítógép hibátlanul lejátssza.
1. Mi lehet a hibája?
2. Van progi, amivel meg lehet javítani, anélkül, hogy romlana a minősége?
3. Melyik ez a progi??Köszi előre is minden választ.
-
darvinya
titán
válasz
Old Gyfland #2264 üzenetére
Mint írtam, hogy használj 3D-hez ixd/sub-ot.[link]
-
Old Gyfland
tag
-
darvinya
titán
válasz
Old Gyfland #2262 üzenetére
Használj srt -t vagy ixd/sub -ot(erre a legjobb AviAddXSub program)
-
Old Gyfland
tag
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. Harmadik napja küzdök, hogy 3D-be konvertáljak egy feliratot és az istenért sem jön össze.
Próbáltam több féle képpen a 3D subtitler progival, mekaptam a sub filet, sup filet, de egyiket sem látja sem a TV (LG), sem az Asus mini. Egy másik progival ssa filet kaptam. Azt látja, középre is teszi. Sajnos csak addig amíg nem kapcsolom át 3D-re. Akkor szét dobja.
Tudna valaki egy 'szájba rágós" leírással segíteni?
Előre is köszönöm. -
Multibit
nagyúr
Lásd milyen jó vagyok hozzád, a kedvedért letöltöttem ezt a ... (majdnem mondtam, hogy, mit)
Újra muxoltam, az eredményt néztem kb. 3-4 percig, de nem tapasztaltam semmilyen hibát.
Most megint muxoltam, kihagyva az egyik hangsávot. Éppen tesztelem (max. 3-4 perc). Megint csak hibátlan.
Szinte biztos, hogy nálad van valami szoftver-, vagy hardverhiba. Mkvmerge GUI v7.1.0 64bit programot használtam. -
ancsan
csendes tag
Ezt a filmet nagyon nem szereti az mkvmerge GUI.
4 Muxolásból 3 nem jó. Hiba általában mindig a film elején van. Kép és hang hiba is.Csak azt nem értem elvileg nem kódol újra semmit, hogy csinálhat hibát.
Utolsó rossznál kíváncsiságból nem vettem ki semmit csak Muxoltam.ORIGINAL TITLE..: Resident Evil
HUNGARIAN TITLE.: A kaptar
GENRE...........: Action | Adventure | Horror
RUNTIME.........: 1h40m36sFORMAT..........: MKV
VIDEO CODEC.....: x264 | 2pass | High L@4.1
FRAMERATE.......: 23.976 fps
BITRATE.........: Variable ~ 4700 kbps
RESOLUTION......: 1280 x 694 (1.844:1)
AUDIO...........: Hungarian DTS 768 kbps 5.1 ch | English DTS 768 kbps 5.1 ch
SUBTITLES.......: Hungarian full @ UTF-8SIZE............: 4.36 GB
COMPACTION......: -
RELEASE DATE....: 2011.05.15.Source..........: BD50 CEE
x264 info.......: x264 [info]: frame I:6785 Avg QP:19.27
x264 [info]: frame P:38782 Avg QP:20.26
x264 [info]: frame B:99030 Avg QP:21.52 -
ancsan
csendes tag
Valaki tudna nekem mondani olyan programot mint az mkvmerge Gui?
Könnyen kezelhető program érdekelne.Köszönöm!
-
ancsan
csendes tag
Sziasztok!
Ezt az mkvmergeGUI 7.3.0 csinálja: Tags for track ID 1 (7 entries).
Annyit csinál belőle ahány hang, videó, felirat van.Valaki nem tudja mi lehet?
Tökéletesen működnek a filmek csak kíváncsi vagyok mi lehet. -
ancsan
csendes tag
7.3.0-as verziónál is ugyanúgy megcsinálja a hibát. De lehet az a baj, hogy külső winchesterről akarom átmuxolni egy másik külső winchesterre?
Ezek a hibák általában a filmek elején vannak az első percekben. -
ancsan
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?
Lenne egy kis problémám MKV filmekből kivágtam a felesleges hangsávokat mkvmerge GUI 6.3.0 programmal és most erre nem egy filmben egy pontnál megszakad a film és tovább lép. Ez a pont ez fix helyen van de az eredeti MKV verzióban meg nincs benne. Amúgy azon kívül a filmekben képhiba meg semmi más nincs.
Mi lehet a hiba? -
Multibit
nagyúr
válasz
darvinya #2248 üzenetére
Én is jártam már így. Az a film is avi konténeres volt (de ennek nincs jelentősége). Ezért nem szeretem a darabolt filmeket. A mai tárkapacitások mellett nincs is értelme darabolni.
Tehát marad a hangszerkesztés. A legegyszerűbb, ha bedobod az összeillesztett filmet egy videoeditorba és elcsúsztatod a hangot a második résztől, a szükséges mértékben, a szükséges irányba. -
Multibit
nagyúr
válasz
darvinya #2244 üzenetére
Neked is érdemes megnézned, hogy van-e delay beállítva az eredeti mkv-kban. Ha csak a második darabtól csúszik a hang, esélyes, hogy a második részben van shiftelve a hangsáv. Konstans a csúszás mértéke?
Ilyenkor sajnos szerkeszteni kell a hangsávot. Ki kell egészíteni, vagy meg kell vágni a két rész találkozásánál, aszerint, hogy késik, vagy siet a hang. -
Multibit
nagyúr
válasz
polarzoltan #2245 üzenetére
Tudsz adni egy linket az mkv-ban lévő filmhez?
-
darvinya
titán
Erre valaki (#2237) darvinya?
-
Multibit
nagyúr
válasz
polarzoltan #2242 üzenetére
Leírtam már, hogy miért lehet ez. Az mkv alatt csak látszólag jó a hang.
Szedd szét MKVextractGUI-val a filmet (mkv) elemi streamekre és nézd meg, hogy úgy milyen hosszú a video és milyen hosszú az audio stream! -
polarzoltan
csendes tag
válasz
Multibit #2241 üzenetére
A Bluray elején kicsit, végefelé mégjobban csúszik a hang, emiatt "időzíthetetlen".
De ha az MKV alatt eleve jó a hang, mi a fenétől megy el, ha Bluray-é alakítom?
Több százszor végrehajtottam ezt a műveletet, minden stimmelt, nagyon ritkán fordult elő hasonló.
Az idegesít, hogy nem tudom ez a jelenség mitől van, és hogy tudnám kiküszöbölni.. -
Multibit
nagyúr
válasz
polarzoltan #2240 üzenetére
A blu-ray-ben nem konstans a csúszás mértéke? Ha ez a helyzet, akkor viszont nagy valószínűséggel stretch lett alkalmazva az mkv-ben. Ezt akkor teszik, ha eltérő képsűrűségű filmből származik a hangsáv. De amíg nem látom saját magam ezt a filmet, csak találgatok.
-
Multibit
nagyúr
válasz
polarzoltan #2238 üzenetére
Szerintem az mkv konténerben is csak azért jó, mert muxoláskor Delay-t állított be a készítő. Ki kell deríteni, hogy mekkora csúsztatásra van szükség és azt az adatot be kell írni a TsMuxeRGUI-ba is!
-
polarzoltan
csendes tag
Sziasztok, kérdésem hasonló lenne.
MKV fájlt szerettem volna TsMuxerrel Bluray formátumba "áttenni".
Csúszik a hang(normál ac3), mikor az MKV-n meg jó.
Miért van ez?
Mitől lenne jó? -
darvinya
titán
Sziasztok
Van egy problémám.
Van 1 film 2 file-ból, összeraktam már szerkesztővel is.
De amikor a 2 rész jön elcsúszik a hang.Miként lehetne ezt ismét egybe rakni, hogy 1 mkv legyen?
-
Multibit
nagyúr
Seamless branching with MKV
Tehát létezik, de itt is azt emlegetik, hogy gyenge a támogatottsága: Unfortunately, player support is not that good. -
BonFire
veterán
Ha te máshogy tudod, akkor Google-re fel, ott vannak a fórumok, és majd beszámolsz, hogy hogy is lehet megcsinálni!
-
weman
csendes tag
Köszi a segítséget Multibit. Nekem úgy rémlik, hogy lehet mkv fájlhoz is alternatív befejezést hozzárendelni.
Csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert anno volt szerencsém megtekinteni az Álomháború című filmet ily módon, hogy kilehetett választani az eredeti és az alternatív befejezést, és nem DVD formátum volt, hanem mkv. Valamit a VLC-ben kellett molyolni, hogy elérhető legyen a kívánt befejezés. -
weman
csendes tag
Sziasztok.
Eredeti dvd-ből szeretnék mkv videót készíteni.
Milyen programot ajánlotok hozzá?A dvd-n meglehet tekinteni a film alternatív befejezését is, ez hogy oldható meg, hogy a készülő mkv videóban azt is meglehessen tekinteni, pontosabban ki lehessen azt választani lejátszáskor?
-
darvinya
titán
válasz
bandi007 #2229 üzenetére
1. videó anyag nincs i, vagy p-ben soha, ez megjelenítésnél van.
2. ha félkockákat egyesítí vagy két külön kockába teszi, az a konvertáló rossz beállítása v. nem tudja másként kezelni.Esetleg próbáld ki a XmediaRecode programmal konvertálni.
Magában a konvertáló beállítás nem tudok, mert ez nagyon sok mindentől függ.
-
bandi007
csendes tag
Sziasztok! Azt kérdezném, hogy 50i-s videot a handbrake progi mp4-be konvertálás után átteszi progresszív-be, de én szeretném ha 50i-s maradna, erre van vmi bállítási lehetőség mert még nem találtam?
-
Intermaus
csendes tag
Szevasztok, egy kérdésem van :
Adott egy 10,9 GB .mkv fájl, amit BluRay lemezről rippeltek. Mivel tudnám legalább ketté szelni a videót ? Így nem tudom kiírni, nem is akarom mert túl hosszú ideig tartana, kb 4 óra...
Media info :
Format : Matroska
File size : 10.9 GiB
Duration : 2h 40mn
Overall bit rate : 9 765 Kbps
Encoded date : UTC 2013-11-07 00:18:06
Writing application : mkvmerge v6.2.0 ('Promised Land') built on Apr 28 2013 12:22:01
Writing library : libebml v1.3.0 + libmatroska v1.4.0Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 4 frames
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Bit rate : 8 253 Kbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 29.970 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.133
Stream size : 9.02 GiB (83%)
Writing library : x264 core 138 r2358 9e941d1
Encoding settings : cabac=1 / ref=4 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=7 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.00 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=0 / chroma_qp_offset=-2 / threads=12 / lookahead_threads=2 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=2 / b_adapt=2 / b_bias=0 / direct=3 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=2 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=50 / rc=2pass / mbtree=1 / bitrate=8253 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=0 / qpmax=69 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00
Language : EnglishAudio
ID : 2
Format : DTS
Format/Info : Digital Theater Systems
Codec ID : A_DTS
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 1 510 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Bit depth : 24 bits
Compression mode : Lossy
Stream size : 1.69 GiB (15%)
Language : EnglishMenu
00:00:00.000 : en:00:00:00.000
00:10:59.826 : en:00:10:59.826
00:18:09.322 : en:00:18:09.322
00:28:11.323 : en:00:28:11.323
00:35:11.977 : en:00:35:11.977
00:44:41.812 : en:00:44:41.812
00:54:51.522 : en:00:54:51.522
01:01:19.676 : en:01:01:19.676
01:08:00.009 : en:01:08:00.009
01:12:05.188 : en:01:12:05.188
01:17:48.464 : en:01:17:48.464
01:29:18.086 : en:01:29:18.086
01:32:20.702 : en:01:32:20.702
01:38:23.998 : en:01:38:23.998
01:46:59.046 : en:01:46:59.046
01:49:24.191 : en:01:49:24.191
01:54:26.093 : en:01:54:26.093
02:04:21.721 : en:02:04:21.721
02:11:42.261 : en:02:11:42.261
02:25:26.484 : en:02:25:26.484
02:37:59.837 : en:02:37:59.837Köszi !
-
rétisün
veterán
van olyan program, amivel 'újraMKVtoolnixelés' nélkül tudom változtatni egy mkv-ban, hogy melyik hangsáv vagy felirat legyen az alap? meg átnevezni, hogy angol, vagy magyar jelenjen meg?
-
bibababa
csendes tag
válasz
darvinya #2222 üzenetére
Kár. Közben átkonvertáltam a filmet. A FreemakeVideoConverter -rel jó lett , mármint lejátszható de a minősége nem lett olyan jó. PC-n nincs különbség az eredeti és a konvertált között.
Az XMEDIARECODE- val nem lett jó. Kiszedtem az audio -t és a video -t , a video -t konvertáltam és mikor össze akartam tenni akkor rakni akkor nem akarta a MKVToolNix. Írta hogy mi a hiba de elfelejtettem lementeni.
Holnap újra. -
bibababa
csendes tag
-
bibababa
csendes tag
Köszi.
Ez az egy MKV amit eddig nem evett meg.
Matroska .
Viszont belenézve a fájlba így kezdődik
�Eߣ“B‚�matroskaB‡��B…���S€g� ią$��M›tŔM»ŚS«„�I©fS¬‚��M»ŚS«„�T®kS¬‚�ĂM»ŽS«„�M›tS¬„i¸IrM»ŽS«„�S»kS¬„i·»�ěO»A többi mkv-m meg ilyen:
�EߣŁB†��B÷��Bň��Bó��B‚�matroskaB‡��B…���S€g� ¤„�Ž�M›tŻM»ŚS«„�I©fS¬‚��M»ŚS«„�T®kS¬‚� M»ŽS«„�S»kS¬„¤�µ·ěOĚ -
darvinya
titán
válasz
bibababa #2213 üzenetére
Nézd meg mi van benne, azaz a videó kodek mi.
Ezt támogatja a lejátszó vagy nem.
Ha igen, szedd szét az mkv -t(pár hsz-el ezelőtt van róla szó), ezután rakd újra össze.
Ha nem, akkor konvetráld át a videót amit támogat (pár hsz-el ezelőtt van róla szó), ezután rakd újra össze. -
bibababa
csendes tag
Sziasztok !
Van egy mkv fájlom amit a médialejátszó nem akar lejátszani. A többit eddig simán lejátszotta.
PC-n le lehet játszani.
Mit lehet vele csinálni ? -
-
darvinya
titán
válasz
tknof1871 #2208 üzenetére
Kivenni MkvExtractGui-val kell.
Ha csak felirat mentesíteni akarod, akkor MkvToolnix-el újra csomagolni felirat nélkül.
-
tknof1871
őstag
Sziasztok!
Egy .mkv fájlból, egy filből szeretném a feliratot kivenni a mkvtoolnix programmal. Azt kérem, hogy valaki magyarázza el. Addig ment minden, hogy elindítom az mmg.exe fájlt, betöltöm a mkv fájlt és látom mi van benne. Megvan a felirat, .ass.
-
BonFire
veterán
válasz
darvinya #2201 üzenetére
Nem tudom, ezt most nem is értem. Nálam a hangsáv is egy kézzel fogható valami, amit el is lehet rontani. Sok filmre úgy kerül fel a magyar szinkron, hogy iszonyatosan alul van vezérelve (-12 vagy akár -24 dB is esetenként!). Ezeket én mindig normalizálni szoktam, mert nem szeretem, amikor a tévén fel kell tolni 100-asra a hangerőt, kikapcsoláskor meg felüvölt a tévé…
Továbbá én a dinamikából is el szoktam venni, mert engem kifejezetten zavar a társasházban a moziélmény, vagyis amikor a párbeszédek motyognak, a hangeffektusok és a zenék üvöltenek. A center sávot kevésbé, mert jobban kiegyenlítettebb, a L/R sávokat erőteljesebben kompresszálom/limitálom. Majd az egészet újra normalizálom.
Ehhez hangszerkesztő kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- PS Plus előfizetések
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest