Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
válasz
#79335424 #4797 üzenetére
Hello!
Találtam otthon egy USB-ethernet átalakítót (nagy a rend, ennyi ideig tartott megtalálni)
Rákötöttem a TV sticket, működik is, szépen lehet vele netezni. Csakhogy a BubbleUpNp megosztás nem látszik a tableten (wifin van), ha a Tv sticken ki van kapcsolva a wifi. Amint bekapcsolom a wifit megjelenik a megosztás és működik (csak éppen szaggat).
Van valami beállítása a UPNP-nek amit nem vettem észre? (ha esetleg valaki így használja, jól jönne egy kis tapasztalat...)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest