Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazan23
aktív tag
/OFF
Egy jó (általában eredeti) DTS hangsáv piszok jól szól egy arra való erősítő+hangszóró kombón. Nem kell hozzá wájdfülűnek lenni, hogy észrevegyed a különbséget. Felére letekerheted a hangerőt és mégis érted a szöveget mindamellett, hogy a mélyek is a helyükön vannak. A hazai szinkronstúdiók szinte kivétel nélkül technológiai gányoldák annak ellenére, hogy a "vas" ott hever a kezük alatt, de csak megvenni ugye nem elég
Az elmúlt időben viszont meglepve hallottam jónéhány kristálytiszta stereo hangot, szinte térhangzással!
...és ugyanígy meglepődtem több sokcsatorás jacquefosch-on is.
Ha mozizik az emberfia, akkor manapság a 720p/1080p a minimum/maximum és hát a 93-as Jurassic Park óta terjed a DTS, úgyhogy manapság nehéz nem belefutni egy ilyen filmbe, főleg, hogy a felújítások is - Ben-Hur 1959, vagy az Óz 1939 - újrakevert DTS hangsávot kapnakA fentiek mind mozira vonatkoznak, zenére tökéletes a 2ch (ha a ritka DTS-HD audio BD-kről nem beszélünk
)
/ON
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Az elmúlt időben viszont meglepve hallottam jónéhány kristálytiszta stereo hangot, szinte térhangzással!
)