Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen joysticket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldenfish7
tag
Értem, akkor neked már ez a sebesség kevés, ha jól értem. A rendszernél ha már sok progi van telepítve hajlamos lehet a belassulásra. Nekem még minidig bámulatba ejtő, hogy mennyi mindenre képes egy ilyen kis szerkezet.
Most, hogy kipróbáltam a dead triggert...ég és föld a különbség a telóm és a T-R42 között. Hihetetlen!
Az irányítás még így billről is jobban megy, mert nem laggol be, gyorsan bettölti a pályákat. Hétvégén teszteltem a vasat az antutu-val, nálam 17743 pont volt a csúcs. Persze mindennél van jobb, kérdés mire elég...a google earth vezérlése még nem tiszta számomra (hogyan kell forgatni a bolygót és zoom-olni megfelelően, hogy ne minidig az elejéről kezdje...), pedig azzal is elboldogulna...
Köszi a választ! 
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Most, hogy kipróbáltam a dead triggert...ég és föld a különbség a telóm és a T-R42 között. Hihetetlen!
Az irányítás még így billről is jobban megy, mert nem laggol be, gyorsan bettölti a pályákat. Hétvégén teszteltem a vasat az antutu-val, nálam 17743 pont volt a csúcs. Persze mindennél van jobb, kérdés mire elég...a google earth vezérlése még nem tiszta számomra (hogyan kell forgatni a bolygót és zoom-olni megfelelően, hogy ne minidig az elejéről kezdje...), pedig azzal is elboldogulna...