- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Nos, Hölgyeim, Uraim, kedves Somatom!
Bobnak igaza lett, az RK3188 ezennel meghalt.
A létező összes lejátszó a Minix X7-en kívül T végű processzort kapott.
Amik nálam voltak teszten, még sima 3188 volt, amik érkeztek mind T-s végű. (3 hét telt el)
Nem tudom mi értelme így a T-R42 II. verziónak, ha csak az nem, hogy AP WiFichippel szerelt, és nem a Realtekkel.
És csak egy észrevétel:
Sok lejátszó megfordul tesztre a kezeim között, és csak egy érdekesség.
Kíváncsi voltam a Himedia androidos lejátszóíra, rendeltem belőle 2db-ot.
Sajnos a beállításon kívül minden kínai vot, így hagytam a fenébe, mert akkor még nem lehetett rootolni. (Q5II)
Most újra elővettem, rootoltam, kiszedtem a kínai programokat, beletettem egy MX playert, és lám csodát, 2 magos procival, Mali 400-al (ha jól emlékszem), a FUL HD filmeket úgy vitte, hogy leesett az állam!
3D-t is elő tud állítani menet közben a saját lejátszójával.
És csak egy pár apró érdekesség:
EX3, EXT4 partíciókat magától mountolja, a távirányítóval pedig ki és be lehet kapcsolni. (nem standby)
Természetesen nem ajánlom most már, hogy valaki vegyen ilyet, mert eljárt az idő felette, csak egy apróság, hogy egy két magos gép, mali400-al mire képes, és egy "apró" gyártói figyelmességgel.
Hasonlóképp járt a CS918S gépecske is, a maga Allwiner processzorával, a FullHD videót úgy vitte, hogy csak lestem, a digitális kimeneten megjelenő 5.1-el együtt. (ennyit a minix7-ről is egyébként)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- További aktív témák...
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Kedvező Ár! DELL S2722QQC Style IPS 4k PD usb-c Gari 2026.07
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5600XT 12GB!
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest