Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
válasz
SzJoco_ #2369 üzenetére
Én azt mondom, várd meg az új RK3288-as tv stickeket, hátha tudnak felmutatni valami sokkal jobbat. Annyit kell tudni, hogy Gigabites port nincs. (Ordroid-okon van USB3.0, de az sokkal drágább, és csak akkor van rá gigás LAN, ha USB3.0-Gbps átalakítot használsz). A lejátszás nem egy profizmus ezeken, pl. DTS-t nem tudnak csak digitális kimeneten. 1080p-s (rendszer)felbontást nem viszi teljesen simán sajna ez a MALI400 sara. Én azt mondom várd meg az RK3288-at. Kb aprilis-majusra tuti lesz.
Ordroid Hardverapró Külföldről is meglehet venni, lehet olcsóbb is, de fene se tudja. (ÁFA+VÁM+futár) Szerintem ez se tudja a DTS-t, az eladótól érdeklődj.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest