Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
donjohnson #1142 üzenetére
Hidd el, én írtam volna a legszívesebben a 401BT -t, mivel a CC adott nekem ilyet tesztelésre. Már a másodikat, mert az első kómába zuhant egy flashelésnél. De mégsem írtam és emiatt van némi lelkiiseretfurdalásom. De nekik is elmondtam, hogy úgy adják, hogy ettől még nekem az igazság sokkal fontosabb, nem fogok valótlant írni egy ilyen kütyü miatt. Ez az új, szeptemberi rom rosszabb, mint a videólaggos előző. Nem a CC tehet róla, ennek az adatainál már egyértelműen látszik, hogy Riko rom. Tudjuk azt is, hogy orvosolhatóak az ilyen problémák, csak egy ajándéknál más a szitu. Meg aztán ott a táv, a beépített lan, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házi hangfal építés
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest