Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Hamarosan mind begombázunk?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
- 

tts addikt válasz  S.u.l.i.r.o

üzenetére S.u.l.i.r.o

üzenetéreÁ - dehogy, csak most volt egy kis időm nézegetni Európa árait. 
 Az én árképzésem nem külföldi árszint függő. Nekem mindenben ugyan az a %haszonkulcs van a 26 eurós félárú hűtőben is és akár az új XP-90C-ben is, hogy miből fogy több és miből kevesebb az csak tőletek függ ezt hívják fizetőképes keresletnek.
 Külföldi árakkal azért sem szabad hasonlítani, mert egy német disztributor teljesen más nagyságrendben ad el mint én, az itthon eladott TR hűtő mennyiség semmilyen módon nem hasonlítható pl. a Németországban eladotthoz, így ők a gyártól is más áron kapják mint én (mivel természetesen az enyém is a gyártótól jön nem a birka szerinti on-line boltból, mondjuk ez is megérne egy misét: én voltam a PC-Coolingnál, hát nem egy on-line boltocska ), ráadásul az ÁFA-juk 9 %-kal kisebb. Azonkívül nekem repülővel jön, nekik már valószínüleg hajóval. Ezt a különbséget sem kell ecsetelnem. ), ráadásul az ÁFA-juk 9 %-kal kisebb. Azonkívül nekem repülővel jön, nekik már valószínüleg hajóval. Ezt a különbséget sem kell ecsetelnem.
 Bocs hogy belső dolgokkal untatom itt a T. társaságot, de kicsit azért bánt az emberi sötétség.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

), ráadásul az ÁFA-juk 9 %-kal kisebb. Azonkívül nekem repülővel jön, nekik már valószínüleg hajóval. Ezt a különbséget sem kell ecsetelnem.
), ráadásul az ÁFA-juk 9 %-kal kisebb. Azonkívül nekem repülővel jön, nekik már valószínüleg hajóval. Ezt a különbséget sem kell ecsetelnem.