Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz Tin #1429 üzenetére

a gmk régebbi gépek nem tudom milyenek, az m7 és k8 plusz hozta be ezt az új házat. Vicces módon a közép és a csúcsabb szériájukban is egyformán. :D
    Egyébként, ha az akril fedelet leveszem, akkor még sokkal jobban szellőzik kis fordulat mellett is. Vonzza a port az akril.
    Mondjuk most ez az átpasztázás picit elültette a bogarat a fülemben, mert van ptm7950 fázisváltós paszta padom, de valsz nem szedem ezért szét, mert nem rossz így sem.
    Az előzőeknél pici házventi volt. Bár az m6 sem olyan vészes [link]

Most amúgy épp azt keresem, hogy vajon az m7 ryzen pro-jával aktiválni lehet-e olyan távelérést, amihez hasaonló a szervereknél szokott lenni.

A beelinknek amúgy ügyes a megoldása, hogy a prociventi húzza át az ssdn és ramon keresztül a levegőt az alaplap körüli légréseken. A kis t8 miniatűr pécénél pont így csináltam én is, hogy hűtse őket. Kiagyott ziccer a gmk-nál, ott az alaplap a ház faláig ér, nem lehet azt moddolni, amit korábban írtam, hogy leállított system ventível és oldalát lefedve áthúzza, mert nincs hol :) Áh de legalább a cmos elem felül van nekem.
    Azon csodálkozom, hogy mennyivel egyszerűbbnek tűnik belül az m7 / k8 plus, mégis több portja van :D

Új hozzászólás Aktív témák