Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
a gmk régebbi gépek nem tudom milyenek, az m7 és k8 plusz hozta be ezt az új házat. Vicces módon a közép és a csúcsabb szériájukban is egyformán.

Egyébként, ha az akril fedelet leveszem, akkor még sokkal jobban szellőzik kis fordulat mellett is. Vonzza a port az akril.
Mondjuk most ez az átpasztázás picit elültette a bogarat a fülemben, mert van ptm7950 fázisváltós paszta padom, de valsz nem szedem ezért szét, mert nem rossz így sem.
Az előzőeknél pici házventi volt. Bár az m6 sem olyan vészes [link]Most amúgy épp azt keresem, hogy vajon az m7 ryzen pro-jával aktiválni lehet-e olyan távelérést, amihez hasaonló a szervereknél szokott lenni.
A beelinknek amúgy ügyes a megoldása, hogy a prociventi húzza át az ssdn és ramon keresztül a levegőt az alaplap körüli légréseken. A kis t8 miniatűr pécénél pont így csináltam én is, hogy hűtse őket. Kiagyott ziccer a gmk-nál, ott az alaplap a ház faláig ér, nem lehet azt moddolni, amit korábban írtam, hogy leállított system ventível és oldalát lefedve áthúzza, mert nincs hol
Áh de legalább a cmos elem felül van nekem.
Azon csodálkozom, hogy mennyivel egyszerűbbnek tűnik belül az m7 / k8 plus, mégis több portja van
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Mini ITX félkonfig - DH77DF / i7-3770T / 8GB DDR3 / 120GB SSD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- FPSRaptor PC - i7-4790k / RX580 8GB / 16GB DDR3 / 1TB SSD
- Gamer PC i5-14400F RTX 2080 Ti 32GB DDR5!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Áh de legalább a cmos elem felül van nekem.