Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
syler123
üzenetére
Számos minipc-t használtam Brix, Intel Nuc de mind olcsóbb, használt cucc, általában xpenology fut rajtuk.
Jó kis gépek de 4-8 évesek.
Van egy Minisforum mini PCm , nagyon jól néz ki, annak is Xbox APU az alapja, sajna a GPU ki van ütve, PCI meg 2.0 16x , azaz lassúcska a VGABc 250 kicsit nagyobb, de benn van az eGPU

-
Kanadaból olcsóbb, mint USA+ból, de én Aliexpressen vettem 143 USD volt a listaár, de volt 10 USDs kupon is.
Én is azért választottam az Alit mert onnan minden papirmunka nélkül jön. (Meg olcsóbb is volt)3D nyomtatott házon is gondolkodtam de ami tetszett abba nincs RAM hűtés. Egy masikat picit moddolva lehetséges, de filament áron vettem egy újszerű alu itx házat, picit nagyobb, de így mindkét oldal hűtött
-
syler123
veterán
válasz
szkaroly
üzenetére
Veled sem lehet egyszerű jól kijönni

Őszintén sajnálom, ha megbántottalak azzal, hogy a nickneved kimásolása során hibát vétettem és az S betűt nem másoltam ki. Később beállok a sarokba és megpróbálok megbánást és bűnbánatot gyakorolni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
1. Nem bonyolult... Gondolná az ember
Na de a válasz: ha van gyereked, unokád, aki tanul / barát, aki oktatásban dolgozik az megveszi neked.2. kár veled vitatkozni, mert nem éri meg. Vásárold meg a legolcsóbb dzsunka PC-t Xiangcsengtől, egészen biztosan jobb, mint más márkásabb darabok.
Egyébként engem ilyen szinten nem érdekel ki mit vesz, csak leírtam a véleményem, hogy részemről nem ajánlott ez a PC, bármelyik másik márkásabb, support-al rendelkezőt merném csak ajánlani.
Konkrétan alig van hozzászólásom, azok pedig a megvásárlástól, a megbánásig tartottak, nem a Mac mini ajánlásokból

-
szkaroly
senior tag
válasz
syler123
üzenetére
Először is nem zkaroly hanem szkaroly!
1. Oktatási kedvezménnyel hogy vegyem meg 50 évesen?
2. Persze hogy leírhatja mindenki a véleményét, de te gyakorlatilag álladóan a Mac mini-t propagálod és ez már nagyon unalmas. Amellett csak egy szűk réteg igényeit elégíti ki. A nagy többség itt a 120-130 ezres kategóriában gondolkozik, nem 280 ezerben. Ha a 24/512-es opciót választom akkor meg 480. Nekem a Minisforum (igaz áprilisban) 32/512 konfigban 78 rugó volt. -
syler123
veterán
Oktatási kedvezménnyel 230 (bárki megveheti így). A biosba pedig nem igazán látunk bele, azt tesz bele amit akar a GMKTEC. Ráadásul idővel a procikhoz 1000+1 sérülékenység kerül elő, amit itt nem foltoznak be.
zkaroly: Nekem ez a véleményem, neked más. Ugyanannyi jogom van leírni, mint neked. Tudtommal ez minipc topic és nem kínai mini pc topic.
Itt szerintem nem velem van a baj, csak a lelketekre vettétek, hogy ezt a kínai pc-t kacatnak neveztem. Megvettem, szétszedtem, használom. Nem tapasztalat nélkül állítom ezt.
Volt nálam egy Gigabyte Brix is, egész más kézbe venni, mint pl a GMKTEC-et és van hozzá support is.kenand: A BC250-hez vannak fent egész jó 3d nyomtatható házak, bár mini-nek nem nevezném.
-
Nekem még szerencsém volt, decemberben megvettem a BC 250-et 133 USD-ért (küldéssel, ÁFÁ-val). Bár Flex táppal megy egy most, egy Mean Well lop 300-at várok hozzá, de lassan jön. Kisebb és stabilabb.
Sajna a noname kínai miniPC-k olcsók, de szokásosan kidobnak egy félkész gépet, fele sem működik annak amit írnak, aztán kiadnak egy új változatot (a hibák egy része marad), a support meg gyakorlatilag 0-a . De ha a hibáival együtt tud élni az ember jó ár/érték arányban vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Xbox Series X|S
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)