Új hozzászólás Aktív témák
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Olyan N100-as mini PC-t keresek, aminek a belső tárhelye bővíthető NVMe-s SSD-vel, vagy 2.5-es SATA SSD-vel.
Tehát nem a meglévőt szeretném cserélni, hanem pluszban bővíteni.
8/256, vagy 16/512-es verzióban, lehetőleg max. 60 ezerig.Firebat/GMKtec, ezeket néztem, de leírásból nem egyértelmű, hogy mivel bővíthető.
-
azbest
félisten
nincs, meg ugye hová is kerülne a venti.
A másik csatlakozó a színes ledsoré, amit némelyik modelre ráraktak.
Ahogy régebben mutattam, hővezető padokkal ki lehet tölteni a helyet, hogy az alaplapra vigye, amit a túloldalról hűt valamennyire a venti [link]
Elkezdtedtem egy olyan házikót készíteni, ami körbeviszi a gyári ventivel a levegőt, de nem haladtam vele mostanában. -
azbest
félisten
a kis ventit lehte nem is változtatja terhelésre. A minipécéim alapján nem kell sok légmozgás, a lényeg, hogy mozogjon valami. Ez csak a ramot és ssd-t hűti, amiknek nem kell sok hűtés, csak mivel zárt térben vannak, ezért kell az a venti, hogy ne 80 fokosak legyenek.
A procihűtő ami változó lehet, az a másik oldalon van.
-
KisApám
addikt
Én most egy GMTtec NucBox K6-ra várok, hogy megjöjjön.
Most 780 USD-be kerül
AMD Ryzen 7 7840HS + 32 GB DDR5 5600 + 1TB M.2 PCIe 4.0*4 M.2 2280-val.
Akcióban 530 USD-ért vettem.Remélem beválik, játékra is.
Viszont úgy látom, hogy a memó és az M.2 hűtését egy kicsi ventivel oldották meg, ami tuti hangos nagy terhelésnél.
Valszeg MODdolni kell, rá fogok valahogy rakni egy 12 cm-es ventit a tetejére (amit USBről fogok meghajtani), vagy megpróbálom kicserélni pár centivel nagyobbra és azonos feszültségűre, áramfelvételűre azt a kicsi ventit és egy nagyobb lukat faragok a helyére.
Vagy rakok alátétet a venti tartó lap csavarjai alá, pár milliméteres luk lesz ott, és egy sima USB-s hajlítható száron lévő ventit odairányítok és kész.

-
szkutyi
addikt
Egy kis jó tanács az elmúlt hónapok tapasztalataira alapozva

Tbao t8 plus( vagy firebat stb stb, amelyik ez a ház.)
Ventilátor...függőben volt eddig nekem a monitor hatulján. [kép] ...gyári ventilátor elkezdett kerregni . [kép]
Rendeltem másikat. [kép]
Ment szépen majd 1-1.5 hónapra rá ez is kerreg..szetszedem.szilikon spray.. [kép] ..összerakom, kicsit kerreg...
Na oké akkor mondom megoldom hogy fektetve legyen! [kép]
Kb 2 nap alatt elmúlt a kerregés...KIRÁLY.
De itt nem áll meg a dolog...
Hőfok:. Függőben Aida stressz teszttel 70-75 körül volt ...
Most fektetve, stressz teszttel 64-70kozott ugrál úgy, hogy a ventilátorban még van tartalék...
-
Necronom
senior tag
ertelek, szoval be lehet configolni ugyis, hogy a "serveren" nem kell egedelyt adni a beleponek
oke, de ha mar ez ilyen akkor inkabb AnyDesk, ha geped nincs is bekapocsolva es tavolrol amugy be lehet, akkor ez be tudja
de mondom, kinek mi, de a DDNS azert full mas celt szolgal... -
Garsza
veterán
válasz
Gombinyó
üzenetére
Igazából 500GB esetleg 1TB nekem simán elég.
Azért gondolkodom ilyen mini PC -n, mert néha szeretném nézni a műholdas beltérim általt streamelt adást. Eddig ezt megtudtam oldani a ruteremen keresztül a megfelelő portok megnyitásával. Mert volt publikus IP -m. De pár hete szolgáltatót váltottam, és azóta nincs publikus IP-m.
De nem tudom még biztosan mj lesz a megoldás, jelenleg még keresem a megfelelőt. -
Gombinyó
őstag
-
szkutyi
addikt
Tbao t8 plus.
Firebat t8.
N100 proci, 1gb ram, 512 SSD.
Duál gigabit rám
Nálam: win10 plex, Google Chrome távoli elérés, qbittorrent(jelenleg 110 aktív torrent) usb-n 4tb hdd, és egy SSD.
Hdd re és ssdre is simán kihajtja a gigabites letöltést.
Plex simán megy helyi hálózaton, de távoli elérésként is, megy neki a transzkodolas is.
-
Garsza
veterán
Helló! Torrentezésre, media szervernek, és Team Viewer vagy hasonló (hogy az othoni hállózatom elérjem távolról) gondolkodom egy miniPC beszerzésén.
1Gb lan fontos.
60 000 HuF volna olyan ezköz ami ennek megfelel? -
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Akkor pl egy Strong Leap S3
-
Necronom
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Letoltott tartalmakhoz szvsz jo valaszas az S905x3, vagy S905x4 SOC-cal epitett boxok. pl az X96 kinai ize...vagy ha valami mas, akkor a ma preferalt (jovo heten mar mas lesz) STRONG es persze egy Kodi
Ezek mar (a 4/64-esek) boseges eroforassal rendelkeznek, hogy droid alatt is jofele lejatszas legyen, de kb 5 perc telepiteni egy memo kartyara egy CE, de csak tenlyeg letolott tartalmakra
A tartlamak lehetnek akar egy USB HDD-n, vagy serveren is
(nalam igy megy evek ota) es semmi probelma nincs, pedig 3 TV van a csaladban -
robesz87
tag
Sziasztok!
Az új BMAX B8 gépekben már van TPM? Nem igazán találtam róla egyértelmű infót, de hátha itt tudja valaki.
A TPM hiánya okozhat problémát?
-
Az a baj, hogy ezekkel csak megosztani lehet, külső adathordozót nem tudok beledugni.
#870 Necronom
Jó lenne, soknak utánanéztem, de igazán jól működőt nem találtam. Valami baja mindegyiknek van, újraindul, reseteli a beállításokat, csúszik a hang, stb. A legjobb megoldás tényleg az Apple TV lenne, mert az jó hardveresen és szoftveresen is, de overkillnek érzem letöltött tartalmak nézegetéséhez.
-
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Tbao.t8 plus-t hogy lehet beállítani hogy áramszünet esetén amikor visszajön az áram, bekapcsoljon?
Tudom hogy BIOS. De melyik opció?
Kosziiiii -
Necronom
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Neked egy sima Andoidos TV box bosegesen eleg lenne
Ha a miniPC draga, akkor feledd el a windowst -
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nem miniPC, de erre egy Google Chromecast with Google TV 4K általában elég szokott lenni.
Én Plexet használok mellé, hogy bárhol tudjam nézni. -
-
wipes
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Újonnan sajnos tényleg az, használtan sikerül venni egyet nagyon olcsón

-
-
azbest
félisten
válasz
Hegyirabló
üzenetére
ha letöltött fájlokat nézel és semmi extra igényed nincsen azon kívül, hogy van hang, van kép, akkor valsz teljesen jó lesz egy minipécé. Speciálisabb igény alatt azt értem, hogy sokcsatornás hang, hd hang, licesnzes spéci hangformátumok térhatáshoz meg 4k és képkockaszámhoz igazodó képernyő képfrissítései frekvencia.
Streaming szolgáltatókat pécén vagy böngészőből vagy némelyiket winsows store appból lehet használni. Fullhd-ban valsz szoktak működni, magasabb igénynél már külön igénylistájuk van a számítógépre, másolásvédelemre, videokártyára.Valamelyik n100 procis gép jó lehet, ami épp olcsóbban megszerezhető. Van ami bővíthetőbb, van ami nem annyira. Aliexpress 150 dolcsi alatt is akad, itthon asus / asrock gépek akadhatnak, de drágábban. Használt márkás (hp, dell, lenovo) minipécék vannak még 40-50 körül is, alap fullhd videójátszásra valsz elegek i5 7edik generáció procival is már, max win11 helyett win10 a max vagy linux.
Manapság a streaming miatt inkább egy hivatalos androidtv box vagy amazon firetv stick jobb médiajátszó, de pláne streaming eszköz, mint egy pécé. Ráadásul elég olcsók is, mert 20-30 ezer közt vannak már. Ha fájlokat is le kell játszani, akkor meg nas-ról hálózaton át kodival a tévére dugott stick/box-on.
-
wipes
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Szia!
Én egy ilyet [link] használok félig okos tv mellé - amihez van app, az is elég béna sajnos.
Legkisebb, 2 magos pentium cpu/8gb ram/120Gb m2 (nem nvme) ssd, win 11pro - csak streaming megy rajta, és max full HD-ban, ezzel tökéletesen megbirkózik.
-
Írtam, hogy nem kérdeztem? Hol? Márciusban már másodszorra kérdeztem ott. Elsőre sem kaptam választ. És ahogy leírtam, mások sem, hiába kérdeznek. Te sem kaptál ott választ minden kérdésedre, nem is erről szól már az a topik. Felesleges időpazarlás, főleg akkor, ha már nem is akarok asztali médialejátszót, mert a mini PC-t sokkal alkalmasabbnak tartom, ha másért nem, mert Windowsos, ilyen olyan kókány Android vagy akármi helyett.
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Azt írtam, hogy a médialejátszós topikban nem kérdezted, akkor hogy kapnál választ!?
Vagy a tavaly márciusi kérdésedre gondoltál? -
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Igen, tudok olvasni és legtöbbször a szövegértelmezés is megy!
Mivel nem tudod mire van szükséged, azért linkeltem a megfelelő topikot, illetve írtam, hogy mi az a proci (integrált igp-vel), ami már hibátlanul viszi a 1080P-t!
-
-
szkutyi
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Egyébként zidoo z9x..bátran ajánlom!
-
Nézegettem egy rakás médialejátszót, de igazán jót nem találtam, bár van topikja is, ott a fórumtársak elég jól elbeszélgetnek egymással, de nem ajánlanak lejátszót.
Ezt olvastad?
Egyébként milyen információ kellene azon túl, hogy FHD filmeket akarok nézni róla? Mit számít, hogy milyen tévé? Nyilván ha nem alkalmas filmnézésre és Youtubera, akkor nincs internetkapcsolata, tehát kizárásos alapon HDMI-vel fogom nézni a filmeket. Nem?
-
A Milyen asztali médialejátszót? topikban nem kérdezted, pedig ott tudnak ajánlani!
Illetve kicsit jobban szedd össze a gondolataid, mert kb nulla információval kérsz segítséget!
Pl: mi a tv pontos típusa, hol vannak tárolva a filmek, milyen a wifid.Egy i3-7100 (HD630 IGP) már simán viszi a 1080p filmeket!
-
-
szkutyi
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Tbao t8 plus van nekem.4k hdr simán megy.
N100 proci 16gb ram 512 ssd -
Sziasztok!
Régóta próbálok valamilyen megoldást találni, hogy a meglehetősen buta tévémen megoldjam a filmlejátszást, Youtubeot, stb. Nézegettem egy rakás médialejátszót, de igazán jót nem találtam, bár van topikja is, ott a fórumtársak elég jól elbeszélgetnek egymással, de nem ajánlanak lejátszót. Apple tévé jó lehetne, de azt meg felesleges kiadásnak tartom, hogy csak médialejátszásra használjam.
Ekkor jött a zseniális ötletem, egy mini PC! De nem ismerem ezeket, nem tudom, hogy milyen hardver lenne elegendő filmlejátszáshoz. A tévé korlátai miatt sima FHD felbontású (Nem HDR, nem DolbyVision) filmeket néznék róla, HDMI-ről, tévé hangszóróit használva. Használt dolog is szóba jöhet. Lehetőleg Windowsos kellene, Raspberry OS-t és Linuxot nem ismerem, nem is akarom megtanulni őket.
Tudnátok segíteni?
Köszönöm szépen!
-
szkutyi
addikt
Képzeld, elkezdett kerregni az új vencso is.xdd..szerintem.nem.birjak ezek a fuggő működést...
Jó hír hogy ez könnyen szét jön...kapott szilikon spray-t..
Le tettem vízszintbe..igyis kerreg.kicsit alapjárato n..lehet megpróbálom majd fejjel lefelé a gépet.(Így lessz a vencso fejjel felfelé)
-
azbest
félisten
ha nincs semmi spéci képessége, pl lcd információs kijelző vagy hasonló, akkor az alap dolgokat mindet ismeri a win11 (letölti ő a drivereket). De akár azt is lehet, hogy a gyári ssd-t kikapni és félretenni (ha nonamebb, lehet amúgysem olyan megbízható és sata m.2 ahogy látom)
és betenni egy másikat bele
Ennél a gépnél kicsit nehezebben hozzáférhető az ssd, mert az alaplap hátulján van és egy fólia takarja a csavarokat. [link]

-
bpmcwap
senior tag
Köszönöm, rajta vagyok... Úgy voltam vele, hogy ennyit nekem megér egy "mobil studióhoz"... ilyen 2-4 kamerás élőzést 8-10 mikrofonnal, DE mivel egy veterán G1-es Eiltibookom van, gondolkozom ennek kiváltásán is, viszont ezen dolgzozom és a pénzügyeim is intézem... Szóval szeretném úgy letesztelni és belakni, hogy leváltsam a laptopom is....
-
azbest
félisten
én újra szoktam húzni, akár egy ubuntu pendriveről letörölni a particiókat, új particiós táblát létrehozni és utána be a telepítő. Volt sokszor hír, panasz, hogy fertőzött volt a kínai win, inkább nem kockáztatok

Ha hálózatra van kötve a win11 telepítés közben, akkor elvileg le tudja tölteni a drivereket is nagyrészt vagy teljesen. Ha épp nincs hálózat, mert külön driver kéne, ha spécibb wifi vagy lan van benne, akkor telefonról usb kábellel is lehet netet megosztani addig neki.
Nekem az intel i226-hoz kellett asszem külön net / driver, merzt alapból nem kezelte a win update driver keresése sem. A másik gép realtekes simán ment.
biosban nagyon nem bántottam ezeket. Laptopokon szokott szívás lenni vmd vagy raid default beállítással, ott szoktam nvme-re kapcsolni róla biosban, hogy lássa az ssd-t a win telepítő.
Maga a win lehet akkor is beaktiválódik, kódbeíráskor átugrás és ha volt a géphez náluk már licensz, akkro beaktiválódik telepítés után is magától.
Majd meséld el, hogy hdcp 2.2 megy -e vele
4k tartalom másolásvédelem le szokott maradni ezekről az olcsó gépekről. -
brugo
aktív tag
Ez elegáns és passziv hűtés [link]
-
azbest
félisten
Úgy tűnik, hogy aliexpressen már eléggé szórják ki akcióban az N100-asokat.
Ez a FIREBAT AK2 PLUS masina lehet médiajátszónak (hdcp 2.2 nem biztos, hogy támogatott) vagy netezős gépnek jó lehet bruttó 109 dolcsiért 8GB rammal és 256GB ssd-vel, bár lehet megéri 131ért a 16/512 változat. Elvileg cserélhető a ram és ssd benne. És mivel choice módú, így az ali raktárából, itthon futárszolgálattal (mpl/expressone) jön valószínűleg [link] Kamaru néven találni több videót, lehet ahhoz képest eltérés, bár ezen ugyanúgy nézki [link] . Alapból valsz noname ssd és ram van benne. A wifi nem cserélhető.
Hasonló áron megy a mini méretű, integráltabb n100 is [link] A szellőzése lehet nem a legjobb ssd oldalon és m.2 sata noname ssd-je van, ram nem bővíthető. Rossz bios beállítás vagy cmos elem lehúzás után kicsit trükkös lehet újra elindítani.
-
válasz
robesz87
üzenetére
Szia.
Én 2 éve vettem anyukámnak netezős és 1080p youtube-hoz egy használt Brand mini pc-t!
Itt el tudod olvasni az akkori kérdésemet és a rá adott válaszokat!
Én végül egy FUJITSU Esprimo D556/2 SFF-t vettem, tőle:
- i3-6100 - 16GB DDR4 - 256GB NVMe M.2 SSD
A gép azóta is hibátlanul működik, néha én is használom és egyáltalán nem lassú ... sőt, pluszban szinte hangtalan is!
Nálunk a cégnél Dell Optiplex gépek vannak, a termelésben kapnak koszt, port, télen hideg, nyáron meleg van, de még így is megbízhatóan működnek.
Szerintem bármelyiket veheted: HP - DELL - Fujitsu - Lenovo. -
azbest
félisten
olyan szoftverrel kell lejátszani, amivel képes filmes frissítési frekvenciákat is használni (nem próbáltam libreelec rendszert még n100-as masinával) és a tévé hdmi bemenetén is lehet kell állítani, hogy ne 60Hz-en akarja csak fogadni pécés módban a képet. De ezt így látatlanban nem fogjuk kitalálni

Én meg firetv 4k sticket használok médiafogyasztásra, szóval pécével régóta nem nagyon nézek filmet. Nem tudom pécé hardverrel hogy áll a sokféle filmes hdr és hangos térhatás támogatás. -
M4T4D0R
tag
-
M4T4D0R
tag
Az iris xe driver segített. Egy kicsit jobb lett, bár még mindig kevés az fps amivel lejátsza sajnos... Olyan darabos. TVn sokkal folyékonyabb.
A többi tipp nem segített.
Elindítottam egy játékot. 2.2 és 3.4GHz között ugrál a cpu órajel, általában 3.0 GHz körül. A GPU pedig 350 és 650MHz között, általában 500 körül.
Miközben lejátszom a filmet kb 30% a CPU és VGA kihasználtsága is. A CPU általában 600 és 2400MHz között van. Ugrál folyamatosan.Sajnos nem tudtam otthonról írni de úgy emlékszem 7W körül eszik a CPU.
-
azbest
félisten
Windows alatt lehet kell a storeból ms codec av1, hevc/h265, mpeg2 [kép], azt hiszem 1-1 dolcsit lehet elkérnek érte, ha még nincs meg. Lehet, hogy van ingyen valami alternatív csomag, nem ismerem manapság mi menő. Régen talán ffmeg volt jó [link]
N100 procis géphez win11 fel szokott tudni netről rakni minden drivert, ha spécibb lan lenne akkor telepítéskor kéne neki segítség. Eszközkezelőben nincs felkiáltójel gondolom.
Amúg az n100 gpu-jához ugyanaz a driver kell, mint az iris xe és arc gpu-khoz [link] . Az sem túl régi, amit alapból a win11 feltesz.
Nézd meg közben, akár cpu-z -vel, hogy hány MHzen jár a proici, ha valamiért le van limitálva a fogyasztás biosban, akkor előfordulhat, hogy lassabb lesz. Vagy hwinfo progi főképernyőjén a central processor alatt kiválasztva, jobbra kiírja a cpu power limiteket is.
Ha az akadás nem kevés fps, hanem a 24fps-es film egyenetlen, akkor a kadenciahelyes lejátszás a problémád, azt valami médiajátszós topicban tudhatják, hogy lesz jó.
-
M4T4D0R
tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Topton N9N MiniPC-t. Viszont lenne egy érdekes problémám.
A filmek akadoznak rajta, pedig próbáltam többféle programmal lejátszani(VLC, Windows Media Player, Media Player Classic), de nem javult egyikkel sem.
Arra gyanakszom valami a driverekkel lesz, viszont nem tudom mit töltsek le.A gyártó hivatalos honlapján [link] rengeteg dolog ott van, de egyik sem az én Mini PC-mhez van.
Próbáltam az intel weboldaláról is leszedni valamit de ott meg nem találtam vga vagy ilyesmi drivert.Mit tanácsoltok?

Youtube 4k videók teljesen folyékonyan mennek egyébként.
-
Necronom
senior tag
válasz
balazs8907
üzenetére
A Gigabyte Brixet en is mondom, hogy szuperjo, fokepp mar N200-as procival
De 100x inkabb tennek ra egy barmi Linuxot, mint windowst
Ott a Kodi ugyanaz, mint a CE a kiherelt mediaboxokon
A hangszabvanyokkal semmi bajom, sajat tapasztalt nativ 7.2.2-ig van egy Denon AVR-rel
Torrentre a transmission nevu progi van, de azert 20 db-nal ne tarts benne tobbet
A 192/24 az sima liba, a 384/48 is az es a FLAC is
Minden mas ugyanaz mint windowsnal, csak itt a megevett memoria nem 4GB hanem a fele se, a megevett SSD nem 50GB, hanem 4-6GB es az eroforrasaid nem 50%-a marad meg, hanem 85-90%
Ennyit tennek hozza az elottem szolokhozps: persze ugyanezt megteheted egy Intel NUC-on I7/I9-es procival 3-4x ennyi penzert windows 11-en
-
Gombinyó
őstag
-
Gombinyó
őstag
válasz
balazs8907
üzenetére
Filmezni elég bármelyik modernebb igp/apu. Arra figyelj, hogy a hdmi csati megfeleljen. Kínai gépeknél nekem bizonytalan volt, hogy milyen hdmi csatlakozó van rajtuk, ezért inkább vettem Asus NUC-ot erre a célra, amire neked is kellene, 13th gen i3 procival, de elég lett volna az N100-as is. Asszem Giga mini pc-t láttam 100e alatt N100-as Intellel, rendes garival és supporttal.
DV nem lesz PC-n, a többi okés. LibreELEC-re is nézz rá, de a Win11-es lejátszás is hibátlan. -
szkutyi
addikt
válasz
balazs8907
üzenetére
Zidoo z9x!
-
Fisha
őstag
Corelec-es kis lejátszó nekem a HDR-t (valamelyikeket) szépen hozza. Nem értek hozzá, de azt csak fel lehet egy pc-re is varázsolni nem? Illetve a DV-t is szépen fallbackeli HDR-re. DV az fizetős szabvány szóval legálisan szoftveres lejátszóban nem igazán lesz szerintem, mert a dolby azért elég "kemény" cég tudtommal.
-
szkutyi
addikt
válasz
balazs8907
üzenetére
Még hdr sincs normálisan nem hogy dovi...felejtős...
Zidoo z9x pro egy méltó lejátszó ez esetben számodra.
Most látom oled...milyen oled? -
balazs8907
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem…. A helyzet az, hogy házi mozihoz eddig 50-100k közötti android alapú média playereket használtam forrásnak.
Mostanában felkeltették az érdeklődésem ezek Mini pc-k. Ilyen 150-200k- ig nézelődtem. Nyílván a sokoldalúság és a windows fogott meg. Viszont nekem szükségem lenne az új szabványok teljes értékű támogatásra. 4k, Hdr, DV, atmos, dts és hasonlók. Mivel ennyire nem értek hozzá, nem tudom hogy kell-e valamilyen hardveres támogatottság ezekhez, vagy a kodek mindent megold..???
Ha ezen múlna akár a linuxot is bevállalnám. Bár soha nem használtam még. Félek a parancssortól. 😊
A lényeg, hogy a film lenne a legfontosabb. Az avr és az oled normálisan kihasználható legyen. Torrent és netezés.
Továbbá a zene. Lossless. 192kHz / 24 bit Audio is fontos lenne. -
brugo
aktív tag
Nagy a külömbség az Intel i5- 8500 T = 35 W TDP
és az intel N 200 = 6 W TDP között.
Csodálkozom ,hogy nem jelent meg sokkal több Mini PC N200 -al .
-
Necronom
senior tag
válasz
robesz87
üzenetére
30 eve Gigabyte cuccokat hasznalok amit lehet, szoval en ezt
De ugyanitt talalsz olcsobbat is pl MSI-ben
Vagy persze hatha meg olcsobak kintrol...
Vagy ha tudsz osszerakni magadnak is, akkor 35k korul van mITX alaplap N100-as procival, ehhez is kell persze memo, hdd/ssd es me tap+haz is....de ez is kijohet 100 alatt is jocskan... -
robesz87
tag
Sziasztok! Mindennapi használatra (weben böngészés, youtube) szeretnék édesanyámnak egy mini PC-t. Min. 16 Gb memória, 500Gb tárhely jó lenne bele. Milyen opciókat ajánlatok?
Köszi előre is.
-
azbest
félisten
-
brugo
aktív tag
Mit szoltok ehhez : [link] ?
-
-Gabesz-
senior tag
Ezt az aprón találtam, szerintem jó minőségű cucc.
[link] -
szkutyi
addikt
En ha most vennék akkor tbao r1...brutál jó lett magyar teszt szerint.. [link]
Nekem hasonló van(tbao t8 plus n100 18+512), csak nincs benne Sáta port
Összehasonlításképp nálam egy Aida tesztnél 70fok fölé.is megy a proci, nos R1-nél 48 fok volt a max
.
Plusz hát a hdd hely...
-
KaqXar19
tag
válasz
Pocakhorpasz
üzenetére
Miniforum S100 [link]
-
válasz
Pocakhorpasz
üzenetére
Médiaszerver, médialejátszó, vagy a kettő kombinációja?
Ez pl. médiaszervernek jó, lejátszáshoz elvileg szintén, a 4K 60Hz-et papíron tudja.
-
Pocakhorpasz
újonc
Sziasztok.
Raspberry Pi lecserélésén gondolkozok.
Olyan mini PC-t keresek, ami szuper csendes, akár passzív hűtéssel rendelkezik.
Media szerver lenne, 7/24 működés, LibreElec futna rajta, 4k 60hz-et tudja.
Létezik ilyen?
Előre is köszönöm a válaszotokat. -
-Gabesz-
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Szerencsére még minden frissül rendesen, nincsen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Eredeti játékok OFF topik
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.

A procit köszönöm!