Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tápos kibeszélő offtopik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD FX
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
válasz
vtommy
üzenetére
Én akkor raktam le a hajam amikor megvolt minden és megrendeltem hozzá ugye a travel kit-et. Majd jött a felismerés hogy ezt bizony nullára szét kell szedni mert a VGA-val kell kezdeni..
Nekem amúgy a felső fedlap illeszkedése sosem volt az igazi, ezt ugye redditen is mindenhol írják hogy enyhén befelé horpad. Persze van rá egy kb 10 pontból álló leírás hogy mit hogyan lazíts meg hogy ez rendbe jöjjön de sosem sikerült tökéletesre. Ha neked most jó akkor soha többé ne szedd szét azt javaslom.. 
"A belső tápkábellel önmagában 1.5 órát matekoltam.." - Puskázhattál volna a képemről..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk azt nem hittem volna hogy az acél oldallap jobban adja mint a CNC..Elvileg az az ultimate..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Disney+
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- További aktív témák...
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem amúgy a felső fedlap illeszkedése sosem volt az igazi, ezt ugye redditen is mindenhol írják hogy enyhén befelé horpad. Persze van rá egy kb 10 pontból álló leírás hogy mit hogyan lazíts meg hogy ez rendbe jöjjön de sosem sikerült tökéletesre. Ha neked most jó akkor soha többé ne szedd szét azt javaslom.. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)