Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vtommy

aktív tag

Megjelent az aprón egy fekete v2.1 acél oldallapokkal, Prime travel kittel, meg gyakorlatilag a létező összes FormD extrával, így nem bírtam ellenállni, nyugdíjazva lett a V1.1. :DDD

Délután 4-kor nekiültem, hogy összedobom 2 óra alatt, hiszen a 4. Formd buildem, ennek ellenére hajnal 2-kor álltam fel az asztaltól, sikeres post után vérző szemekkel.. Hiába a dokumentáció, rengeteg tapasztalat stb. Brutál nehéz úgy összerakni ezt a setupot, hogy sehol ne feszüljön semmi, minden pont jól adja ki a hézagot, ne 70%-os összerakásnál vedd észre, hogy amúgy gyúsztál egy csavart, így restart az egész..
    Végül a 2.75slot konfigot választottam, mivel így nincs a hátoldalon üresen tátongó csík.
    A belső tápkábellel önmagában 1.5 órát matekoltam.. :Y Egyszerűen sehogy sem adta ki, és a saját elvárásaimnak így sem igazán felelnek meg a hajtások rajta, de ez már jobb nem lesz..

Ha már lúd: Nem tetszett, hogy a gyári AM5 proci lefogató enyhén behajlítja a lapot, így jött egy Thermal Grizzly contact frame is:

Egyébként ez sem volt sajnos kifogástalan (az ára ellenére..), ugyanis elhagyták róla az inzulációs réteget, ami normál esetben van a proci keretek és a lap között.. Ha pedig jobban megnézitek, szükség is van rá, mivel a gyáriba is bele voltak nyomódva a nyák alatt futó szálak:

A TG álláspontja szerint, ha jól van lefogatva nem lehet gond, de én biztosra akartam menni:

A titán V2.1-et sosem kedveltem meg, népszerűsége ellenére.
    Ez viszont 10/10, végre hozza azt az érzést, mint az 1.1, nem rosszak a hézagok sem, és nálam az acél oldalpanel nyers feelingje győzött a CNC-vel szemben.

Új hozzászólás Aktív témák