Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz tthom #6295 üzenetére

Az EE cpu csak parasztvakítás, eleve kisebb órajelen megy meg kisebb vid-et kap, ettől "EE". Szerencsére a lapoknagy részében van alulfesz, így fölösleges pénzkidobás. Nekem egy hivatalosan 45W-os x2-m van, 235e, csak kíváncsiságbóél vettem, vajon mitől EE:) Hát az elmondottak miatt.Szépen alulfeszelve már tényleg EE, az egész gép megelégszik konnektorból 60W alatt ha csak a cpu és ram van maxra terhelve.
    A modecom házat nemigen erőltetném, ritka fos táp van benne. GB-nak van egyszép házikója 15k körül, abban 60W-os FSP panel táp van, de az meg igazából csak brazoshoz, atomhoz elég.

toldy: Nekem volt egy ddr2-es lapom -van is, mert visszaváltottam rá:)- az említett x2 235e procival, ami ddr2-3 vezérlős. Vettem alá ddr3-as lapot, chipset még kisebb nm-en is készült, és többet fogyasztott ugyanazokkal az összetevőkkel a gép mint ddr2-vel ;] Az markating, hogy mennyivel fogyaszt kevesebbet, amit én eddig láttam semmivel, talán a so-dimm és az is 1066-ig bezárólag. Ami még érdekes, hogy ddr2 és c2d noti konfigok idle mind kevesebbek mint a core i és ddr3 kombók..van egy régi gépem ccfl-es kijelzővel, ddr2-vel és még nem láttam olyan gépet ami idle verte volna core i v amd. Igaz x3100-as chipset van mellette, az tényleg alig eszik, az intel hd-k terhelve meg éhesebbek, de hogy idle mitől esznek többet azt passzolom.

Új hozzászólás Aktív témák