Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz cinemazealot #52085 üzenetére

    Igen, kipróbáltam ezzel az eredeti blowerrel és az én fülemet is bántja szabadon szerelve a zaja. Nyilván ha elkészül a teljes burkolat az lefog valamennyit, de akkor is hallanám.
    Meglátjuk hátha sikerül a dedikált VGA-ra is valami speckó hűtőt szereznem hogy elég legyen 1 db szélcsatorna. Bízom benne hogy 80-92-es slim venti el tudja majd látni a feladatot 400-500-on, mert azt látom a mostani tesztek alapján hogy amire én fogom használni ott nem az a lényeg hogy nagy huzat kell, hanem csak annyi hogy a beszorult meleg levegőt kiszellőztessem.

    Nekem már csak az aksikat kell valahogyan bepozícionálnom, mert a 8 db 18650 sok helyet foglal, de 3AH meg kevésnek tűnik matematikailag. Aztán majd kézbevéve meglátom mennyire kényelmetlen mondjuk 1 órán át hordozgatni a tömeget. :D
    Ennek a 65W-ra méretezett hűtőegységnek van súlya a sima laptop hűtőkhöz képest amikkel korábban kalkuláltam, de azok csak 35W-ra vannak méretezve.

    Másik téma:
    Viszont most feltűnt egy másik probléma. Eddig azt hittem hogy a szarul feltelepített win7-esem és a chrome szórakozik, folyton akadozik, 5-10 secekre meg megáll, amikor adott weblapon nem tudtam semmire sem kattintani.

    Most az átszerelés közben feltűnt hogy a THIN mini-itx alaplapra integrált DC aljzatom és a körülötte lévő területek kéz számára túlságosan forrók.
    Ugye PICO-PSU, meg paneltápoknál is ilyen DC aljzat van.
    Kérdésem hogy más is nézegeti a DC aljzatát? Mások is tapasztaltak ilyen melegedést, ami miatt akadozhat a gép?
    Mert most odafordítottam egy ventit és ugyan nem szűnt meg a fenti chrome jelenség, de exponenciális függvény szerint lecsökkent mind előfordulás, mind időtartamok.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák