-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
KillHates
üzenetére
Te Kill...vicc vót
Gondolod, hogy komolyan mondtam hogy a wifi oszt/szoroz? 
Az az igazi betyár proci...fogyiba jóval kevesebb a sima 8200-től, nem? De miért nem tartottad meg a 9450-et

Közbe meg a #379-et visszaszívtam, elnézést mindenkitől. Körbejártam a hSLI/hCF témát és azt kellett látnom, hogy hiába, nincs jobb megoldás a jelenleginél. J&W 780G-vel az a baj, hogy 3200-es ATI van rajta, ha azt párosítom egy HD3470-el akkor is max. 2500 kemény 3dmark06 pontom lesz.
8200-es Zotac megintcsak azért nem megoldás, mert azon meg x1-es a PCI-e. Tehát jelenleg hybrid témában (legalábbis ITX lapoknál) még mindig a harmatgyenge 9300+8500GT a legerősebb (már sikerült elérnem a 4000 pontot 3dmark06-ban
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- VoIP telefonálás
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gondolod, hogy komolyan mondtam hogy a wifi oszt/szoroz?