Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nagynozi

aktív tag

Sziasztok! Tegnap összeraktam végre életem első minijét. Egy Fractal Design Node 202-es lapos házba került a szerkezet, a processzor Intel Core i5 7500 lett a VGA GTX1070 ( Blower típusú, kifele fújja a levegőt ).

Az összeszerelés kegyetlen volt, többször kaptam szívinfarktust, meg 2x a "fene egye meg ott ahol van" mondat is elhagyta a számat, de végül 4 óra hossza folyamatos munka után meglett az eredménye: MŰKÖDIK és egész jól teszi a dolgát. Ami igazán meglepett, hogy nem melegszenek nagyon az alkatrészek a videókártyát 80 fokig egyedül a FURMARK stress tesztjével tudtam elrepíteni, amúgy The Witcher 3 és Mass Effect: Andromeda alatt 65-75 közöt mozognak a celsiusok ( bár alulról egy 12 centis PWM-es ventivel támogatom a kártyát ), a CPU gyári hűtővel, de nem gyári pasztával ( AC MX4 ) maximum 58 fok 100% terheléssel. 2 háttértár van benne, egy SSD, meg egy 2,5-ös HDD, de nem melegszenek, átlagosan mindegyik 30 és 40 fok között üzemel. A gép nem hangos, főleg ha játszok, ha filmezek, akkor meg le tudom venni a ventifordulatokat, akkor teljesen csendes a szerkezet.

Itt az eredmény:

Új hozzászólás Aktív témák