Új hozzászólás Aktív témák

• cinemazealot

addikt

válasz Csokilama #36766 üzenetére

Hogy lehet egy Metis bekapcsoló gombját letörni? :D

De ha már bekapcsoló gomb, én is bemutatom a következő iterációmat dupla akku pakkal (ami immáron DC csatival csatlakoztatható), ééééééééés... egyéni bekapcsológombbal (ami végre nem süti ki a szemem a vakító kék fényével, nem pislákol fölöslegesen és nem kattog úgy, hogy asszony a szomszéd szobából felébred rá)! :)

Tök jó, hogy az LC-1520mi seggén mindkét oldalon van DC aljzatnak való lyuk, így egyik oldalon a tápot, másik oldalon az akku pakkot tudom csatlakoztatni. Majd azért felmatricázom, nehogy összecseréljem, mert a PicoUPS nem biztos, hogy örülne a töltőáramkörén a tápegység 16 V-jának. :) Kíváncsi leszek, így dupla akksival meddig bírja egy feltöltéssel sleep módban és normál üzemben.

És végül egy érdekes tapasztalás: a PicoPSU-120WI-25V-hez adott DC aljzat az elmúlt bő fél évben olyan szépen elfáradt (elgyengült a tüskéje), hogy a kialakuló kontakt hiba okozta tranziensek miatt a gépem többször újraindult. Lomexből hoztam egy standard (egyébként tök ugyanúgy kinéző) 5,5/2,5-es aljzatot, de már a tápegység DC csatijának bedugásakor éreztem, hogy ez mennyivel masszívabb. Szóval aki PicoPSU-zik és nem akar szívni az ilyenek miatt, jobb, ha már az elején kicseréli ezt a (amerikai, kínai?) vackot. :K

Új hozzászólás Aktív témák