- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Asztrofotózás
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
válasz
szacsee #3431 üzenetére
Hazaértem.
szacsee:
Nekem tetszik az SG02, ha mATX kockát vennék, akkor ez lenne az. A 8 centis venti már "mini"?
Én azt a véleményt képviselem a topikban, hogy a m-ITX nem arra való, hogy az ember törpe erőművet építsen belőle, aki játszani akar, az építkezzen mATX-re, esetleg barebone-re. Ellenkező esetben jön vagy a modding, vagy a durva költségek, vagy a kompromisszumok. Persze mindig jön valaki, aki ismét nekifut a témának.
zodo:
Ezt a Shuttle házat nem ismerem, viszont hasonló Aopenhez volt szerencsém... próbáltam beszerelni m-ITX lapot, de se az I/O shield, se a bővítő kártyák nem estek jó helyre. A bővítőkártya a nagyobb probléma, ugyanis a m-ITX lapba dugott kártya a ház 2 slotja közé esett, így nem fér bele egy 2 slotos VGA.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Formula-1
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR4 3600 MHz (KF436C18BBK4/128) Garanciális 4x32 gb
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- G.SKILL TRIDENT Z 32 GB DDR4 3200 MHz memória (RGB)
- ASRock H61M-VS LGA 1155 alaplap
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest