Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Patice

nagyúr

válasz #72042496 #31357 üzenetére

N3150-em van, amit jelenleg kizárólag Linux-szal HTPC célokra használok, de amikor megvettem tavaly Augusztus elején, akkor kipróbáltam Win10-zel is és pl. Edge böngészővel elég pattogós volt a rendszer ami természetesen most is SSD-n lakik. Akkor jött ki éppen a Win10 is szóval még driver nem volt a legfrissebb hozzá akkor, de ahogy követtem, azóta Win10-re is jött ki több frissítés is a Braswell SoC-hoz. :K

Az N3700-as lapot azért ajánlottam, mert az valamivel erősebb prociban az N3150-hez képest, és 12 helyett 16 EU-t tartalmaz az IGP-je, azaz általános felhasználásra szerintem sokáig elég lesz. :K

MS-Tech házba szerintem nem férne be egy 12 centis venti, főleg ha normál vastagságú. Antec-be talán, de erős kétségeim vannak. Én ezt használom, az 1000 rpm-es verziót ~ 14,5 dB, közelről is alig hallom, viszont pont elég a légszállítása az egész lap hűtéséhez.

Asrock BeeBox barebone-ból tudtommal csak az N3050-es procis passzív, a többi aktív hűtésű. Ez a modell kizárólag filmnézésre, vagy zenelejátszónak jó, de asztalinek már nem merném ajánlani. :D

Új hozzászólás Aktív témák