- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
imibogyo
üzenetére
Az nagyon jó kis ház ami neked van! Nekem is nagyon tetszik, csak kár, hogy hosszabb vga nem fér bele....

Úgy néz ki, hogy intel fronton már nagyon nem lesz szükség a 2.5"-es ssd-kre sem. Szinte mindegyik ITX-en van már m.2 csatoló.
Jelenleg nekem is ITX lapom van, csak még mSata-s, HDD nem lesz a gépben (NAS miatt). Ezzel is egy csomó helyet lehet spórolni az ITX gépeket illetően...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- További aktív témák...
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz CL46 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Gigabyte B560M DS3H V2 alaplap, i5-10400 CPU, 256 GB M.2 SSD, Windows 11
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év magyar bolti garival! -
- ADATA GAMMIX D35 XPG 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 - 10 év gari
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest