- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos tablet topic
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
Hosszas olvasás és videók nézése után kiválasztottam egy Ender 3 V2 típusú nyomtatót, amit meg is rendelek. Egyelőre a nyomtatni való dolgok a háztartásban, autóban használatos alkatrészek lennének. Mármint kis tartó konzolok, alkatrészek különböző eszközökhöz, amik a használat során eltörnek... Na ezt adtam be az asszonynak, hogy ez szükséges nekünk Igazából mindig érdekeltek az ilyesmik, tehát inkább időtöltés lesz egyelőre és majd utána alakul, hogy mi lesz az irány.
A filament érdekelne, hogy mit ajánlotok kezdésnek, ami azért nem törékeny, de strapabíró. Jól festhető legyen és lehetőleg Magyarországon kapható. Én erre a PLA-át gondolom. Tudom nem szereti a párát erre majd odafigyelek bár panelben lakom ott nem sok pára van.
A másik kérdésem a 3D modellező program. Én Sketchup-ot használok már elég régen. Ott obj fájlba tudok menteni, amit a Cura meg is nyit és ott be tudok állítani mindent, persze ezzel a résszel még ismerkedem. A konkrét kérdésem az lenne, hogy elegendő a Sketchup+Cura 4.7 párosítás vagy van valami hiba vele nyomtatás terén?
Ha megjön a nyomtató és jól be is tudom állítani vagy ha nem, akkor biztosan jelentkezem kérdésekkel!HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Diablo IV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gitáros topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest