- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Pókemberes, fantáziálós az új AMD Software
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekkGyver
aktív tag
Nemrég olvasgattam erről a "kunkorodásról", mert nálam is jelentkezett. Én öntapadós matricára nyomtatok, ami 65-70 fokon szépen felpuhul és jól tapad hozzá a PLA. És ez okozta nálam az "elefántlábnak" nevezett elválást, ugyanis a PLA-nak sok a 60 fok feletti hőmérséklet hosszú távon. A Cura most úgy van nálam beállítva, hogy az első réteg 70 fok, majd visszahűtöm 55-re a többit, és azóta nincs ilyen gond.
Idegeskedni nem más, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni.
-
Reggie0
félisten
válasz #48613632 #19090 üzenetére
Nekem egyszer felszakadt a gyari asztal, vettem kinaitol a gyarira hajazo matricat es lecsereltem arra. Az annyira tapad, hogy a PLA-hoz gyakorlatilag nem kell futeni a bedet. Gyarirol siman tapetavagoval vagy kezzel pattintottam le a pla-t, ennel le kell venni a lapot es gorbitgetni, hogy megkezdje valahol. Ketto kozott hasznaltam uveget is, de ez a matrica sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz imibogyo #19097 üzenetére
Na ez az, hogy én is most cseréltem le üvegre az asztalt. Előtte én sem tapasztaltam még ilyet a mágneslapon. De PLA-t is most cseréltem, igaz nem egészen egyszerre, mert kipróbáltam a selyemfényű PLA-mat, és azzal jó volt. Szóval lehet az asztal, de lehet a PLA is, vagy akár mindkettő a bűnös. Logikailag. Mára meguntam, de holnap kicserélem a PLA-t. Vagy rakok be egy bontatlan fehéret, ami jó volt korábban a mágneses asztalon, vagy berakom a selyemfényű feketét.
-
imibogyo
veterán
Én sima gyári mágneses asztalra nyomtatok, se ragasztó, se kapton, se hajlakk, sem egyéb más voodoo és semmi ilyesmit nem tapasztalok. Spectrum PLA, 200 fokos fej, 50 fokos asztal.
-
törölt tag
Nekem ezt most PLA-val az utolsó mintámon sikerült elérni, hogy a raft leragadjon, és a rákerülő modell se húzza össze. Ez látszik a fenti képen.
Ettől függetlenül, lehet, hogy igazad lesz, de még a PLA-t sem ismertem ki rendesen. Most azon kattogok, hogy lehet, hogy az alapanyag minősége sem a legjobb. Sima ebayes gurigák, vettem egy sárgát meg egy zöldet, tapasztalatnak, meg gondoltam csak jó lesz.
Aztán lehet, hogy tényleg semmi baja, csak én vagyok balfék...
De pl van silk blackem is, egy minőségibb helyről, azzal ilyet nem csinált. Csak ha most befűzöm, megint járathatom ki belőle egy évig, mert még 2 modell után is sikerült feketét kevernie a sárgába
Persze, nem tragikus ez sem. -
kzkz
őstag
Kb. így, ahogy írtad. Egy hosszú darab szélei általában mindig felhajlottak. Én nem akarok bajlódni a ragasztóval, simán alu lapra nyomtatok, és itt a PETG bevált, ez sose hajlik fel, cserébe az első réteget lassabban kell nyomtatni, de utána már atomstabil, nem úgy, mint a PLA.
-
törölt tag
Ezt hogy érted, hogy a PLA kunkorodik? Na csak mert kb nálam is ez a helyzet. Ha függőlegesen nyomtatok, ahol a Z tengelynél nagy az elmozdulás, akkor nem fogja meg a ragasztás. (Általában ellöki a modellt, vagy eltolja a nozzle valamerre, még a nyomtatás vége előtt)
Vizszintesen meg felkunkorodik, pl még a raft is. Ugyan variálok még a hőfokokkal, meg közben az asztalt is üvegre cserélem, és még a PLA is cserélve lett, szóval jelenleg elég nehéz eldönteni, hogy mi a rossz. De túl magas az aránya a kukában landoló modelleknek.[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
230V-os silicone hűtőlapot a korábban ráragasztott Al lapról le lehet szedni, és egy másik lapra rá lehet ragasztani? Van aki már próbálta? ez az ami fel van ragasztva
-
izisz
senior tag
válasz DrojDtroll #19085 üzenetére
Szerintem ("hang" sorrendben):
TMC2208 guide - Stepper driver upgrades part 2 - TMC2208 standalone módban - mode1 a videón (45mm/s + nem túl durva accel mellett a stealhchop2 is okés lesz) - aktív hűtés kell
vagy
TMC2209 kicsit drágábban (kevésbé melegszik, mint a 8-as, de kell hűtés)
vagy
LV8729 guide + comparison with TMC drivers - LV8729Mindegyiknél csak a jumperrekkel kell beállítanod a uStep-et
Mikor TMC-t válogatsz, arra figyelj, hogy a chip a stepstick alján legyen, a tetején meg az aranyozott hővezetős rész, amire a bordákat tapasztod
Watterott TMC FAQ: [link][ Szerkesztve ]
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
SKR V1.3-hoz vásárolnék tmc-t. Most A4988 van a boardban. Nem akarok megint ujrakonfigolni szóval plug&play csere érdekelni. 45mm/s-el szoktam nyomtatni. Tudok olyan tmc-t venni ami olcsó és csak be kell tenni a meglévő vezérlő helyére? A fő szempont a csendesség lenne.
-
azbest
félisten
Az álló valsz szebb belül, viszont cserében lehet kicsit könnyebben törhető kereszt irányú ütéssel. A fekvő talán erősebb, gondolom a layerek lefektetése 45 fokban van, mint általában, szóval nem az asztal oldalával párhuzamos, mert utóbbinál probléma lenne a hidakkal. Fekvőnél lehet picit belógnak a hidak, kevésbé sima a felszíne belül.
Érdemes végiggondolni, hogy tényleg belefér-e. Bár a kábelek igen, gondolom nem csatlakozóval együtt akarod belehúzni. Általában nem különítik el a kábeleket egyesével a kábelcsatornában.
[ Szerkesztve ]
-
vizimento
senior tag
Ez alapján próbáltam az Ender3-am frissíteni. A feltöltés viszont már nem akar menni, hibát ír: avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0xff
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
Reggie0
félisten
válasz zsolt320i #19077 üzenetére
En csak a menetbol takaritom ki a felfutott fejbol rezkefes tollal, de jo lehet 0.22-ek kaliberu pisztolyhoz valo rezkefe is. Regen azt csinaltam, hogy ki-melegen csavargattam be a nozzlet, igy kipreselte belole, majd hidegen csavartam be veglegesen.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt320i
senior tag
válasz Reggie0 #19060 üzenetére
"Ha nehéz becsavarni, akkor tisztítani kell a meneteket."
Na ezt akarnám valahogy elkerülni, mert a PETG-t nem tudom kitakarítani a heatblockból
Amúgy azt szoktam csinálni, hogy 230 fokon kinyomok egy kis anyagot, utána visszahúzok vagy 10cm-t. Aztán megvárom amíg lehűl 150 fokra, és akkor csavarom ki a fejet. És itt van a baj, mert amikor visszahúzom a 10 cm filament az all metal hotend heatbreakjében és a nyomtatófejben is benne marad az anyag. Amikor veszem ki a fejet az anyag nyúlik a fej után, és amikor elszakad akkor rátapad a 150 fokos hotend menetére, ahonnan semmivel nem tudom kiszedni a petg-t.
Ennek a kiküszöbölésére keresek megoldást, de idáig nem találtam.
Azért gondoltam, hogy itt én csinálok vmit rosszul mert idáig se angol se magyar fórumon nem panaszkodott erre senki.[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Mivel szoktátok lekezelni a nyomtatott dolgokat,hogy ne eresszék át a vizet? Vázákra ,virágcserepekre ilyesmikre gondolok.
-
Joshi
titán
válasz Saccco #19071 üzenetére
Ebben a videóban mind a 4 kábelt felcserélik (4. percnél), akkor lehet hogy azt kell nekem is, mert én csak a két szélsőt cseréltem fel.
-
Saccco
nagyúr
Volt anno ilyesmi gondom. Úgy rémlik kellett egy reset, mert valahol beleragadt a memóriába a dolog.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
energy4ever
addikt
válasz AllTheBest #19066 üzenetére
Kapton.
-
Saccco
nagyúr
válasz #48613632 #19064 üzenetére
Úgy van, rá szokott. 4.3 telepítése óta nem kérdez.
De azért az gáz, hogy PETG -> PLA váltás után a hőfok nem áll át.
Emiatt kezdtem használni most a Prusaslicer-t, annak meg a felülete irritál.
Meg barom módon kezeli a Cura-ban már bevált start kódot. Közben persze ezt kijavítottam.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
AllTheBest
őstag
ABS nyomtatással szeretnék próbálkozni , anet a6 lenne a gép amivel nyomtatnék, azt olvastam, hogy abs-nél ajánlott legalább ragasztószalaggal bevonni a heatbed-et, hogy könnyen le lehessen szedni amit rányomtatok, milyet érdemes venni? A legtöbb boltban olyanokat találtam eddig ami kb 60 fokig jó, elvileg abs-hez 100 fokon kéne tartani a heatbed-et, milyen ragasztó van ami jól bírja a 100 fokot is?
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Yofej75
aktív tag
válasz Saccco #19063 üzenetére
Valóban vannak olyan elemek a beállításokban amelyek mindegyik profilra érvényesek és ezek mellett valami láncszem szerű ikon jelenik meg. Ha jól emlékszem...
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
Saccco
nagyúr
válasz Saccco #18833 üzenetére
Megvan a Cura hiba mikéntje. Ha egy profilban módosítok valamit, azt úgy tekinti, hogy mindenhol módosítani kell. Emiatt profilváltás után az el nem mentett beállítások átjönnek a másik profilba is, ezzel jó kis fejtörést okozva, mikor az ember először látja.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
fape
senior tag
válasz Saccco #19059 üzenetére
Eddig is elérhető volt kb minden eleme és Kínát nem nagyon szokta gátolni hol-mi licenc/jogi akadály a másolásban :S
Amúgy az hogy open source lesz az mit akar jelenteni? Hogy hivatalosan most már nem csak személyes használatra lesz elérhető?Nem ezeket a drónokat keresik!
-
Saccco
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #19058 üzenetére
Nem. Voron V2.Pista3D
-
Saccco
nagyúr
Open source lesz a Voron.
-
Joshi
titán
válasz flashpointer #19055 üzenetére
Szerintem ez nem a hőmérséklettől van, inkább a nyomtató vázának "instabilitása" lehet esetleg szíj stb.
-
zsolt320i
senior tag
-
Joshi
titán
válasz Mr.Csizmás #19052 üzenetére
-
Joshi
titán
válasz #48613632 #19033 üzenetére
Amit a képeken láttál, vagyis amit eddig nyomtattam az 20% Infill-el (kitöltéssel) volt. Most ezt a kezet 100% Infillel (kitöltéssel) nyomtatom, de szerintem semmi pozitív hozadéka nem lesz (S3D). Szerintem.
Negatív az bőven. Több idő kinyomtatni, illetve több anyag használat.[ Szerkesztve ]
-
vizimento
senior tag
Ender 3 a következő hibát produkálja:
Nyomtatás előtt húz egy csíkot az asztal szélén. Azt szépen, normálisan megcsinálja. Aztán megkezdi a nyomtatást az asztal közepén, de mintha nem is jönne filament. Csak valami nagyon minimális. Extruder (fysetc bmg) nem kattog el, fej nincs eldugulva, mert ha leállítom a nyomtatást és újraindítom, az első csík megint jó. 235C - PETG. Szintezés ellenőrizve. Extruder kalibrálva (412 lett az Estep). De akkor miért csinálhatja most ezt?Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
szuszinho
őstag
Na, Biqu elfelejtette elküldeni az alaplapot, csak a vezérlők voltak a dobozban. Mivel gyanúsan kicsi volt a csomag, így videóztam a kicsomagolást.
Kíváncsi leszek... -
zsolt320i
senior tag
Sziasztok!
ki hogy cserél ender 3-ban nyomtatófejet?
Már megvan 1 éve a gép de még mindig nem tudom, hogy lenne ideális fejet cserélni.
A problémám az, hogy akárhogy csinálom, egy kis műanyag mindig odatapad a heatblock menetére.
Erre mi a megoldás? -
izisz
senior tag
válasz DrojDtroll #19040 üzenetére
Serial connection -> Serial logging - ha ideiglenesen bekapcsolod, lesz talán több infó.
Illetve nem lehet, hogy valami más is rácsimpaszkodott a /dev/ttyACM0 portra? MIkor próbálgattam a 2 octoprint +2 printer egy pi-n felállást és auto-n hagytam a detektálást, akkor jártam úgy, hogy az egyik (gyorsabban induló) octo elkapta azt a portot, ahova a másik instance-ban én akartam csatlakozni. Akkor begajdult, mert egyszerre egy cucc tud csak rácsatlakozni a portra (az "exclusive" szó is némileg erre utal a sorodban)
Azt kipróbáltad, hogy win-re kötve mondjuk repetier tud-e a nyomtatóra csatlakozni? -
DrojDtroll
veterán
Changing monitoring state from "Offline" to "Detecting serial port"Serial port list: ['/dev/ttyACM0']Connecting to: /dev/ttyACM0Changing monitoring state from "Detecting serial port" to "Error: Connection error, see Terminal tab"Unexpected error while connecting to serial port: AUTO TypeError: '__init__() got an unexpected keyword argument 'exclusive'' @ comm.py:_openSerial:2611 (hook
default)Erre tudtok valami megoldást
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Látom sokan érdeklődnek a modell iránt. A konkrét modell letölthető a Thingiverse-ről, korábban linkeltem.
Aki ki szeretné nyomtatni, az nagyon tervezze meg a supportot. A fogak és ujjak lehetőleg felfele álljanak, ne érjenek supporthoz. Nagyon sok részből áll a modell.
A neten Alien_Queen_Wip néven vannak képek.
Kétkomponensű epoxi ragasztóval tervezem. Az illesztéseknél biztosan kozmetikázni kell. -
Dyingsoul
veterán
Köszi, ugyanez van pedig nekem is de nem ilyen szép fényes. Lehet megpróbálom magasabb hőfokon a nyomtatást. Ezeket te hány fokon nyomod? Egyébként nagyon jól néz ki! Lehet én is rápróbálok majd bár én nem vagyok félős de egyedül az Alien az amitől felmegy a pulzusom.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Joshi
titán
-
Dyingsoul
veterán
Nagyon jó lett és ehhez a modellhez biztos kell a jó kalibráció!
Ez milyen fekete filament egyébként? Nagyon teszik a fénye.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Mr.Csizmás
titán
válasz DrojDtroll #19025 üzenetére
tipp: octoprint/rephost plugint belevenném, oda-vissza alapon. pl kiküldi a megadott időben a gcode-ot, illetve ha lefutott, készre jelenti a programodnak.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Hogyam menedzselitek a megrendeléseiteket? Hogyan osztjátok be, hogy mikor mit(melyik nyomtatatón) nyomtattok? Honnan tudjátok, hogy melyik darab készült már el és melyik nem? Honnan látjátok, hogy melyik megrendelésre milyen határidőt mondtatok? Használnátok egy szoftvert amiben egy naptár szerű felületen lehet ütezemni a nyomtatásokat, illetve külön-külön felületeken nyomon lehetne követni a projekteket, nyomtatásokat, filamenteket, nyomtatókat?
3D nyomtatást támogató szoftvert fejlesztenék. Milyen funkciókat látnátok szívesen?
-
Joshi
titán
válasz norbert1998 #19018 üzenetére
-
azbest
félisten
válasz DrojDtroll #19021 üzenetére
Nem tart soká fordítani új marlint, csak akár az akkorit újrafordítani, ha megvan még. Amit linkeltem diff-et az a tarantulámban lévő skr13 -mal szépen megy. Deltához gondolom pár dolog másképp kellhet. Érdemes egyébként ilyen diffet elmenteni neked is, ha megint felkonfigurálod. Néha annyi módosítás van, hogy egyszerűbb diff alapján a tiszta új verzióba kézzel újra beálltani mindent.
Az usb -hez
Configuration.h -ban
#define SERIAL_PORT -1
#define BAUDRATE 115200Más:
Egyébként vicces. Kipróbáltam most a linear advance kalibrálást. Korábban is néztem erről videókat és azok alapján sejtettem, hogy direct drive módban valami kicsi érték várható, mert bowdenesnél van nagyobb lagg az extruder működésében. De nekem úgy tűnt, hogy talán 0.03 a legszebb Próbaképp nyomtattam is egy makers muse ghosting testet és úgy látom tényleg van hatása. Csúcsoknál, kiugró részeknél tényleg nincsenek megvastagodó élek.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz DrojDtroll #19019 üzenetére
nem hinném hogy a táp lenne érzékeny.. az már inkább esélyes, hogy valamelyik eszközöd elektromágneses zavaró. Esetleg valamelyik adatkábel vagy az sd kártya kábele felszedi az impulzust és a hibás adatra leáll.
Gondolom itt is mutathat valami hasznos hibajelzést, ha pécére van kötve nyomtatás közben és valahogy elmented amit a usb-serial konzolon át mond. Épp tegnap állítottam be pár dolgot az skr1.3-asomon, az usb felélesztéséhez #define SERIAL_PORT -1 kellett.
[ Szerkesztve ]
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Többszár jártam úgy mostanában hogy a nyomtatás megáll menet közben, egyik léptetőmotor sem mozog. A nyomtató kijelzőjén semmi kölönös nem látszódik, olyan mintha végigment volna a nyomtatatás. Kétszer ez talán azután volt, hogy bekapcsoltam a forrasztópákámat(pár mozgás lement(cache??) utána és megállt.) Ma éjszaka is volt egy ilyen megállás, annak ellenére, hogy a hálózatban nem történt semmi változás.
Mi lehet a gond? Ennyire érzékeny voln a táp?
Anycubic Linear Kossel Plusról van szó eredeti táppal és SKRv 1.3 lappal. -
Joshi
titán
Nyomtatom folyamatosan az Alien_Queen_WIP részeit. Ez a darab nagyon jó Retract teszt is egyben. Kíváncsi leszek hogy milyen lesz a végeredmény.
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
Dunaújváros vagy Székesfehérvár környékén van olyan ember aki vállal bérnyomtatást?
Kellene nekem egy ilyen kis cuccot kinyomtatniVagy van egyáltalán olyan itt a topikban aki tud ilyenben segíteni nekem?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
azbest
félisten
válasz Gabesz87 #19014 üzenetére
Azt hiszem 4.1 kell a curának, hogy legyen preview player.
Viszont az a geforce 4.5-öt tud [link] , ellenben lehet hogy optimus módban megy, szóval visszavált az intel hd4000-re, amikor nincs terhelés, ami a procival jött, az meg csak 4.0-át tud win alatt (4.1 macos, 4.2 linux alatt). Talán, ha performance módba teszed vagy hasonló, akkor átvált az nvidiára.
De van egpu-m is, lehet azt is ki tudom így próbálni
Simán bedugva az egpu-mat, cura 4.3.0-át indítva ... éés parancsikon vagy exe, jobb klikkre választani lehet mivel menjen
S máris működik
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz Gabesz87 #19012 üzenetére
akkor valsz a videokártyád / annak drivere nem tud olyen opengl módot, ami ehhez a grafikához kell.
Most kipróbáltam. Intel hd4000-rel a thinkpad t430-asomnál windows alatt nekem is hiányzik, s látom hogy a kompatibilis mód színezésével jelennek meg a rétegek. Ezzel szemben ubuntu 18.04 alatt működik.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz azbest #19010 üzenetére
Megörültem, hogy csak enyi a gond. De az a szitu, hogy sajna nincs bekapcsolva ez az opció, és nem is inaktív, tehát bekapcsolható. De a lényeg, hogy nincs bekapcsolva.
Max. akkor tényleg megpróbálom újratelepíteni, de nem hiszem, hogy ez megoldaná, mert az előző verzióknál sem volt meg nálam a szimuláció. Ahogy az update elérhető volt és települt, akkor meg leszedi a fent lévő Curát, és úgy teszi fel az újat. Szóval ezért gondolom, hogy egy reinstall nem segít, de ki tudja...próba cseresznye.Egyébként annyira nem hiányzik ez a szimuláció, csak kíváncsi voltam, mert feltűnt, hogy nekem nincs ott.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz Gabesz87 #19009 üzenetére
valószínűleg be van pipálva a preferences -> configure cura részen belül
general -> force fayer view compatibility modeAzért is olyan piros zöld a model nálad.
A googlee a barátom volt ehhez
Ha nem lehet kikapcsolni a kompatibilitás módot, akkor nincs rendesen telepítve a videodrivered, vagy annyira régi a géped, hogy nem támogatja a megfelelő opengl módot, ezért nem mutatja.
(win10 alatt lehet, hogy régebbi gpu-nak dobták a támogatását és csak valami standard vga kompatibilis módban megy)
[ Szerkesztve ]
-
bunnyhu
senior tag
Leírtam amit a CTC bizer nyomtatóról megtudtam pár nap alatt. Hátha valakinek hasznos lesz.
https://logout.hu/bejegyzes/bunnyhu/ctc_bizer_dual_nozzles_3d_printer_tapasztalatok.html
4070TiS, 13600K, 64GB DDR4, Reverb G2, TM wathog, crosswind.
-
-
Yofej75
aktív tag
válasz Gabesz87 #19002 üzenetére
A felületet is át kell "kapcsolni" szerkesztésből előnézetbe.
Szürke gomb kék Preview felirattal a "Save to..." mellett, vagy fent középütt fehér PREVIEW feliratra katt.Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Parfüm topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- SSD kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?