- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz paulson87 #49797 üzenetére
Ha nem akarsz használtat akkor nagyon jó választás
szagosmüge: És ha te sem akarsz használtat akkor lehet te is jobban járnál a radeon 270-el kicsit erősebb mint a 660 de FullHD-ba kevés lesz, jobban járnál ha vennél PH-rol ugyan annyiért egy erősebbet
Lorden: Nézz a ph-n 7790-et
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
szagosmüge
csendes tag
válasz bandi0000 #49796 üzenetére
Azért nem írtam adatokat, mert ez most olyan tűzoltás jelleggel kell, (döglödik a mostani) de tervben van 1 hónapon belül a pc teljes cseréje igy vga-t most megvenném a fentiek miatt, attól hogy függetlenül, hogy elég a proci vagy nem. 1080-as a monitor játékra kell. Tehát 40..45k van rá, használt nem játszik mert számla stb kell, de egyébként se bizom a használt dolgokban.
-
Lorden
senior tag
Egy A8-3870 és 8 gb ram mellé érdemes megvenni még a 6670-es kártyát vagy van már 22-26 ezer körül valami különálló erősebb ? Elsősorban újat akarok, de pár hónapos is belefér.
-
paulson87
csendes tag
válasz bandi0000 #49796 üzenetére
Processzor: Intel Core i5 4440
Ram: 8GB
táp: 750w-os Thermaltake
alaplap: Gigabyte GA-B85M-HD3
Win7/64b
Full DH Samsung TVEz a régi tévpárosítás elmúlt már? AMD-Radeon Intel-GForce? Mert ha igen akkor egy efféle msi [link] R9 720 tökély lenne szerintem.
Elutasítom az anyagi javak fontosságát hangsúlyozó értékrendet.
-
bandi0000
nagyúr
válasz paulson87 #49794 üzenetére
válaszolj az összefoglalóba lévő kérdésekre és ajánlunk egyet, amúgy én úgy szoktam hogy kiválasztok 1 kártyát 1 adott árkategóriából gugliba rákeresek a kártyára és már dobja is a teszteket de játék teszteket és videóvágás stb-t nézz ne ilyen GPU boss hoz hasonlót
-
KAMELOT
titán
válasz szagosmüge #49793 üzenetére
Ha nem veszel használtat akkor meg jó mélyre kell nyúlnod a zsebedben.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
paulson87
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem van neten releváns infókat szolgáltató vga összehasonlító oldal? Mert külföldi oldalakon nem nagyon szeretik őket: hwcompare, gpuboss? Majd ezek után a fennmaradó 3-asból Rátok bízom a legjobbatElutasítom az anyagi javak fontosságát hangsúlyozó értékrendet.
-
bandi0000
nagyúr
válasz szagosmüge #49790 üzenetére
Nézd meg azokat amit Speed(R) javasolt, használt PH-ról garival
[ Szerkesztve ]
-
szagosmüge
csendes tag
Ebben gondolozom, érdemes megvenni? Vagy van ettől jobb választás?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz banduk #49787 üzenetére
Emlékszem a kérdésedre, csak a jósgömb nem müxik épp..PCs GTA5 még nincs, nextgen lesz, az meg ugye GCN alapú konzoloknál, szóval lehet, hogy fordul a kocka..a 4 alatt tapasztaltakból nem érdemes kiindulni szvsz. Persze csodára sem szabad számítani.
~50k ársávban sok választásod nincs, ha piacon nézelődsz, HD7950/R9-280, nV oldalon meg GTX670/760..tempóra jelenleg ~egyformák, kérdés, mit hoz a jövő, ill. kell-e CUDA/PhysX pl. vagy inkább a +VRAM szimpatikus időtállóság okán..ezt neked kell eldöntened. -
banduk
csendes tag
Nem emlekeztek hogy a gta 4 az nvidias vagy atis volt?
Nvidianal a shader meg psyhic csak marketing vagy dob vmit?off.
[ Módosította: Speed® ]
-
trufa12
addikt
válasz haypro #49762 üzenetére
i5 4670 k volt mellette 4ghz en .
meg a ram is 2133 mhz en járt . Mint ki is írtam meg maradt a gamer configból ...
de lehet hogy az asrock alaplap volt a ludas és amiatt nem ment a gép . Nah mind1 amit most össze raktam gépet lassan újra gamer . És tökéletesen elégedett vagyok köv héten jön bele az i5[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
banduk
csendes tag
válasz Bjørgersson #49779 üzenetére
Jah okes ezt a szerkesztoset nem vagtam :d
Sony tv-n full hd ba lesz a dolog volt regebben 550ti m utana 660am
Radeonokkal nem vagyok kepben, jatekra kell amugy elso sorban de kb csak a gta ra tobbi annnyira nem izgat
Lehet hasznalt is kb 40-50k lenne a dologra -
Bjørgersson
félisten
válasz banduk #49777 üzenetére
- milyen felbontású a monitorod?
- milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
- mennyi pénzt szánsz rá?
- új vagy használt kártyában gondolkodsz?5 percen belül nyugodtan szerkesztheted a hozzászólást, nem kell újat írnod.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
banduk
csendes tag
Sziasztok!
Milyen vga-t javasoltok az alabbi konfighoz?B85m
8gb 1600mhz
I5 4440
500-550w tap fsp -
jocomen
aktív tag
válasz TechN7ne #49771 üzenetére
Játékokban van 30-40% különbség is i3 és pentium között, noha órajel alapján csak 6% lehetne. Watch_Dogs teszt topicjában volt erről szó.
Abu írta, h lefoglalják az egyik szálat olyan feladatra, ami mellett bőven marad még szabad kapacitás, másik szál meg túlterhelt.
Ezért van, hogy a Hiper Threading, noha nem jelent plusz erőforrást, mégis a játékoknak ezt a rákfenéjét küszöböli ki azáltal, h elhiteti a programmal, h több szál van.
Tökéletesen megírt programnál semmi előnyt nem jelentene a HT, de ebből a(z indokolatlanul nagy) +30% -ból lehet következtetni, h mennyire optimalizáltak a játékok... -
123sylaar
aktív tag
válasz vick33 #49772 üzenetére
Nekem MSI 270 Gaming-em van, és semmi gond sincs vele. Nagyon patent, ráadásul a Sapphire meg az MSI között klasszis különbség van kinézetre, csomagolásra. Igényesebb. Én ajánlani tudom.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
vick33
tag
Volt egy sapphire r9 270 dual-x-em artifectelt. Visszakértem a pénzt. Holnap veszek egy másik kártyát. 3 opció van:
1. Veszek egy ugyanilyet és adok neki még egy esélyt.
2. Veszek másik gyártótól 270-et, vagy 270x-et, de 270x-et nem kifejezetten szeretnék így is procilimites vagyok:-) Sajnos a youtube az összes gyártótól tele van artifactelős videókkal, az asusról azt írják nem hűti a vramot az msi-ről az csak a fele vramot hűti.. A gigabyteon sincs borda a vramon... A sapphire-on van egyedül az összes vramon borda.
3. Veszek egy nvidiát, de azokat egyáltalán nem ismerem... 750ti kevés 760 meg sok...Segítsetek mit tegyek:-) Előre is köszönettel
-
TechN7ne
nagyúr
válasz haypro #49770 üzenetére
Nem zavar,hogy 1155-ös foglalat,és egy G2020/30 hajszál híján eléri az adott foglalatba való egyik leggyengébb i3 szintjét. Ezért is a "Milyen gépet" topikban is,meg máshol is inkább a G-s procikat ajánlották,mivel a 2 mag nem lesz elég,mindenképp csak ideiglenes állapotra való ha közép/felső kategóriás kártyákat ki szeretnénk használni teljesen.
2 magos proci játékra nem elég,lehet virtuálisan 8 mag is ha egyszer nem olyan,ezt el kell fogadni,4 mag minimum játékra.Ráadásul ez nem is elérhetetlen,mivel aprón használtan simán vesz az ember egy i5-öt egy i3 bolti árán,témát lezártam.
-
haypro
senior tag
válasz TechN7ne #49769 üzenetére
Hogy bírsz ekkora baromságot mondani. Tisztázzuk. Neked egy G2020 volt. Ez meg egy i3 4130.
Nyers teljesítményben 50-60%-kal erősebb, nem beszélve a HyperThreading-ről. Írd be ezt egy külföldi oldalra, kiröhögnek!
Akkor már mondhatnád, hogy egy Celereon G1610 se hajtja ki, pedig "majdnem ugyan az"...
Kategóriákkal erősebb a Haswell i3 a G2020-nál. Ez szintén tény.
Nézd meg ezt!!! Főleg az alján a játékteszteket, az eldönti a vitát.[ Szerkesztve ]
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
haypro
senior tag
válasz KonzolKartel #49766 üzenetére
Istenem, én nem mondanám senkinek hogy i3 + 7950 konfigot vegyen, de ha már megvan az az istenverte i3 akkor mehet mellé kizárólag single-re 7950. Nem fogja teljesen kihajtani, de nem vészes. Ideiglenesen jó, ha aztán vált i5-re.
Inkább azon akadjatok ki, hogy ő GTX770-el használta, és erre azt mondta hogy "nem nagy eresztés a 770"...,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
-
haypro
senior tag
válasz trufa12 #49761 üzenetére
Bullshit. Támaszd alá. Az R9 280-nál a GTX 670 is erősebb minimálisan.
Mostanában amúgy is ritka sz*rok az AMD driverek...!
Ja, most látom hogy milyen CPU-d van...! Nagyon kevés egy 770 mellé.
Max. egy GTX660-at hajt ki, de azért egy 7950-et/760-at mellé lehet rakni SINGLE-re, multizni nagyon kevés.[ Szerkesztve ]
-
-
trufa12
addikt
válasz TechN7ne #49730 üzenetére
+1
A 770 a maga 95 ezréért igencsak nem volt jó
a 760 szintén nem
mind a kettőhöz volt szerencsém .Szerintem a radeon karik ha éppen jó a driver, + intel lap proci, kiváló párost alkotnak .
Nv azoknak éri meg akik már 780 v 780 ti nél mocorognak, meg akik programoznak, szerkesztenek .[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz TechN7ne #49755 üzenetére
Csak azt kéne elfogadni, hogy a Maxwell is hozza a tempót, a 128bit ellenére, ki van az találva. Nem szabad csodát várni tőle, valóban gyorsabb a 660/7850, de ez a tempókülönbség meg fog maradni, nem szoftverből fakad. Vagy ha változik is idővel, a Maxwell felé fog billenni inkább a mérleg...friss fejlesztés, optimalizálják a drivereket. Ez a "az a jó táp, ami nehéz" téma kőkorszaki..lépj tovább rajta ;p
DjSaffy
HD7950/GTX670et keress Előbbiből bőven van garis..670 picit drágábban. -
DjSaffy
tag
Sziasztok! 45 ezerig gondolkodok használt VGA-ban egy 500W-os Be Quiet táphoz. 7950 vagy gtx 660 Ti vagy esetleg van jobb ennyiért?
Brit tudósok szerint 10 fogorvosból 9 az 1
-
TechN7ne
nagyúr
válasz haypro #49752 üzenetére
350-es tápot használok lassan 4 éve,szted nem ez a kártya lett volna az első választásom mostanság ha annyira megérné. Tudod ez marketing,minél kevesebb és olcsóbb alkatrészből hogyan keressünk a legtöbbet...
660 is nagyon drága,ahogyan az összes többi Nvidia vagy Intel proci,viszont a pénzemért elvárom hogy megkapjam a gyümölcsét,ha már kiadok jóformán 2db 20-ezrest!
Lehet kapni jó teljesítményt,vannak kitesztelt,jó szériák,amikről jó véleménnyel vannak mind a mai napig,legyen benne kraft,ennyiért elvárom ne 128bit-es legyen,stb.
HD7870 jó kártya volt,ahogyan a 660/660ti széria is,mai napig megálják a helyüket FHD-n magas-ultra beállítások mellett minden élsimítással. 40K környékén ezeket a karikat meg is kaphatjuk jelenleg,akár garanciálisan,más formában.Fogyasztásról meg annyit,hogy alapjáraton 8W környéke,ami semmit nem jelent szinte,terhelés közben is meg vannak a különböző értékek,de ahogyan láthatod 350-es táppal hajtok mindent a kezdetek óta,és volt már 7870 is a gépemben.
Nem fogyasztanak ezek a kártyák sem sokat, és legalább meg is kapom a teljesítményt amit elvártam a pénzemért. -
Horvi
őstag
-
haypro
senior tag
i5 4460 45k + a lap 20k + Prodigy 23k + GTX 750 Ti kb 38k. A 750 Ti is elég lehet, erősebb az R7 260X-nél és kb. egyerős a 650 Ti Boost-tal, majdnem beéri a 7850-et vagy a GTX 660-at. (OC-val, alapon kb. 20%-kal gyengébb) 60W-ot fogyaszt az egész kártya! (azért ez brutál, kb. hozza a 6950 teljesítményét, ami 250W-ot kajál!)
Ez így csak 126k. Persze kell még táp + SSD + esetleg HDD stb.TechN7ne
Nem olyan rossz ez, kb. 20%-kal marad a 660-tól, ami 44k-tól indul, ez meg 37k-tól van. Viszont sokkal hatékonyabb, sokkal kevesebbet fogyaszt. ITX konfigba tökéletes! Meg kell fizetni a technológiát, meg a kis fogyasztást! Persze jobb az ár/érték aránya a kb. 30-35%-kal erősebb R9 270-nek, de az majdnem 3x ennyit eszik és hiányoznak belőle az NVIDIA extrái![ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Speed® #49736 üzenetére
Dehogy,inkább az zavar,hogy ennyire hülyének nézik az embereket,aki ezt a kártyát meg veszi közel 40k-ért,annak csak gratulálni tudok.
Hála istennek van apró hirdetés lehetőség,így feltudja majd rakni olcsóbban,mint amennyiért vette.Lényeg,tanulópénzt mindenkinek ki kell fizetni legalább 1x,én is kifizettem már!
-
Horvi
őstag
-
haypro
senior tag
Nekem még nem volt ITX konfigom és egy ismerősömnek se, de attól független az olvasottak alapján nagyon pofás dolognak tartom.
Gyönyörű, pici házakba olyan erős cuccokat lehet már kapni, hogy hihetetlen... Ráadásul nem is fogyasztanak semmit és nem is fűtenek. Egy Haswell i5 + ASUS MINI DC2 kártya, pl. GTX760 + SSD egy Bitnefix Prodigy-ben és kész a menyország.,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
haypro
senior tag
Ha tervbe van véve az ITX-re váltás, (ami egyébként baromi jó dolog!) akkor a helyedben Ezt az ASUS GTX760-at venném. Kb. 10%-kal erősebb az R9 270X-nél, de így később se kéne babrálnod a VGA cserével...
-
Horvi
őstag
válasz haypro #49744 üzenetére
1920*1200-as a monitorom felbontása. A tervek megvannak a cserére csak még nem tudom, hogy meg is valósítom-e őket mert akkor már valami itx-es masinát építenék (i5-i7). De akkor meg már mehetne bele valami komolyabb vga is szóval jó kis kör ez.
Hello darkness, my old friend...
-
haypro
senior tag
Mekkora felbontású a monitorod?
Mert ha FullHD, akkor se hajtaná ki teljesen a 7850-et sem, nemhogy a 270X-et...
Alatta meg max. 7790-et vegyél!
Nem vészes FHD-ra 4Ghz körüli Phenom II mellé R9 270X, de csak akkor vedd meg, ha a következő fél vagy egy évben tervezel CPU cserét. FX-8320 van újonnan 33k-ért, de a legjobb valami olcsó i5 lenne...[ Szerkesztve ]
-
Horvi
őstag
válasz Speed® #49728 üzenetére
Hát ahogy elnéztem az r9 270 meg a 7850 kb. árban vannak. A tesztek alapján meg nagyjából azonos a teljesítményük is. Van valami pro/kontra dolog az egyik vagy a másik mellett vagy vegyem azt amelyik szimpatikusabb/több gari van rá/szebben néz ki stb?
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz 123sylaar #49715 üzenetére
köszönöm a segítséget, még egy olyan kérdésem lenne hogy akkor a 2010-es nVidia GTX460 (1GB - DDDR5 - 256bit) tényleg jobb mint az Asus nVidia GTX650 (2GB - DDR5 - 128 bit), a Benchmark teszt ezt mondja, pedig a 2 kártya között 2 generáció van
Üdv. Riccsiz
-
Horvi
őstag
Köszi a tanácsokat mindkettőtöknek. Amúgy gondolkodtam ezen a lap+cpu csere dolgon már régebben is. Egy i5-re gondoltam én is csak még nem tudom hogy milyen legyen meg milyen chipsetes lap (z77,z87,z97). Meg ha már cserélek akkor szeretnék egy itx-es gépet építeni de az már nem ez a topic
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Speed® #49731 üzenetére
Számomra meg EZ a vicc,csóda hogy 128bit et legalább rá raktak...
Maga idejében sokkal jobb volt a 650 ti,és én most is jobbnak tartom mivel hardveresen erős és nem szoftveresen (Maxwell),de ízlések és pofonok!
A lényeg,én mindig tudom mit kel vennem,és próbálok másoknak is segíteni.40k bolti ár alapján meg sem említeném,aprón az ember után dobálják 30k-ért,szabadulnak meg tőlük.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz TechN7ne #49730 üzenetére
Az nem vita tárgya, hogy p/p téren nem túl acélos..de azért nem is lassú kártya. Csak az ár a gáz. Az viszont elég nagy baj, hogy a sokéves átnevezett 7870 most esett csak be 40kra..majd normalizálódik a Maxwell is. 650TI max. Boost kivitelben ér valamit..a sima kb. vicc :S
-
TechN7ne
nagyúr
Lejárt a szerkesztés....
"GTX750TI teljesen rendben van ilyen procihoz..olcsón kell beszerezni."
Újonnan 40k környékén vannak,mondjuk tele van vele az apró olcsóbban,érdekes módon megvétel után fel is rakják (ezen nem is csodálkozom).
40K környékén már egy 256bit-es R9 270-et lehet venni,ami sokkal jobb,de számomra a 650 ti is jobb széria a 750 ti-nél...Nvidia következő jó bevált széria GTX 770,GTX 760-t sem tartom nagy durranásnak,picit erősebb a 660-nál (egy szinten vannak a 660ti-el).
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
Sokba lenne neki,mert legalább egy Intel lap és i5-re kéne cserélnie,jobban jár ha vesz egy 2GB-os 7850-et vagy GTX 660-at,még olcsóbban is megússza....
R9 270 még beleférhet,nem annyira gáz /HD7870/.
750ti-t én nem ajánlanám,nem tartom jó kártyának az árához képest,sztem azt felejtsük el ajánlgatni.[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Ha 4GHz közelébe rántod a procidat, mehet mellé komoly VGA, de túlzásokba nem kell esni..max. R9-270, amit odatennék és ott is sokszor lesz limit. Esetleg 7850-2G/GTX660/750TI..és akkor ~egyensúly lesz.
Vagy platformcsere..mert a lapod csak beta supporttal bír FX procik terén..nem tudom, mire lenne képes egy FXel..de ha már csere, akkor szvsz i5.TechN7ne
Annyira nem lenne vészes váltani, ha ésszel csinálja..nem kell MF lap, normális lappal ~40k egy i5 apróról..a régi motyójára alig kéne ráfizetnie. A maradékból meg vehet 7950et pl. Csak ugye nem mindenki él az apróval ilyen téren ;pGTX750TI teljesen rendben van ilyen procihoz..olcsón kell beszerezni.
[ Szerkesztve ]
-
Horvi
őstag
Hali,
Milyen vga karit ajánlanátok? Főleg játékra kellene egy fullHD-s monitorhoz. A procim egy Phenom II X4 955BE. Olyan 50-60k körüli összeget szánnék a dologra. Nézegettem karikat, így első közelítésben egy R9 280X-re gondoltam.
Egy másik kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. Ebben a kategóriában (50-60k) mindegyik kártyát kihajtja a procim vagy a cpu lesz a limit?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
zsolthee
senior tag
Upgradeltem a VGA-mat egy MSI GTX760-ra.
A hűtése remek, hangja szinte alig van.
Egyetlen negatívum eddig, hogy a tápcsati lehúzásakor a heatpipe útban van. Vékony ujjaim vannak, de így is alig tudom benyomni a kioldó pöcköt. Sz@rnék a mérnök markába. -
pkornel
aktív tag
Sziasztok lenne egy kérdésem és remélem nem baj ha itt felteszem valaki nem tudja az új génrációs videokártyák mikor jönnek? És valami infót róla? Mert nem tudom érdemes e megvárni őket.
-
123sylaar
aktív tag
válasz Riccsiz_h #49712 üzenetére
Szerintem 16-ért jobbat nem nagyon kapsz(újat meg főleg nem). Azon a felbontáson magas részletesség mellett fognak futni.
Egy 500w-os minőségi tápegység kell azért hozzá.[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
Socket A
aktív tag
Hali!
Full HD monitorhoz keresek VGAt jatekra
lehetoleg nvidiat
ar:100ezer forint korul
alaplapom:ASRock extreme3 gen3"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
Kinéztem használtan egy Nvidia GTX 460 1GB 256bit GDDR5 kártyát itt PH-n, érdemes megvenni (gyártó honlap)
Ehhez a confighoz jönne:
Motherboard: ASRocK G61M-GE
CPU: INTEL Core i5-2400, 3,1 GHz, Quadcore
RAM type: DDR3
RAM: 8 GBjátékra használnám, de 1600x900-ban nem muszáj max grafikán, mondjuk Battlefield 3 és 4 és CS:GO milyen minőségben futna el ? Vagy érdemes-e még megvenni ezt a 2010-es modelt ? (csak mert olyan 16 000 Ft-ba kerülne, és többet nem szánnék rá pillanatnyilag)
Illetve mennyi a minimum tápegység ehhez a kártyához ?köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
TechN7ne
nagyúr
Életemben nem hallottam még erről a gyártóról....
-
trufa12
addikt
válasz proxybition #49694 üzenetére
GIGABYTE GV-R927XOC-2GD R9 270X 2GB GDDR5
szerintem nyugodtan veheted ezt v akár az asust . de el nem tudom képzelni hogy a gigával mellé lőnél, csak férjen be a házba
3 venti nem lehet hangos semAz élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
proxybition
csendes tag
válasz proxybition #49694 üzenetére
Elnézést a bumpért, de erre vélemények? Köszönöm!
-
trufa12
addikt
Mondtam én hogy i3 elég single playerhez (persze az újabb )
nekem is pl 4130 am van .
de akkor cseréljem i5 re v ne ? .D
v cseréljek vga- t és ne ramot vegyek ?
280 után mi lehetne ami erősebb de nem 50 ezerrel drágább..Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
execute93
őstag
Nyugi srácok
Monitor az marad egy ideig még, az biztos. SSD-m sincs amúgy
Jelenleg ez van:
MSI B75MA-P45
Intel Core i3-2100 3,1ghz
Gainward GTS 450 1gb ddr5
4gb DDR3 kingmax
Fsp hexa 400 w
HDD 250GB Samsung SataIIMAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- GTA V
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Akvarisztika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Torrent meghívó kunyeráló
- LEGO klub
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...