- Amazon Kindle
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pkornel
aktív tag
válasz haypro #54470 üzenetére
Most nem azért de mint írtam engem nem nagyon érdekel a fogyasztás és ehhez tartózó dolgok... Nv parasztvakítós effektek meg na buuum sokat érnek. Egyszerűen Nv karik nem érik meg a pénzüket (alsó középkategóriát kivéve) Gtx 970-980rol nyilatkozni meg még nemérdemes mert még nincsen kint az új AMD kártyák. Driver gondok meg nálam sosem voltak mert lehet nem szemét oprendszert használok , mert gyanítom sokaknál ez lehet a ludas. (és csak tippelek mielőtt belekötnél)
-
pkornel
aktív tag
válasz haypro #54437 üzenetére
Mekkora baromságot írtál már bocsánat... "A játékok 70%-a jobban megy zöld kártyákon" Ez kész Meg hogy fejeltebb ,végül is már a mostani AMD karik tudják a Dx12-öt Nv meg... És ott van a Vram is Pl: GTX 770 2Gb Vs 280x 3Gb Hogy mennyit eszik az nem nagyon érdekel aki játékra épít pc-t nem hinném hogy nagyon aggódik a fogyasztás miatt...
[ Szerkesztve ]
-
pkornel
aktív tag
válasz MincedHoney #52251 üzenetére
Havernak ASUS van és az nagyon artifact-ol! (BF 4) Én ah helyedben Msi Gaming vagy Toxic vennék.
-
pkornel
aktív tag
Sziasztok egy Fx-8350 és egy P9 2080x mellé kellene nekem egy tápegység sos-be 15e környékén pcx-röl venném előre is köszi!
-
pkornel
aktív tag
válasz _-ORANGE-_ #52123 üzenetére
Köszi a segítséget akkor nem váltanék.
-
pkornel
aktív tag
Sziasztok egy FX-8350 cserélnék intel procira , ezzel kb egy árban levő porcit tudtok ajánlani ami kihajt egy R9 280x-et?
-
pkornel
aktív tag
Aki R9 285-ben gondolkodik annak itt van egy teszt: [link]
-
pkornel
aktív tag
R9 285 [link]
DX12 támogatással na ez lesz az én kártyám[ Szerkesztve ]
-
pkornel
aktív tag
Sziasztok lenne egy kérdésem és remélem nem baj ha itt felteszem valaki nem tudja az új génrációs videokártyák mikor jönnek? És valami infót róla? Mert nem tudom érdemes e megvárni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus Tuf 3080ti 12gb
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest