- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NEXT LP
tag
Igazából nem fontos, hogy sokkal gyorsabb legyen, elég ha nem lassabb, lényeg, hogy minél újabb model legyen és olcsó. Főleg azért kell, hogy ne legyenek driver problémák és, hogy bírja el azokat amiket eddig, vagy kicsit lehet jobb is.
-
haypro
senior tag
válasz _-ORANGE-_ #51397 üzenetére
A 6870 is jó vétel, nem marad le a 7790-től és nem annyira bugos, fogyasztásban és teljesítményben is nagy előrelépés lenne...
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
-
kristof_
tag
Egyszerűen nem tudok dönteni. 40.000-ből szeretném megoldani a vidókártyát, újonnan venném, de nem tudom mit vegyek már. i5 4590+asrock 97M pro4, monitor még nincs. Én eddig a GTX 750ti-t néztem ki, de gyanítom, hogy ilyen árban van nagyobb tudású is, mint ez, mert itt a környezettudatosságot kell szerintem megfizetni.(bár lehet rosszul gondolom) Márka nekem mindegy, csak az ár/értéke legyen jó. Főleg játékok, de nem igénylem a legmagasabb grafikát.
LG OLED65CX & Samsung HW-Q950T & PlayStation 5
-
NEXT LP
tag
válasz _-ORANGE-_ #51388 üzenetére
15-20 ezer max.
-
NEXT LP
tag
válasz Speed® #51386 üzenetére
Én is ezt használom. Nekem leginkább az a gondom, hogy az Asphalt 8-ban fekete az út (és egyéb képhibák), meg néha kb. 640x480-as felbontásban (vagy még kissebben) indul a windows az amúgy 1680x1050-es monitoromon.
Utánanéztem és elméletileg ezek azért vannak mert a driver nem támogatja teljes mértékben a win8.1-et. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz NEXT LP #51385 üzenetére
Hibátlanul megy 8.1x64el a 4850em ezzel a 13.1 Legacyval
-
NEXT LP
tag
Sziasztok!
Van egy SAPPHIRE TOXIC HD 4850 512MB videókártyám amihez már nincs driver támogatás Windows 8.1-re, én viszont már régóta azt használok és vannak is miatta kissebb gondok, ezért most arra gondoltam, hogy vennék egy karit ami támogattja a win8.1-et.
Annyi volna a lényeg, hogy ne legyen kissebb teljesítményű mint a jelenlegi kártyám, aktív legyen a hűtése és ATI kártya legyen.
Eddig egy ilyet találtam: http://www.argep.hu/product_2339016.html
De érdekelne ti mit javasolnátok, lehetőleg minél olcsóbban, de azért ne legyen olyan régi model, hogy jövőre már meg is szűnik a driver támogatás. -
mycsu29
tag
Sziasztok!
Új kártya vásárláson gondolkozom és érdekelne néhány javaslat:
ASRock Z87 PRO3 - alaplapom van egy i5 4670K procival.
Ehhez szeretnék valami új kártyát, főleg játékhoz kellene.Előre is köszi.
"...Pogánynak tartanak, mert nem tűröm a papok hatalmát..."
-
tiempo
tag
Hello!
Az ilyen videókártya megjelenések befolyással vannak a már kinn lévő kártyák árazásaira?
[ Szerkesztve ]
-
Csokiii
aktív tag
Sziasztok
3 monitoros játékhoz melyiket ajánlanátok inkább? Hd 6990 vagy 7970? 1680x1050es monitorokat kötnék rá -
Soler
csendes tag
válasz 123sylaar #51362 üzenetére
Ki beszél itt titan ról ember....
amiket írtam sehol sincs egyik se a titan árához képestSzerintem értelmes kártyákat írtam le amihez egy darabig nem kell nyúlni... azt láttam hogy r9 270x a tervezett vga. a 7870 270x elég közel van egymáshoz teljesítményben és mivel régebbi gondolom olcsóbb is
mindenki tud pár K-t össze szedni innen onnan ha akar
-
floax94
tag
gigabyte hd5770 mennyire lenne elég, ?Egyik ismerősömtől tudnám olcsón beszerezni !!
-
floax94
tag
HAli !!
Szeretnék egy gépet összerakni minél olcsóbban ! De nem tudom ,hogy milyen vga érné meg ? A lényeg hogy olcsó legyen de a wow fullon menjen rajta ,de az se ártana ha fifa 15 nem lenne gond neki !! -
123sylaar
aktív tag
Ohh egyből Gtx titan sli-be. 40k a keret. Ha ajánlotok is drágábbat, akkor reális keretek között, ne az ár többszöröse legyen. Ilyen alapon ne kérdezzen senki semmit, gyűjtsön mindenki Titan-ra , mert az a jó.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
123sylaar
aktív tag
válasz armin23 #51354 üzenetére
A 270x jó választás. NV oldalon 35 körül gtx 660-at tudsz venni, (ami kicsit kb. 10-12%-al gyengébb) ha még dobsz a 40-hez egy kicsit, akkor 45 körül bele lehet futni gtx 760-ba is, ami már igencsak jó választás volna.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz beroch #51355 üzenetére
1080phez nem kell SLI, maradj 1 GPUs vonalon. SLIről több infó.
-
armin23
csendes tag
Sziasztok.
Videókártyát szeretnék az alábbi konfighoz:
AsRock H87M Pro4
Intel Core i5-4570
8GB Kingston HyperX 1600MHZ CL9
Chieftec CTG500-80P
LG 22MP55HQ-P FHD IPSFőként már csak FIFA-val játszok, de azért kipróbálom a nagyobb címeket (pl cod, bf, ac...)
S valami olyan kártyát szeretnék ami azért még egész jó. Használtan gondolom a vételt.
Árba olyan 35-40k-t gondolnék. S én a r9 270/x-et látom jó választásnak így első blikkre.
Nv oldalon ebbe a kategóriába nem tudom mi lenne jó.Szerintetek?
Köszi
-
Medocsabi
addikt
Sziasztok!adott barátnőm régi konfigja.
intel q9400
2*2gb ddr2 800mhz ram
ati hd 4670 1gb ddr3a vgat szeretném valami életképesebbre cseréni,de úgy,hogy a 400 w gigabyte tápot megtartom,mert tököm se költsön rá sokat
1280*1024 ben használjuk,tehát milyen vgat javasokltok,ami jó lehet?max kb 30.000 ft a keret!a tápon van 1db 6 pines csati is!nem kell h új legyen,csak hibátlan![ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
beroch
tag
Sziasztok uj gepet rakok össze és a vga-n gondolkozom lecci irjatok mar le hogy mikre kell figyelni egyepkent kovetelmeny ár 50-70 ezer es nvidia asus 2gb vram ra gondoltam jah es azt akarom kerdezni hogy sli megeri vagy mire jo pl ha 2 gb teszek bele akk 4gb lesz Vagy hogy van ez nem értem vki irja mar le nekem elore is köszi
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz TechN7ne #51325 üzenetére
Az a helyzet, hogy ismét kiütközik a laikusság..ami nem baj, nem sejti mindenki a témát hibátlanul, de azért a tanácsadáshoz (vásárlási tipphez!) nem árt némi ismeret..ezekkel a paraméterekkel egyszerűen nem lehet GK104, egyértelmű.
Átverés, még véletlenül se költs rá pénzt, főleg ne másét ajánlat formájában! -
Balathruin
veterán
válasz dashed #51338 üzenetére
Nem teljesen reménytelen. Elsősorban kéne oda 8 giga RAM, minimum 4. Bátyámnak a legerősebb van (E8600, 4 magos nem megy a lapban) és egy HD 6570 van mellette (meg csak 4 giga RAM), egy keveset multizott a játékban, nem volt gond, de 1400x900-as a monitora. HD 7770-et rak mellé, akkor ha nem is hajtja ki mindenhol, de nem lesz VGA gondja addig amíg nem cserél konfigot.
-
123sylaar
aktív tag
válasz dashed #51338 üzenetére
Egy quad proci húzva már nem lenne rossz, ahhoz már mehetne r9 270 szintű kártya is. A jelenlegihez max. 7770 vagy gtx 650 és még ezekben is hagyna, de sokkal jobb lenne az összkép, mint a jelenlegi kártyával.
-
dashed
senior tag
Sziasztok
Ismerosom erdeklodne,
Jelenleg core2duo 3ghz 9600gt video kartya.
Szeretne bf3-azni multiban.Videokartyat cserelne de szerintem felesleges lenne. A proci is gyenge mar.
20E lenne hasznaltan videokartyara.Erdemes foglalkozni vele avagy sem?
Velemenyem szerint nem, de erositsetek meg benne.
.szerk:
Illetve, ha beledobnank egy quad procit akkor?[ Szerkesztve ]
-
TMGtraxx
újonc
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen videókártyát vegyek, AMD Athlon II X4 750K pocihoz és Gigabyte GA-F2A88X-D3H alaplaphoz? FPS Raider 550W táppal DDR3 Corsair Vengeance CMZ4GX3M2A1600C9 4GB KIT memóriával. Egy FUll HD led-es monitorom van és főleg játékra kell. Max 22.000 Ft-ot tudok rászánni.
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
válasz ooooobi #51322 üzenetére
A srácok egy gtx 760-al használják és azt mondják rendben van a dolog, rift pontos vga igényével nem vagyok tisztában... hazai berkekben még nem túl elterjedt ez a VR dolog, külföldi fórumokon érdemes érdeklődni mik a valós igényei.
Szerintem gtx 760 alá ne add, ha a rift támogatja(nem tudom de gondolom igen) a r9 280-at akkor az is jó lesz, erősebb picit is mint a 760.
-
jocomen
aktív tag
válasz Balathruin #51331 üzenetére
Közben utánanéztem: 9800gt, gtx250, gtx450, gtx550, gtx650. Ezek voltak 1x6-al.
Szóval alsó-közép kategória teljesítménye várható tőle. De mivel széttúrták a biosát, esélyes, h semmi nem fut rajta jól, driverek se ismerik fel rendesen + semmilyen monitorozó program nem mondja meg, h mi is van benne. -
TechN7ne
nagyúr
Köszi az Infót!
Nem rég volt nálam egy 9600GT,frankón az is volt DDR2 és 128bit-el....
Ebben az esetben viszont,ha egy 650ti-nek vagy 770-nek nevezett termékre is G94-es GPU-t raknak,az már frankón átverés.
(#51324) 10K-ért ha frankón benne van a GK104 és 384bit akár csak DDR3-al,úgy nem lenne rossz vétel,hűtését max. módosítani kéne.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Lejárt a szerk idő...
Szóval már a kép is gyanús, a GTX 770 jóval hosszabb kártya, több mint 2 csatlakozónyi, ez meg alig van másfél. (plusz általában fekete NYÁKos az eredeti, bár ez nem sokat jelent)
Plusz ez a hitvány hűtés sem hiszem hogy elboldogulna vele
Szerintem ez is valami 9600gt környéki csoda lehet
Mondjuk furmányos az eladó, odaírja hogy "please dont compare with the original" onnnantól kb. védve van a segge, megmondta hogy nem ugyanaz
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
ooooobi
senior tag
válasz Helmoras #51319 üzenetére
Nem muszaj a csutka megvagyok élsimitások nélkül is. Meg gondolom a tápom is mérvado mennyit bir. É egy sima sapphire 280at néztem 180euro körül. Otthon lehet olcsóbban tudnék venni. Ez az összeg amit nyugodt szívvel kifizetnék. De ha muszaj a duplajat is ossze tudnám kaparni, csak nem szivesen.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Archeres #51320 üzenetére
Semmi átverés nincs az egészben,frankón kiírják az adatokat... GTX 770 maga a kártya,csak ddr3-as ramok vannak rajta,ennyi.
Mind össze 10k-ból megvan,asszony rendelt egy darabot,esetleg ha minden rendben történik és a kártya is valóban hibátlan,még kereskedni is fogok vele,ennyi.
Szerk.: Pont nem olyan rég találkoztam egy illyes fajta kínai 9600GT-el,ami DDR3 helyett DDR2-es volt,semmi baja nem volt,teljesen hibátlanul működött,el is adtam ITT aprón.
[ Szerkesztve ]
-
ooooobi
senior tag
2600k 16giga ram mellé milyen kari kellene 1080p 75fps hez? (oculus rift miatt) 500wos fsp tápom van. Nem sürgős jó ideig még nem ér ide a rift. Illetve kiváncsi vagyok mik azok a "fícsörök" amik miatt sokan inkabb nvidiàt választanak? Érdemes várni az uj kártyákra?
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
vitaro
senior tag
Sziasztok!
Az adatlapomon szereplő konfighoz szeretnék lassan új videókártyát venni, ehhez kérném a segítségeteket. Elsődlegesen a Witcher 3 problémamentes futtatása lesz a feladata, de örülnék ha ezen túlmenőleg még pár évig elegendőnek bizonyulna. Maximum 80k-t szánnék rá.
Előre is köszönöm!
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
Ármester
válasz Speed® #51314 üzenetére
Köszi a válaszokat még gondolkodom melyik legyen. Powercolor jónak tűnik nagyon, sapphire-mál meg ott van az egy év gari :/ nehéz döntés.
Köszönöm a segítségetÜdv.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz haypro #51313 üzenetére
Ez nem vita tárgya, de anno ha jól emlékszem garis motyót keresett elsősorban.
Egyébként azt a karit tőlem vette mohalaca 45ért anno, nemrég járt le a garija is.
Ha magam állnék vásár előtt, a hűtő miatt rámennék, de másképp állok ehhez ;pA Sapphireal meg semmi gond nincs, ha nem BSODs, az Elpida se akkora ciki..
Annyira nem gyors a GPU, hogy ne legyen elég az 5+G sávszélessége neki -
-
haypro
senior tag
válasz KAMELOT #51310 üzenetére
Csak akkor eszi meg, ha van 3GB. BF3-ban tökéletesen elég a 2GB.
Ja és a 760 és az R9 280 egyáltalán nem High-End kártya. Az 280X/770-nél kezdődik, de ezek csak az alja. R9 290 - GTX 780, R9 290X - GTX 780 Ti... Ezek a High-End kártyák.,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
haypro
senior tag
válasz TechN7ne #51308 üzenetére
Igen, és ezt mivel tudod alátámasztani?
Ahol kéne a 3GB VRAM, ott már a GPU is kezd kevés lenni. Nem vagyunk jósok, a lényeg az, hogy most, a mostani játékokban egyerősek.
A 384 bit egyáltalán nem számít, mondom, ennyi erővel jöhetnél a shaderekkel vagy a ROPokkal... Egy 770 is 256 bites, és mennyivel erősebb egy régi GTX200-as 400 akárhány bites NVIDIÁNÁL?! Vagy akár egy 512 bites 5970-nél?
Egy 128 bites 750 Ti mennyivel erősebb egy 4870-nél!?[ Szerkesztve ]
-
Ármester
Sziasztok megint én
Ezek közül melyik lenne jobb vétel? Sapphire HD7850 vagy PowerColor HD7850? Illetve a powercolor mennyire megbízható mint márka, mert még nem nagyon hallottam róla?
Előre is kösziÜdv.
[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
haypro
senior tag
válasz TechN7ne #51304 üzenetére
Az erő nem azt jelenti, hogy mennyi ROP meg Shader van benne. Azt jelenti, hogy teljesít a játékokban...
Ezekben jobb is:
Assassin's Creed 3/4 (az összes), Batman Arkham Asylum/City/Origins, Watch Dogs, CoD Black Ops II/ Ghosts (összes), Bordelands 1/2, BF3, Titanfall, Tom Clancy játékok (összes), Metro 2033/Last Light, Crysis 2/3, Hawken, Mafia 2, Witcher 3 is NVIDIÁS lesz, Max Payne 3, összes Blizzard játék--->pl. Starcraft 2, WoW stb. +GTA5Kb. egyerősek egyébként.
-
haypro
senior tag
válasz rayoliviero #51299 üzenetére
Egyáltalán nem gyengébb a 760 az r9 280-nál, sőt... Crysis3-ban jelentosen jobb. A 2GB VRAM nem hatrany ebben a kategóriában.
-
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #51299 üzenetére
Csak 50-ért megy egyelőre, mert sok az érdeklődő, mondja. Annyiért akkor felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest