- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
igazából nagy választék nincs ebben a kategóriába ez a legjobb, vegyél egy Asust vagy MSI-t ne fika gigát
De ha vársz egy kicsit elvileg jönnek az új vídiák is, amúgy mekkora felbontásban játszol?
#51698) haypro: Vagy bekapcsolva hagyta a Vsyncet
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
haypro
senior tag
Nagyon fontos:
Milyen processzorod van? Táp? RAM?
Az, hogy ugyan annyi FPS-ed van alacsony és max. beállításokkal, egyértelműen CPU-limitre utal... Legalább egy 4Ghz-es i5 3570K alá kell alá! AMD processzorok közül egy se elég hozzá.[ Szerkesztve ]
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
Dtomka
veterán
Vegyél helyette Asus/Sapphire 290-et. (pl ASUS R9290-DC2-4GD5 R9 290 4GB GDDR5 PCIE)
[ Szerkesztve ]
-
Csolt
tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy videokártyát, ebben szeretném a segítségeteket kérni. A PCX-en rendeltem még májusban egy Gigabyte videokártyát, a lényegesebb specifikációi:
Grafikus lapka: R9 290
Magórajel: 1040 MHz
Memória órajel: 5000 MHz
Memória: 4096 MB
Memóriabusz: 512 bit
Memória típusa: GDDR5A helyzet az, hogy augusztusban a kártya beadta a derekát, a második kékhalál után visszaküldtem, és most írtak, hogy levásárolhatom a vételárát (112.000 Forint). Amíg működött meg voltam elégedve a kártyával, egyedül azt furcsállottam, hogy World of Tanks közben ugyanannyi FPS-em volt minimum és maximum grafikai beállítások mellett.
A kérdésem az lenne, hogy ti milyen videokártyát ajánlanátok kimondottan játékra (ha egy kicsivel drágább, akkor még hajlandó vagyok ráfizetni)?
A gépem processzora: Intel i7 4770K
Táp: 600 wattos Cooler Master
8 GB Kingstone memória[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
Nagyon bezsongtam így gépvásárlás előtt! Szóval a teszteket nézegetve leszűrtem(remélem helyesen), hogy 'összteljesítményben' az r7 260x veri a gtx750-t (habár fogyasztás/telj mutatóban jobb a gtx750). Melyik lenne ajánlottabb? Egy árban vannak. Egy Hexa+ 400 (G3240, 1TB WD vinyó, 2db házhűtő venti, 4gb ram) elég lenne mindkét esetben, ugye?
-
-
haypro
senior tag
válasz Mynock #51685 üzenetére
Igen, max. 7870/R9 270X vagy GTX 660 Ti ehhez a processzorhoz. De húzd fel legalább 3.5-4.0Ghz-re!
Ezek 40k körül vannak használtan. Mivel marad pénzed, mindenképpen vegyél még 4GB ramot a gépedbe, ma már kell a játékokhoz![ Szerkesztve ]
-
Mynock
tag
Sziasztok!
Sajnos a videokártyám bedöglött (GTX 460) és be kell ruháznom egy másikra.
A konfigom: AMD Phenom II X6 1055T proci
AsRock 890GM pro 3
4 Giga Kingmax
A tápom ha jól tudom,akkor 450W ChieftecEhet milyen VGA-t ajánlotok max 70 ezerig.(igaz a 70k már nagyon a max)!
Köszi
-
haypro
senior tag
válasz leviatan #51681 üzenetére
Hát ez a processzor még egy 20-25k-s 7790-et se hajt ki teljesen, először procit + lapot cserélj! Vegyél apróról egy Sandy/Ivy/Haswell i5-öt meg egy olcsó B-s vagy H-s lapot!
Ez kijön 40-45k körül, és már minden sokkal jobban fog menni az 5770-nel is.,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
leviatan
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a jó öreg HD5770-t valami jobbra. Olyan 40-50e körüli kártyában gondolkozok. Mit tudtok ajánlani ebben az árkategóriában? Ja egy 450W tápom van és arra már nincs pénzem hogy lecseréljem.
Köszönöm a segítséget előre is! -
TechN7ne
nagyúr
válasz haypro #51676 üzenetére
+1!
Nagyon jó márka az XFX,minőségileg a legjobb márkákat is felülmúlja néha,csak sajnos hazánkban kevés gari van rájuk,külföldön viszont néhol megadják az 5 év,vagy élettartam garanciát is!
Szerk.: Első XFX kártyám egy HD 7770 Dupla ventis,ami az egyik kedvencem volt a sok kártyáim között.
Azóta próbáltam több márkát is az adott típusból (7770),de ő vitte a pálmát minőségileg minden értelemben.[ Szerkesztve ]
-
fOriginal
tag
Sziasztok!
Ha ugyan annyiért tudom beszerezni őket, akkor szerintetek melyiket? Nem értek túlzottan hozzá.
http://www.asus.com/hu/Graphics_Cards/R92904GD5/
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4821#ovReferencia mind a kettő, 1-2 szoftverben ugyan olyannak tűnnek.
"a pessimist is never disappointed"
-
123sylaar
aktív tag
válasz Skinny26 #51665 üzenetére
Személyes tapasztalatom nincs a márkával, de például a Sapphire is kettőt szokott adni és olyanom már volt kettő is és meg voltam velük elégedve.
2 év garival, ha jó áron van már egy próbát megér sztem.
[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
haypro
senior tag
válasz banderasz77 #51671 üzenetére
Jó az 1GB-os is, de megéri a +2-3.000Ft-ot a 2GB-os, ha pl. akarsz Skyrimezni modokkal stb.
-
Grave_444
nagyúr
válasz banderasz77 #51667 üzenetére
Ahhoz a procihoz elég a GTX750. 1-2ezer pluszt megérhet a 2GB-os.
Persze vehetsz 750Ti-t is, mert nem sokkal drágább csak ott már pár helyen kevés lesz a proci.
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz banderasz77 #51662 üzenetére
GTX750/Ti
R9 270/X - GTX760 van vele egy szinten, de drágább.
R9 280/X - GTX770 van vele egy szinten, de drágább és csak 2GB-os
R9 290 - GTX780 és 780Ti jóval drágább -
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Ár/érték arányban mi most a nagy népkártya? Remélem értitek mire gondolok.
Üdv.
-
Skinny26
aktív tag
Hali,
Erről a gyártóról mi az általános vélemény VGA terén? Azt tudom, hogy tápokban királyak (nekem is xfx tápom van), de, hogy vga téren milyenek, azt nem tudom. Nyugodt szívvel vehetem?
-
Dtomka
veterán
válasz 123sylaar #51657 üzenetére
Azért valamire jó az az oldal is...de akkor az alábbi oldal ok?
Sapphire's Dual-X R9 280 OC Graphics Card Review
"Én a 2 gb-ot is elégnek érzem még."Azért mert neked még elég, az nem jelenti azt, hogy másnak is elég lesz.
+1 h van mantle támogatás... -
123sylaar
aktív tag
válasz Dtomka #51656 üzenetére
Már bocs, de kb. ez az oldal semmire nem való, a vásárló megtévesztésén kívül...
itt
egy teszt ami ér is valamit. (7950-et kell nézni, bár igazából a 280 a 7950 boost-nak felel meg, de ilyen teszt van csak ) Biztos nem jön rosszul a 3gb néhány esetben, főleg a jövőre való tekintettel, de szerintem amikor igazán szükség lenne majd rá, elfogy a kártya. Én a 2 gb-ot is elégnek érzem még.[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
Dtomka
veterán
válasz 123sylaar #51654 üzenetére
"bár sztem fullHD-ig bőven elég a 2 gb" A bőven azért nem helytálló.
Vannak játékok ahol már épp, hogy elég/nem elég a 2GB FULL HD-n. Aki hosszabb távra tervez annak jobban megéri ha 3GB-os vga-t vásárol.(#51653) lalawr
A 280 jobb...Radeon R9 280 vs GeForce GTX 760[ Szerkesztve ]
-
123sylaar
aktív tag
válasz lalawr #51653 üzenetére
Ízlés dolga, nagyjából egyforma erősek. 280-nál a 3gb Vram-ból állítólag lehet profitálni, (bár sztem fullHD-ig bőven elég a 2 gb is, fölötte meg már a kártyák is kevesek lennének) viszont a Sapphire csak 2 év garis. Játékra mindkettő tökéletes.
-
drlovi
aktív tag
válasz Benir8 #51649 üzenetére
http://www.delidded.com/lga-771-to-775-adapter
A p31 elvileg jó. Én megkérdezném az eladót.
-
bododani
senior tag
válasz Benir8 #51645 üzenetére
Ha új játékokkal nem nagyon akarsz játszani, hanem régebbiekkel, akkor egy új VGA, amit már írtak, +2gb ram ezt is írták, meg egy új proci sem ártana. Ha az alaplapod támogatja a 45nm-eres core 2 duokat akkor egy E 7000-res szériából ajánlok egy procit.
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
crysis88
tag
Üdv.
Egy pentium G3220 mellé 4GB rammal milyen VGA illene max? ( nvidia és amd is jöhet) Csak új jöhet szóba.
Havernak kellene játékra , FHD felbontásra , persze nem max beállításokkal
Multizni egyáltalán nem szokott , csak a single érdekli.
(#51637) haypro
Köszönöm , esetleg amd oldalról is egy ajánlást ?
[ Szerkesztve ]
Asus Z97-A , i5-4690k @4.2 Ghz , Scythe Ninja 3 , Corsair 16 GB DDR3 1333MHz , Gainward Phoenix GTX 1070 , Seasonic S12II-520W , Kingston HyperX FURY 120GB SSD , Samsung 500GB HDD , Seagate 2 TB HDD , Cooler Master HAF 912 Plus
-
lalawr
tag
Üdv
Olyan kérdésem lenne hogy AMD Fx 8350 mellet,
Sapphire R9 280 3GB DDR5 OC Dual-X, hogy menne vagy hogy is kell ezt mondani (bocsi)
Köszi a válaszokatA két legfontosabb nap az életünkben, a születésünk napja, és a nap, amikor rájövünk, miért születtünk.
-
SkiDev
őstag
válasz Speed® #51591 üzenetére
Köszönöm a választ, ha lesz rá fölös 5k akkor nézek egyet szülőknek!
Zyrius köszönöm neked is meglátjuk, hogy a procicserét követően milyen lesz. Ha kéri a GPU-t is, akkor jó tudni, hogy mi elégSiemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
bluyoo
nagyúr
válasz Zenger #51630 üzenetére
Azért ne temesd előre az üzletet ... Nekem pl. korrekten intézték az ügyeimet. Egyszer volt fennakadás, de egy morcosabb hangvételű levél után, másnapra rendeződött a dolog.
Kérdezz rá, hogy rendelhetsz-e hozzá garifutárt. Mert ugye ez akárhogy is történt, fizikai sérülés. Amit nem hiszem, hogy akármelyik üzlet mosolyogva cserélne.
Tapasztalatok az Ipon computerrel.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Zenger
tag
Hali!
Az új (4 hetes) itt választott msi GTX660 gaming videókártyámnak BF3 azás közben a hátsó ventillátorról
lepattant az egyik "ága" (ne kérdezd hogyan én csak mikor levettem a fejhalgatómat egy mély búgó hangot hallottam). A vga-t az ipontól rendeltem, azt szeretnem kérdezni, hogy ez belefér a garanciájokba?A válaszokat előre is köszönem
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz nagyleszek #51621 üzenetére
Újonnan ez alá nem érdemes menni.
-
Grave_444
nagyúr
válasz J.Hetfield #51619 üzenetére
Gyere át ide és írj árat, majd segítünk.
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz Grave_444 #51617 üzenetére
Ez elég durva cucc, nekem már lehet sok is lenne. Ehhez nem ártana i5 körül gondolom, ami már nekem elég sok lenne. Új gépet építgetek és nem vagyok eleresztve Az r9 mellé elég egy i3 is 1920*1080 med-high a terv, egész tűrhető kombónak tűnik és még bele is férne a költségvetésembe.
-
Mclovin
senior tag
GTX 750-ből melyik gyártó terméke a jobb? Gainward vagy Gigabyte?
-
Grave_444
nagyúr
válasz J.Hetfield #51616 üzenetére
Rádobnék erre.
-
Grave_444
nagyúr
válasz J.Hetfield #51614 üzenetére
R9 270, de ártól is függ.
-
J.Hetfield
aktív tag
Üdv!
Szerintetek gtx660 vagy r9270 a jobb választás? -
Grave_444
nagyúr
válasz nagyleszek #51611 üzenetére
HD 7770 - 7790 van ennyiért aprón.
-
nagyleszek
újonc
Sziasztok!
Ennél a konfignál szeretném az alaplapi videót kiváltani. Mit ajánlanátok max 20 eFt-ért.
Főleg videó vágásra használnám FullHD monitoron HDMI kimeneten.FSP Raider 550W 80+
GIGABYTE GA-H77M-HD3
Intel Core i5-3470 3200MHz 6MB LGA1155 Box
Kingston 8GB DDR3 1600MHz KIT(2x4GB) Non-ECC CL9 HyperX Intel XMP
Kingston 120GB 2,5" SATA3 HyperX 3K SH103S3/120G -
Skinny26
aktív tag
Sziasztok!
VGA vásárlás előtt állok, és a kiszemeltem egy R9 280. Az lenne a kérdésem, hogy várjak a R9 285-re?
-
ZoeS
csendes tag
válasz sinick #51600 üzenetére
Nekem anno volt egy 8600GT-m megállt a hűtője, és akkor kb 4-5 ezer volt egy hűtő rá, én nem akartam annyit adni érte... ezért le lett kapva az eredeti venti és rá lett csavarozva egy sima noname venti a bordára. Ezel az akcióval tovább működött és közel olyan jó volt mint újonan
-
lalawr
tag
Üdv.
Olyan kérdésem lenne hogy, AMD vagy Intel. ezekre gondolok AMD Fx 8350, i5 3570k
Melyik jobb vagy jobban bírja a játékokat?
Húzni melyiket éri meg?
Melyik él tovább? vagy bírja tovább
Köszönöm válaszokatA két legfontosabb nap az életünkben, a születésünk napja, és a nap, amikor rájövünk, miért születtünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest