- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haypro
senior tag
válasz Archeres #48097 üzenetére
A GTX 770-et vedd, hacsak nem kifejezetten BF4 vafy Company of Heroes 2 a cél. Grave444 csak AMD-t ajánl, de alátámasztani nem tudja.
Az R9 280X is jó, de a 770 ezekben jobb:
Assassin's Creed 3/4 (az összes), Batman Arkham Asylum/City/Origins, Watch Dogs, CoD Black Ops II/ Ghosts (összes), Bordelands 1/2, BF3, Titanfall, Tom Clancy játékok (összes), Metro 2033/Last Light, Crysis 2/3, Hawken, Mafia 2, Witcher 3 is NVIDIÁS lesz, Max Payne 3, összes Blizzard játék--->pl. Starcraft 2, WoW stb.Vannak AMD-s játékok is (pl. BF4, Company of Heroes 2, Dirt: Showdown,Hitman), csakhogy azokban általában közel olyan jól teljesítenek az azonos szintű NVIDIA kártyák, mint a pirosak, viszont az AMD VGA-k kevésbé teljesítenek jól GeForce-os játékokban.
[ Szerkesztve ]
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
BRIKLY
veterán
válasz Milka 78 #48081 üzenetére
Hát ez nem akkora katasztrófa,a hűtőt meg nem kizárt hogy lecserélem,ezért is vagyok merész garancia nélkülit venni,mert úgyis buknám előbb-utóbb ha piszkálom. Ok,tudom,ha nem látszik meg akkor nem,de amilyen szerencsétlen én vagyok,tuti észrevennék,ha másról nem,akkor arról hogy nem gyári a pasztázás..
Sikerült az eladóval úgy megegyeznem,hogy nekem jó legyen,így végül ezt veszem meg.Elcsábított az árához képesti tudása.
Ha sima 7870-et vettem volna,akkor később kapott volna egy párt,ennek lehet,hogy nem fog kelleni,de ha mégis rászánom magam,csak ugyan így tahiti LE mehet mellé,igaz? -
Archeres
tag
válasz Speed® #48093 üzenetére
Köszönöm a választ! Esetleg melyiket ajánlanád, ha hosszabb távra tervezek? Nem tudom most mennyi VRAM-ot használ maxon egy játék 1080p-ben, de később se váltanék nagyobb felbontásra. Iletve nem tudom mit ad pluszba a CUDA/PhysX vagy éppen a Mantle. Próbáltam utánaolvasni de nekem kissé szaknyelv.
-
addikt
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
Predator2
addikt
Helló
Mit jelent az egy VGA esetében, hogy bányász kártya? És az miért jó vagy rossz?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
-
Archeres
tag
Pusztán kíváncsiságból ti melyiket ajánlanátok sima FHD játékra? GTX770 vagy R9 280X? Tesztekben hol egyik hol másik van feljebb pár fps-el, pedig az R9-nek több mindene van amiből dolgozhatna. Hogy van ez?
-
Mirman
őstag
Üdv, mennyit gyorsít egy nvidia kartya a Photoshoppon ? Megérné eladni a jelenlegi 270X Hawk-ot és minimális ráfizetéssel lecserélni egy 760ra vagy picit többért egy 770re ? Hobbi szinten elég nagy képekkel dolgozok es kesobb lehet szeretnek egy jobb fényképezővel ezzel komolyabban is foglalkozni .
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Speed® #48089 üzenetére
Háát,nem tudom,hogy a Sapphire német e,de a Zotac tuti az,mind kettő jó gyárto,azt már tudom.
Igen eladtam itt aprón 5k-ért,és állítólag,akinek eladtam (újonc),azt állítja,hogy a kód már aktiválva volt,közben meg egy sértetlen kupont adtam át neki!
Kértem Morris segítségét,meg jelenteni fogom,nem szeretném,ha ennyi év becsület után vlki bepiszkolna!
... ez már nagyon off,probálok a végére járni. -
TechN7ne
nagyúr
válasz Bad Pritt #48059 üzenetére
Volt már egy jó pár kártyám,de Zotac még soha!
Első említett márkájú kártya,ami a tulajdonomban van.
Röviden,nem hangos (pedig csak egy ventis),elején kényelmetlennek éreztem,de mióta újra húztam vele a rendszert,és felraktam a számomra ideálisabb drivert,hibátlan és a tuningot is jól bírja. Alapjáraton 33/72 fok,húzva eléri a 78,79 fokot,szóval nem vészes.
Maga a kártyákon Samsung ramok vannak,nyákon is van egy-kettő mini borda ha jól láttam,szóval nem rossz,német minőség. -
4264adam
veterán
Sziasztok!
Lenne egy GTX 660 30-ért de HP gépből lett kiszedve ez pontosan mit is jelent az eladó majd holnap válaszol de hátha valaki ismeri így is. Leginkább az érdekelne hogy milyen hűtéssel szokták szerelni az ilyeneket?
-
Milka 78
nagyúr
válasz BRIKLY #48071 üzenetére
Nekem volt VTX Tahiti-le-s karim cf-be.1200/1600 on használtam alulfeszelve 1.200v-re.Azt azért tudd,hogy alapfeszen 1.256v-n veszettül fűt a kari,a hűtő rajta meg nem valami combos(én újra is pasztáztam).Ha meg alulfeszeled az AB-vel akkor a kàrtya fix feszen fog menni(tehát idle-ben sem veszi vissza a feszkót).Mondjuk az AB-ben volt külön netezős/játék/oc profilom amit egy kattintással váltogattam így ez sem volt különösebb probléma és ha már ott jár az ember egy venti profil sem árt,de az pofon egyszerű. Amúgy ezen az áron elég erős kari,simán lelépi húzva a húzott 270x-et is.Ha a fent említett problémákkal eggyütt tudsz élni akor jó vétel.Kicsit dolgoztni,finomhangolni kell a kártyàt,de ha jól belövöd a feszt/ventit hasítani fog.
-
haypro
senior tag
válasz norbi2010 #48073 üzenetére
Az az oldal alapján az 5970 lenne a legerősebb kártya. 5970 vs R9 290X
Az csak nyers erő, de elavult, optimalizálatlan architektúra. Egy 7950 beéri.,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
juve600
nagyúr
üdv
nvidia drivert mivel tudom letörölni hogy kártyacsere ( amd lessz bele) ne kelljen újrahúzni a gépet ??
thx -
4264adam
veterán
válasz norbi2010 #48073 üzenetére
Az a pontszámitós vacak nem tudja a játékok alatti teljesítményt mutatni csak hogy 192/256bit, ROP egységek, TDP stb. De játékok alatt melyik nyújt többet arra ott a Prohardveres tesztek Ipon tesztek, külföldi oldalak youtube-os játszások.
GTX660 a nyerő. Illetve lehetséges hogy a 750Ti súrolja mivel Ipon-on +135/600Mhz-el emelve a 20%-os különbség 10%-ra csökkent FPS alapján. 2 kolléga pedig simán elérte a tápcsatis változatokon az 1300Mhz-et szóval lehet beéri csak ki tudja-e hogy a sávszélesség mennyire keskeny már
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sziasztok .. ha megengedtek egy észrevételt.. szeretném megosztani veletek azt, hogy itt mindenki aki segít nekünk a kártyaválasztásban kevésbé hozzáértőknek, emelem kalapom, mert mikor én még elkezdtem a gépem újítani azt írtátok, hogy felesleges 100K fölött venni VGA-t , mert az alatti kártya is viszi max grafikán a mai játékokat, teljesen igazatok van.. jelenleg nekem egy Sapphire Ati Radeon HD6770 1GB vga-m van, mellé i5 4670 + 8GB memória és így is majdnem fullon játszok mindennel... BF3 alapból maxon indul.. 3 hét múlva ezt rakom a gépbe Asus és ez kifog tartani pár évet nálam ! köszi mindenkinek
-
Bad Pritt
félisten
válasz BRIKLY #48069 üzenetére
Akkor megfordítom a dolgot, nem értek hozzá, ez az első gépem, amit egyedül kell összeraknom.
Lenne egy i5 4460, 8 Gb RAM egy Gigabyte B85M-D3H alaplapban. A kérdés az lenne akkor, hogy a fent linkelt 400 wattos táphoz, aminek vga tápkábele sincs, tehát molex átalakító kell hozzá, milyen kártyát tudnék venni? 53K-ért van R9 280, az elég best buynak néz ki, ahogy láttam különböző tesztekben fogyasztásnal egy i7-es rendszer durván 300 wattot eszik azzal a kártyával.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Ulf
tag
Szia,
köszönöm, de új kártyát szeretnék.
Másrészt továbbra is érdekelne, hogy az említett konfigba mi a max. amit érdemes még beletenni. -
BRIKLY
veterán
Közben kialakult nekem is a 40k-s határ.
2 kiszemelt van. 270X
Vagy 7870 Tahiti LE.
Utóbbi ugyebár erősebb,majdnem 7950.
Itt a kérdés hogy vagy a plusz erőt válassza,vagy a garanciát.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz MiklosSaS #48064 üzenetére
Mivel csak egy ilyen tápom van, ezért az ilyen 220-250 wattos kártyák kiesnek számomra. Grave 270X-ig ajánlott kártyát (amúgy is kb 55K a keret rá), én ezt megfogadva keresgéltem lehetőségeket fogyasztásban, árban meg teljesítményben, így lyukadtam ki ezekhez.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Ulf
tag
Sziasztok.
Egy ilyen konfigurációhoz keresek új videokártyát kb. 40e forintig.
Illetve ehhez a konfighoz mi lenne a max. kártya amit még érdemes lenne belerakni?CPU: Intel Xeon 5160 (4M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB) 2 db
RAM: 8GB DDR II 667Mhz
Táp: Delta 800W
Video: ATI Radeon HD4670 512MB
1600X1200-as felbontást használok. Különösebben nagy igényeim nincsenek. Úgy gondolom a jelenlegi kártyához képest minden előre lépés lesz -
Bib
őstag
Szió!
Minél többet olvasom a fórumot,árban egyre feljebb lépkedek.Tehát a kérdés újra az lenne hogy P7p55d-be corei5 750 (4000Mhz) 12Gb Ram mellé GTX 460 helyett mit érdemes venni? Jobbára új érdekelne 50k-ig.
Én egy R9 270-re tippelek,de lehet túlzás a kissé öregecske procimhoz.Link is lehet.
Köszi. -
4264adam
veterán
válasz norbi2010 #48057 üzenetére
Nem erősebb nála sőt mikro laggos az új gameken mivel 1 hónapja GTX650-em volt, össze tudom hasonlítani mérésekkel és azzal is hogy 1-2 óra game után melyik kártya bántja a szememet(lehet hülyeség). 2.000Ft ráfizetéssel szereztem a HD6970-et most pedig 4.000Ft-al adom többért el. Szerintem ennyi elég hogy miért lesz GTX660
750Ti alapból 20%-al gyengébb a GTX660-nál az Ipon csapata 1155/6000 simán felrántotta amivel 10%-ra hozta le a különbséget, a GTX750/Ti topicban 2 kolléga is simán(Gigabyte) elérte az 1300Mhz-et. Így arra becsülöm hogy eléri a GTX660-at de inkább az utóbbit próbálom megvásárolni
[ Szerkesztve ]
-
haypro
senior tag
-
Bad Pritt
félisten
válasz TechN7ne #48058 üzenetére
Egy 660Ti mennyire lenne jó választás 50K körül (Zotac)? Olvasgattam róla, hogy "csak" 192 bites a memóriabusza, meg a memóriát mindenhol kiemelik (csak az a baj, hogy nem mindig értem mit írnak ).
Itt Grave kolléga a 270X-et ajánlotta nekem pár napja, 53K körül találtam ASUS variánst, de néztem sima 270-et is, ami fogyasztásban szimpibb, nem is sokkal gyengébb és kb 10K-val olcsóbb, a 660Ti meg pont a kettő között van árban, teljesítményben meg nem tudom.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Sikerült túladni a a HD6970 (2GB)-on így ismét porondra került a VGA vásárlás a keret összeg 30k! Így használtan nézelődnék. Szerintetek melyik lenne a legjobb vétel?
Inkább NV, a múlt havi GTX650 tapsztalatom miatt, de ha van erős AMD ilyen árban akkor megnézem. NV-ből a GTX660/750Ti-t néztem.
AMD Phenom 955BE@ 3,7Ghz -
bluyoo
nagyúr
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Sikerült túladni a a HD6970 (2GB)-on így ismét porondra került a VGA vásárlás a keret összeg 30k! Így használtan nézelődnék. Szerintetek melyik lenne a legjobb vétel?
Inkább NV, a múlt havi GTX650 tapsztalatom miatt, de ha van erős AMD ilyen árban akkor megnézem. NV-ből a GTX660/750Ti-t néztem.
AMD Phenom 955BE@ 3,7Ghz -
bencze
senior tag
Ha a jelenlegi konfigom erősíteném egy új videokártyával, mi az amit egy i5-2400 elvisz normálisan? Az Nvidia 660-670-760 vonalban gondolkodtam, ezeket elvinné rendesen?
Ati nem jön szóba Linux miatt.-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Inkább NV, a múlt havi GTX650 tapsztalatom miatt, de ha van erős AMD ilyen árban akkor megnézem. NV-ből a GTX660/750Ti-t néztem.AMD Phenom 955BE@ 3,7Ghz
-
vadkörte
addikt
Hello mindenkinek!
VGA vásárlás előtt állok és csak toporgok egyhelyben.
A konfiguráció:
Gigabyte GA-MA790X-UD4 alaplap (F6 BIOS), AMD Phenom-II X4 940BE CPU, 4GB Kingston HyperX, 120GB OCZ Vertex SSD, 320GB Samsung HDD, 500W Chieftec PSU. 22"-es és 14"-es TFT.Kritériumok a VGA-val szemben:
Kizárólag AMD(!)
Az Nvidia hívőket, kérem, NE akarjanak az Nvidia felsőbbrendűségéről meggyőzni, nem fog menni.
Jobb a több alapon, min. 1 GB, de ha már lehet 2 GB VRAM.
Árplafon max. 35-40.000 Ft, de inkább 35.000. Ennél többet, ha agyonlőnek sem tudok rászánni, mivel kellene még 1-2 TB-nyi HDD is és az elkölthető keret eléggé behatárolt.
Valamint kizárólag új és magyarországi beszerzésű termék jöhet szóba számlával.
(a dúsabb fantzáziával rendelkezők kitalálhatták, el akarom költségelni az árát )Felhasználási területe:
Alapvetően kiváltani az integrált VGA-t, net, filmek, néha játék - nem vagyok sem fiatal, sem játékfüggő - és (grafikai) munka.
Az elsődleges monitorom felbontása 1680x1050, a másodlagosé 1024x768 pixel. Lehet, hogy a jövőben az elsődleges lesz a másodlagos, de az még odébb van, ezért nem árt, ha nem csak 1 db DVI és 2-3 DisplayPort van rajt, hanem mondjuk mégegy DVI, vagy D-SUB.A válaszokat és a segítségeteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
Dinter
addikt
válasz piRate_nEx #48042 üzenetére
Kéne az 1 milla AD, mi? Én kaptam csak úgy random kódot egy itteni tagtól
-
piRate_nEx
aktív tag
Hát, ez kicsit kunyizós off lesz.
Szóval, ha valaki vett ilyen 34.000 Ft értékű kuponos VGA-t, és nem tervezi felhasználni a Neverwinter kódot, szívesen fogadom.
Cserébe fel tudok ajánlani 24/7-es technical supportot, IT téren.The glass is already broken.
-
Dinter
addikt
Lassan megjön a 6870-esem, már csak kéne keresni valakit, akinek 7770-ese van, és össze lehetne hasonlítani
-
-
haypro
senior tag
válasz Grave_444 #48036 üzenetére
Nem is egyerős vele. Konkrétan milyen játékban éri be?
Én ezeket próbáltam: BF3, BF4, Far Cry 3, CoD: Ghosts, Wolfenstein New Order, Watch Dogs, Crysis 2/3, Batman Arkham Origins/city/Asylum, Skyrim, Assassin's Creed 3/4, Bioshock: Infinite.
Ezekben jelentősen lassabb a 7770. Ezt én tapasztalom, de az interneten található rengeteg teszt is ezt támasztja alá.[ Szerkesztve ]
-
haypro
senior tag
válasz Zenger #48032 üzenetére
Ember te rohadtul nem értesz hozzá, úgy néz ki. Inkább hagyd hogy mi, akik értünk hozzá segítsünk a kérdezőknek, ne zavard őket össze a baromságaiddal!
Grave444 A 7770 az új játékokban sem erősebb, mint a 6870.
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz Zenger #48032 üzenetére
Mivel újonc vagy nem harapják le a fejed, de azért arra figyelj, hogy a GTX550Ti gyengébb a mostani kártyájánál. [link]
Mr.Rain A HD7770 új játékokban van olyan erős, mint a 6870.
HD7790 24-25 körül van hardveraprón, ne újat keress.
Szerintem érdemes lenne ezt megvenned.
Erősebb a 6870-nél, kevesebbet eszik, van rá garancia, GCN és újabb.
Nekem volt ilyen kártyám 1000/1500 helyett 1200/1600-at stabilan vitte.Ha ez nem volna elég itt egy teszt, azóta minimálisan gyorsult.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Rain
senior tag
válasz Grave_444 #48028 üzenetére
Megnéztem pár tesztet, a HD6870 tényleg erősebb,mint a GTX460 és árban nm sok különbség van köztük.
A 7790 is szimpi, de sajna csak 35 körül láttam. Az már nem fér bele a 20-22 ezres keretbe, nomeg erre a felbontásra szerintem felesleges annyiért karit venni.
Köszi! Nézegetem a 6870-eket.
Találtam GTX550 TI-t.
[link]Mit gondoltok, legyen ez inkább újonnan? 6870 vagy ez?
Szerk: a 6870 jóval erősebb, ahogy nézem.
[ Szerkesztve ]
"Nincs megállás"
-
Mr.Rain
senior tag
Sziasztok!
4 éves a konfigom, így azóta nem nagyon követtem a trendeket, a mai videókártyáknál nem vagyok képben.
Annyi lenne az igényem, hogy egy Zotac GTS450-et cserélnék le egy kicsivel jobb kártyára. Nem muszáj újra,de a lényeg, hogy jobb legyen. Kb. 20 ezer HUF-ot szánnék rá.
A konfigom marad a Phenom 4x 3,3 GHz + 6 Gb ram.A monitorom 1280x1024-ben fut, teljesen megfelel nekem, nem igénylem a full HD-t, amég működik, ez a monitor lesz.
Szóval milyen kártyát ajánlanátok 20 ezerforintért, ami jobb a GTS 450-nél? Használt is játszik.
Én a GTX 460-at néztem ki, jó áron vannak és erre a felbontásra bőven bőven jó lenne.Ti mit mondotok?
köszönöm!
"Nincs megállás"
-
KAMELOT
titán
válasz slick-adam #48021 üzenetére
Szerintem bekapcsolod a V-SYNC és akkor bizonyos határon belül tartja az FPS értéket. pl. nálam BF3 75-85FPS
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
prolad
addikt
Üdv
Pentium 4 HT 3ghz mellé milyen videokártyát ajánlotok?Most egy FX5200-as van benne,de már nagyon döglődik (meg aztán nem is egy erőgép).A lényeg,hogy AGP-s legyen.Mivel vésztartalék gép,nem komolyabb játékra lesz,vice city,max payne,hotline miami szintű játékokkal bírjon el.
-
Zenger
tag
Valaki a kérdésre?
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz slick-adam #48021 üzenetére
Akkor Nvidia-t vegyél mindenképp,más mennyire befolyásol más felé,az majd a te döntésed!
-
slick-adam
aktív tag
válasz Grave_444 #48013 üzenetére
remelem ez meg nem off-topic:
ugy tudom Nvidia kartyaknal egyszerüen be lehet allitani manualisan framerate cap-et. van erre mod AMD-nel is?
az ok: ha nem megy a fix 60 frem (vagy nagyon kozel hozza), akkor a hullamzas helyett en inkabb 30-ra lock-olnam az adott jatekot.
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
-
Grave_444
nagyúr
válasz slick-adam #48011 üzenetére
R9 280-at vedd.
-
123sylaar
aktív tag
válasz slick-adam #48011 üzenetére
Mindegyik kártya jó választás fullHD-ra. A 3gb vram miatt talán az R9280 lenne a legjobb választás,viszont (ha számít) az nagyon nagy (ez főleg az ótvar ház miatt lényeges ) kártya és nagyon sokat kajál. (250w)
[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
slick-adam
aktív tag
sziasztok!
össze szeretnrek rakni egy pc-t, kizarolag jatekra. tv-n jatszanek, tehat a cel 1080p-s felbontas, s minel magasabb frem, jo latvany mellett. ki kene jonnie olyan max. 700 eurobol (külföldön elek), de nem tudom eldönteni milyen videokartya legyen. ehhez kene segitseg. amd vagy nvidia, teljesen mindegy(???) amig a lehetö legjobb ar-ertek arany megvan. uj kartyat veszek csak.
eddig a konfig:
- i5 4570 proci
- ASUS B85M-G alaplap (neztem H87-est, de szerintem nincs szüksegem az annal elerhetö extrakra. lehet H81 is eleg lenne?...)
- 8gb Kingston HyperX ram
- 1 Tb Seagate vinyo
- XFX 550 Core Edition tap
- valami otvaras olcso haz, hogy összetartsa az egeszetvideokartya jelöltek:
- ASUS R9 270X (2gb) - kb. 180 euro
- ASUS R9 280 (3gb) - kb. 200 euro
- ASUS GTX 760 (2gb) - kb. 230 euroelöre is köszönöm!
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
Zenger
tag
Mit szóltok az MSI gtx660-jához?
-
ceia
őstag
(#48005) 123sylaar Sajnos tényleg nincs 31-ért, elnéztem, bocsi.
Szerintem ennyit (36) simán megérhet annak, aki Nvidiában gondolkozik és full hd alatti játékhoz akar valami vga-t - de tényleg van belőle pár típus, amit alaposan túláraztak.. (45-47) Persze még új, azt is meg kell fizetni (jelenleg ez a legjobb teljesítmény / fogyasztás arányú gpu) De remélem, később olcsóbban is adják
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
MasterHUn
senior tag
Sziasztok ismerősömnek egy phenom II x4 955 ös procihoz meg 4gb ddr3 1333mhz ram mellé milyen videókártyát ajállotok? (játékra kell neki)
Válaszotokat előre is köszönöm!
Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //
-
ceia
őstag
válasz 123sylaar #48000 üzenetére
Miért lenne túlárazva? A PCLand-nél most 31-ért lehet kapni és eléggé szépen teljesít.. Új technológia, 2GB GDDR5, DX 11.2 , nem kell neki plusz táp, csak 60W.. Guru 3D teszt Crysis3 videó Ha most vennék, nekem ilyen kéne, csak kár, hogy nem találni ilyen Nvidia referencia kivitelben
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest