-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allihoppa
aktív tag
Mert annyira egyszerű betiltani olyan dolgot, amit egyre többen fogadnak el a társadalomban fizetőeszközként.
A kommunizmusban is próbáltak betiltani ezt azt, hol több hol kevesebb sikerrel. Szívesen megnéznék egyébként egy közvélemény kutatást arról, hogy miképpen állnak hozzá jelenleg az emberek, mert biztos meglepő eredményeket kapnánk.
Erdogan lépése csak arra elég, hogy egy fejlődésben lévő rendszert egy kicsit hátráltatni tudjon a saját hazájában, hisz egy kicsit nehéz rábizonyítani a kriptó birtoklást mint büncselekményt bárkire is.
https://www.youtube.com/watch?v=YHjYt6Jm5j8
Annyi mindenbe lehet fektetni, hogy végtelen időkig lehetne sorolni, viszont az a kérdés, hogy melyik befektetés az amivel a legjobbat teszed saját magaddal és környezeteddel a legrövidebb időn belül. Ego-tól függően nyilván más a prioritása mindenkinek. De a kérdés még mindig ott van, hogy anyagi jószágot, időt vagy szellemi kapacitást érdemes befektetni? És ezeknek külön, vagy együttesen mi a hozománya?
-
koko52
nagyúr
válasz
Hegyirabló #149789 üzenetére
Törökországban úgy zuhan a líra, hogy inkább kriptóba fektetnek az emberek. Ez nem tetszett Erdogannak. Így azért más a kép...
Ahogy magyarhonban is szép lassan bevezetjük magunknak az eurót, mert a forint egy shitcoin lett. -
kolopele
nagyúr
válasz
Hegyirabló #149793 üzenetére
Szerencsére az nem ment rá neki, de kegyetlen munka volt.
-
Ha volt már, bocsi: A bányászok miatt csökkenteni kezdik a gyártók a videokártyák garanciáját
-
Hegyirabló
veterán
válasz
4264adam #149790 üzenetére
USA pénzügyminisztérium is vizsgálja, ha nem is betiltás, de legalább is korlátozások lehetőségét. Na most ha az USA is beleáll, az már csapás a kriptovalutára. Mindamellett, hogy én nem kívánom senkinek, hogy kár érje, másik topiban is leírtam, én nem haragszom a bányászokra, pedig tudjátok Ti is, hogy nekem most nagyon kellene kártya (Megjegyzem, mint ha az elmúlt pár napban abbamaradt volna a 2070S kerregése, még nem volt időm tesztelni.).
-
4264adam
veterán
válasz
Hegyirabló #149789 üzenetére
India is megtiltotta, azért az is másfél milliárdos lakosú terület. Kína is 2060-ra Európát követve (2050) karbonsemleges akar lenni így ott sem lesz hosszú távon engedett a végtelen mennyiségű áramfogyasztás. A MasterCard ugyan beállt a criptovaluta mögé de nem a bitcoin és etherum mögé mert ezek nem nyomon követhetőek. Lesznek majd használható változatok de az adó és szabályozásban megengedettek, azok alacsony megtérülésű coinok. És szerintem mivel a Carbonsemlegesseg elég fontossá válik keleten, ebből kifolyólag hatalmas adó lesz majd ezeken a fogyasztást igénylő pénzzerzésen
-
-
-
-
ƵøŁĭ
veterán
Hivatalos AMD áruházból vásárolt már valaki ?
-
Floyd80
addikt
válasz
Pityu. #149775 üzenetére
Igen, kb. 2x erősebb kártya.
RTX 2060 vs RX 480 Benchmarks | Gaming Tests Review & Comparison | 53 tests - YouTube
3700X mellé FHD-ra teljesen jó a 2060, néha kell egy kis kompromisszum, de ultra közelin visz mindent szinte és még egy kis ray tracinget is kapsz.
A Super persze jobb vétel, kb. 10%-ot ver a simára és +2 GB.
3060: most azért aprón próbálnak már szabadulni tőle 300 alatt is, lehet lejjebb mennek az árak, de ahogy kolopele is írta, most vállalható 200 körül a 2060 Super, de akkor már hátha 2070 is van annyiért.
-
-
Pityu.
nagyúr
Megérheti újonnan venni egy nvidia 2060-as videokártyát vagy inkább a 3060 jobb lenne?Azt mondjuk tudom,hogy az RX480-nál bőven jobb lenne.
Elsőnek egy ilyet találtam ASUS Videokártya PCI-Ex16x nVIDIA RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 OC 196EFt1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/
Hát majd még most jönnek az alkatrészek ryzen 7 3700x proci ,32gb ddr4 ram, msi B550-A PRO alaplap,Seasonic G-450 80Plus Gold 450W táp
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
Én leginkább 1920x1080-ban használnám mert a monitorom felbontása is akkora
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
játék,filmnézés,fotószerkesztés talán néha videó tömörítés
4. Mennyi pénzt szánsz rá?
hát nagyon nagyon max 250EFt de ugye a legjobb 200EFt lenne de ott nem sok választék van még lehet kicsit feljebb sem
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
Leginkább újban vagy max kicsit használt ha olcsóbb de van garancia -
Floyd80
addikt
válasz
TechN7ne #149770 üzenetére
Itt nézted?
Merlinhardver - Beépítőkeretek, kiegészítők -
TechN7ne
nagyúr
Csak ebay meg külföldi kínai oldalakon lehet kapni normális rgb s vga holder t?
Gyönyörűséges gépecskémet feldobnám egy ilyennel ,
Floyd80
Bitfenix van csak ,de az annyira nem passzol az msi gépembe. -
válasz
banderasz77 #149767 üzenetére
Old school cool
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
banderasz77 #149767 üzenetére
-
Floyd80
addikt
válasz
Pécsi gyerek #149765 üzenetére
Még teszt is volt itt:
Radeon HD 7770 és HD 7750 teszt - PROHARDVER! Videokártya teszt
A HD 7750-nek és a HD 7770-nek szerintünk jelenleg mégsem ez a legnagyobb baja; a fő problémát inkább az árazás jelenti. Az aktuális állás szerint a legolcsóbb HD 7770 ára 40 000 forint környékén van, amiért már akár HD 6850-et is kaphatunk, de a HD 7750 sem úszható meg 30 000 alatt. Ilyen árcédulák mellett egyelőre nem nevezhetjük versenyképesnek a két kártyát, legfőképpen úgy, hogy ez a szegmens különösen árérzékeny.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
banderasz77 #149761 üzenetére
Tökéletes
Nekem volt ilyen párosítás,Tomb raider 2013-as szintű játékok vígan játszhatóak pl.
-
Csupingo
veterán
válasz
banderasz77 #149761 üzenetére
Ha mindig maxon szeretnéd járatni a vga-t, talán egy picit erősebb proci kéne, akár egy c2q. De így is nyugodtan választható, szerintem nem vészes párosítás. Esetleg kicsit játszol a beállításokkal, hogy a videokártya kapjon nagyobb terhelést.
-
banderasz77
addikt
Egy kissé retro kérdés.
E8400 mellé jó párosítás egy HD7750 teljesítményben? -
killbull
aktív tag
válasz
Scarletiel #149756 üzenetére
Egy két játékban van különbség!
[5500 XT PCIe 3.0 vs. PCIe 4.0, Hamstrung by PCIe Bandwidth?]
[RX 5500 XT is Handicapped by PCIe 3.0! PCIe 4.0 Shows HUGE Improvement!]
Az a baj az RX 6000 es széria belépő szintje is PCIe 4.0 x8 lesz!
-
Scarletiel
senior tag
válasz
killbull #149755 üzenetére
Nekem eddig még nem laggolt pedig szerintem simán elérte már a vram a plafont. Egyedül Borderlands 3 alatt vettem észre, hogy hiába van meg High/Medium mellett a 60+ fps mégis van mikor egy egy másodpercre bedroppol 35-38 környékére és az elég zavaró. Viszont full medium presettel teljesen jó. Lehet erre gondoltál?
-
killbull
aktív tag
válasz
Scarletiel #149754 üzenetére
Meg ha nem PCIe 4.0 ba van az 5500XT d akkor nem a valós teljesítményen megy. Pl a 4GB os verzión ha megtelik a video memória PCIe 3.0 slotba elkezd laggolni a kártya! Átrakod PCIe 4.0 ba megszűnik a laggolás.
Apróságok!
Ha megjelenik egy RTX 3050 az 90 W al, 12% al erősebb az RX 5500XT nél, és az RTX 3050 Ti még ennél is erősebb lesz! Video memóriával kapcsolatban én még lagot csak ennél az RX 5500XT 4GB nál láttam sehol máshol nem, hiába rakták pl a PCIe 3.0 ás kártyát PCIe 2.0 ás slotba pl RTX 2080 Ti t, még se laggolt!
-
Scarletiel
senior tag
válasz
killbull #149753 üzenetére
Meg vagyok vele elégedve, mert úgy nézem, hogy a kategóriájában mit tud és az szerintem rendben van, noha nem ezért az árért. Lecserélem ha lehet, mert a minimum 60 fps-t nem tudja megütni sajnos 1440p felbontáson és nekem ez kevés. De összességében egy jó kártya a kategóriájában (budget/belépő) Legalábbis nekem ezek a GT1030-as kártyák nem budget kártyák, hanem a nincs igp a cpu-ban kategória. A többihez amit írtál nem értek, de látom mi a gond és abban viszont egyetértek veled, ha igaz.
-
killbull
aktív tag
válasz
Scarletiel #149751 üzenetére
Még is leváltod, akkor még se vagy megelégedve vele!
Engem ezek idegesítettek, 95 000 ft volt a RX 5500XT Nitro+ SE Sapphire és 95 000 volt rá 2 hónapra kb az ASUS ROG STRIX 1660 Super advenced edition ami még jobb mint a sima GTX 1660. 95 000 ft mindkettő.
Az AMD GPU encodere egy verfast preset minőséget tud minőségbe!
Különbség!
x264 encodolásba a Turing x264 slow presetet tud minőségbe. Hogy érezd a különbséget 2700X en a veryfast kb 6% CPU terhelés, egy medium preset meg 40% CPU terhelés és a slow még egyel fentebbi minőség, több mint 40% át megenné és a Turing meg tudja ezt kb 0,6% os terheléssel.
Lehet ez másnak nem sokat határoz de engem már irritált hogy youtubera 30 000kb feletti feltöltés kellett hogy ne mosódjon a kép. Érdekesség hogy a Turing az NVIDIA GPU encoderekkel Twitchen 6000 kb en képmosódásmentes streamet biztosít!
-
kolopele
nagyúr
válasz
KAMELOT #149748 üzenetére
Pontosan így van. Aki képes volt dupla haszonért eladni a kártyáját az tényleg ne sírjon, bele kellett volna gondolnia előtte abba, hogy minden kártya ára a duplájára nőtt minimum. Okosan akkor dönthetett max. így valaki, ha ezzel tisztában volt, és nem jelentett gondot feljebb váltani, illetve ha eleve lejjebb akart menni az ember, mert nem volt szüksége arra a teljesítményre amit eddig használt. Cimborámnak adtam el legutóbb a 3060 Ti - jét, de ő 6700XT - re váltott, még jól is jött ki belőle, közel azonos szint, mégis vagy 100 ezerrel olcsóbb most a Radeon (már persze ha valaki bevállalja a vörös oldalt). Másik haver meg MSI GAMING X 3060 - at vett úgy 330 - ért, hogy eladta a Giga 2070 superét 300 - ért, amit még 200 - ért vett, és már csak fél év gari volt neki rá. Hasonló szintű kártya lényegében a kettő, az újabb driverek már felhozták a kis 3060- at rendesen 2070-2070 super szintre, plusz újabb is, szóval vannak észszerű döntések is azért.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
killbull #149750 üzenetére
De az 5500XT nem is az 1660-al versenyzik, hanem az 1650S-el. Azzal szinte teljesen megegyeznek. Árban is ugyanannyi a kettő. Nekem 5500XT van és eddig tényleg nem tudok rá panaszkodni. Nem egy csúcs kártya de még 1440p felbontás mellett is képes 45+ fps-el elvinni medium beállítások mellett modern játékokat. FullHD-ra meg tökéletes. Az 1060 és 1070 között van valahol a teljesítménye, játék függő persze, mert van ahol épp 1060 szint csak.
Persze 120+ ezer Ft-ot nem ér ez a kártya sem, ahogy semelyik másik sem éri most meg. Talán egyszer tudunk normális áron vásárolni. Akkor majd én is leváltom.
-
killbull
aktív tag
Átgondoltam mert frusztrált hogy PCIe 4.0 x8 as kártya PCIe 3.0 x16 os slotba van és egy régi GTX 1060 al versenyzett, és ami minőséget tudott a H264 encodere az youtubeon 30 000 kb, azt az NVIDIA újabb encodere 6000 - 8000 kb en tudta. Jobb volt mint a semmi. Most is van VGA, WOT alá elég a kenyérpirító is, szimulátor meg ráér!
0 ft befektetéssel egy GTX 1660 is jobb nála és nincs kiherélve a PCIe slotja!
-
giornalista
senior tag
válasz
killbull #149746 üzenetére
tehát volt kártyád, de felültél a cryptós őrületre és kaszáltál rajta, most viszont ki vagy akadva, hogy a magas árakon nem találsz kártyát...?
nem biztos, hogy ezt alaposan átgondoltad akkor, mégis mire számítottál, amikor egy 5500XT-t 45k-val drágábban tudtál eladni?
-
TechN7ne
nagyúr
Legyetek óvatosak ,körültekintők és okosak.
Ha nincs kártyátok ,RX 470/480/570/580 at kell vadászni 50 és 70k között nagyon megbízható eladótól ,ezek a kártyák még mindig elegek FHD n szinte mindenre ,amire meg nem ott optimizálási gondok vannak.
Ha van gép ,csak vga nincs ,még mindig olcsóbb mint egy új konzol ,de akár 6gb os 1060 at is ki lehet fogni ,csak nagyon oda kell figyelni és résen lenni az eladót tekintve.Akinek meg sokkal nagyobb igényei vannak ,és van is bőven pénze ,nem variál és megveszi a mostani árakon is.
Én eladtam a "bika"kártyám (2070 Super GS) ,és RX570 re váltottam ,nem bántam meg mert nincsenek akkora igényeim ,amikkel meg eddig is játszottam mind szépen megy.
Biztosan sokan vagytok így mint én ,hogy eladtátok a király kártyátok dupla haszonért ,nektek is a fenti tanácsom tudom mondani ,de csak itt aprón és nagyon odafigyelve! -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
killbull #149739 üzenetére
Arról is vannak filmek a neten, hogy az UFO-k itt élnek közöttünk. A legtöbb abból ered, hogy az emberek nem tudják, hogy mi hogyan működik. Például itt nem tudja a Youtuber, hogy a PlayStation 5-ön nem lehet akármilyen programot futtatni. Ha nincs meg a Sony aláírása, akkor nem indul el semmi. Emiatt a konzolok sosem lesznek áldozatai a bányászatnak, a konzolok gyártói kivételes módon eldönthetik, hogy mit engednek futtatni, és mit nem.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
killbull #149739 üzenetére
Arról a képről még aznap kiderült, hogy kamu.
#149733 killbull Sokaknak nagyobb igénye van annál, hogy kivágjon egy részt, és lecserélje a hangot. A bányászat meg még mindig a memóriát terheli, és valamennyire a GPU-t, semmi köze nincs a videó encoderhez.
A videókártyák sok mindenre jók "csak" játékon kívül, manapság már a mikrofonba beszűrődő háttérzajokat is képesek kiszűrni, aki fotókkal dolgozik, azoknak is segít a GPU ereje, stb... Játékra is használhatóak, de meglepődnél, hogy mennyi mindenre jó még egy GPU, ami nem játék, nem csákányozás, és nem Youtube. -
killbull
aktív tag
-
vaakuum
addikt
-
killbull
aktív tag
válasz
CJ4567 #149731 üzenetére
Van direktbe vágó videószerkesztő, berakod a file t amit vágni akarsz kijelölöd azt a részt amit kiakarsz vágni, kivágja és összekapcsolja, még audió részt is lehet cserélni alatta. Az encoderes részt rosszul írtam, ha OBS be megy akkor nyilván máshol is menne de az a lényeg hogy a bányásznál ne induljon el. Eleve ha csak limitálsz nem pedig megölöd tehát el se tudná kezdeni azzal semmit nem érsz. Mert ha megy akkor a limitet lelehet venni. Ha GPU ból meglenne ölve mivel alkalmatlan lenne ilyen feladatokra akkor az lenne igazi megoldás. Videokártyát játékra találták ki nem?
-
giornalista
senior tag
válasz
killbull #149730 üzenetére
ez már nagyon off topic, de nem pont azért nagyon jók bányászatra is a mostani VGA-k, mert gamingre, az ottani számítási kapacitásokra is nagyon jók? nem hiszem, hogy ez a két dolog képesség tekintetében elválasztható egymástól.
és onnantól kezdve, hogy ez így van, úgyis meg lehet találni a módját BIOS frissítéseken keresztül annak, hogy a képességet kapacitássá lehessen tenni.
az való igaz, hogy meg lehetne nehezíteni a hozzám hasonlók dolgát, mert most tényleg plug&play pénzcsinálás a crypto bányászat. de a nagyüzemi bányászatot ezzel nem lehetne kontrollálni.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
killbull #149730 üzenetére
És az miben segítené elő a bányászat megfékezését, ha kivételezve lenne, hogy a videokártya videó encodere mire jó?
Mert ha egy videó szerkesztőbe nem jó, csak arra jó, hogy megy a Shadowplay, vagy az OBS(arról nem is beszélve, hogy más videófelvevő programok is léteznek, akkor most már azt se használhatnád), akkor az már ellentmondásos, mert sokan a felvett videóikat megvágnák, vagy pedig csak egy 20-30mp-es rész kell nekik belőle, azt meg sokkal gyorsabban lehet renderelni a videokártyával.
Ráadásul a video encoder a filmek/sorozatok/anime/bármi más, amit letöltve nézel, VLC/MPC-HC/stb-vel lejátszásában is segít. És ezeknek semmi köze a bányászathoz.
Tudod, hogy mennyi mindent csinál manapság egy GPU? Még a Windows asztalt és kezelőfelületet is az gyorsítja, hogy ne akadjon.
-
killbull
aktív tag
válasz
Meggyi001 #149720 üzenetére
Ez kb annyit jelent hogy átírják az algoritmust ami kell a bányászathoz és volt limit nincs limit!
Annak lenne értelme ha a GPU t tervezik át hogy csak is kizárólag játékra legyen jó, még videó szerkesztőbe se legyen jó videó encodernek se, csak arra hogy játssz és OBS Studio meg NVIDIA Shadowplay meg böngészőbe lejátssz egy videót! Olyan szinten megölve a lehetőségeket hogy bányásznak ne legyen vonzó, bármilyen feladat amit GPU val lehet számoltani, így talán a nyerészkedők is kilennének iktatva!
-
KAMELOT
titán
válasz
giornalista #149727 üzenetére
Konzollal egy gond van! Az sincs!
-
ati3x
senior tag
válasz
giornalista #149727 üzenetére
Lehetne azt is mobdani, hogy a pcs gamefejlesztés is megsínyli a helyzetet. És hosszútávon ez benne van a pakliba. Riogattak már ezzel. De itt sem olyan fekete fehér a helyzet. Ha kis esze van az nv-nek, és az AMD-nek, akkor most a nagy nyereség egy részét allokálják a jövőbeni játékfejlesztésekre. Ha lecseng a bánya láz,egyből piacra dobnak olyan nextgen játékokat, amihez a konzolok hozzá se szagolnak! Én biztos vagyok benne, hogy ez a scen igen csak elöl van a listán. Értik ezek hogy huzzák ki a zsét a zsebből!
-
giornalista
senior tag
válasz
TechN7ne #149723 üzenetére
ez messze nem ilyen egyszerű. amíg a "gamer VGA"-kkal is jól működik a bányászat, miért venne bányász GPU-t egy bányász? kevesebb gari, alacsonyabb resale value, pont az az előnye vész el, hogy két piacon is értékesíteni tudja a kártyáját.
az NV-nek egyébként is csak rövid távon jön jól ez a mostani helyzet. a részvényárfolyamaik most persze magasak, de ők is hozzá lettek kötve a cryptók iránti kereslethez.
reális veszély az, hogy a készlethiányt, a magas árakat és a másodlagos piacok viszontagságait látva sokan inkább konzolt vesznek a következő 4-5 évre. egy ilyen scenarióban, ha beesnek a cryptók, és egyszerre jelenik meg a piacon a rengeteg használt VGA, nyomott áron; plusz sokan a PC gaming ezen generációjából kimaradnak inkább; akkor beeshet a kereslet a VGA-kra is.
sosem fekete vagy fehér. de sajnálni persze nem kell az NV-t, a részvényeseik örülnek, egy év alatt több mint a duplájára emelkedett a részvényárfolyam, ilyenkor jól fogy a menedzserkokain...
-
Hírek: ez nem tudom, hogy volt e már: Jöhet az RTX 3080 gamer változata - Szigorúan bányászmentesen
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Full HD- felbontáson milyen VGA-kat ajánlatok amivel ki lehet húzni új játékok mellett is egy két-három évet? Lehet használt is.
Köszönöm, üdv.: István
-
bindike01
aktív tag
Követem az eseményeket.
-
ƵøŁĭ
veterán
Tapasztalata van valakinek ezzel kapcsolatban ?
-
gyonyoruwok
tag
-
kotibor
tag
válasz
TheNewDawn #149707 üzenetére
DETTO.
PC megmarad munkára, régebbi játékokra amit még a 1050Ti ki tud tolni magából FHD-n 60hz-en, bár a monitorom 1440p 144hz.
Komolyabb címekre, nagyobb játékokra ott lesz az 55"-os Oled TV-re köthető konzol, a TV már megvan hozzá,,,,már csak azt kellene kitalálni melyik konzolt :-). -
TechN7ne
nagyúr
válasz
TheNewDawn #149707 üzenetére
Jó mélyre!
-
TheNewDawn
addikt
Hiába no, soha ne mondd hogy soha, legigazabb klasszikus. 40 éves elmúltam, nemrég volt a születésnapom, évtizedek óta mondom, hogy soha nem lesz konzolom, nekem csak a PC.
Most vénségemre megérem, hogy egyre nagyobb eséllyel szerintem PS 5 re fogok beruházni, életem először.... Az eddig 100k most meg 500k ért árult középkategóriás 60-70 es szériájú ( értsd 960,1060,2060,stb) kártyáikat meg a gyártó dugja fel magának tövig -
KAMELOT
titán
válasz
gordonfreemN #149691 üzenetére
akkor lassan indul az aratás. Jöhet a 3090 a házhoz!
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Dr. Romano #149701 üzenetére
A vezetők mindig igazat mondanak 🤣
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest