-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz BerserkGuts #151198 üzenetére
Akkor az csak jó. Mindenesetre 4k esetében működik a legjobban.
-
BerserkGuts
őstag
válasz kolopele #151194 üzenetére
Warzoneban nagyon jól működik a dlss +30fps-t ad simán úgy hogy semmi változást nem látni quality moddal 1440p-n
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
kolopele
nagyúr
válasz BerserkGuts #151195 üzenetére
Oké, túl van tárgyalva
-
Qtya123
őstag
válasz TechN7ne #151191 üzenetére
4 gigás 570-et 100k/darab áron? Tényleg megbolondultak. Mikor az egy bányászatra igencsak korlátozottan alkalmas kártya. Gondolom a remény élteti, hogy valamelyik shitcoin ára az egekbe megy majd egyszer, továbbá nem lesz 4 GB feletti a méret a bányában az adott coinra (ugye ETH-t bukta a 4 gigával)
Most sok kártyát venni szándékozó sír, de akkora lett már a bányász hype, hogy gondolkodás nélkül mindent megvesznek. Lassan ott is lesz sírás néhány embernek ezekkel a 4 gigás 100ezerért vett kártyákkal.[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
-
kolopele
nagyúr
válasz BerserkGuts #151184 üzenetére
A magam részéről biztosan nem fogom ajánlani az általad felsorolt kártyákat. Amennyiben valaki játszani akar akkor az alap egy 2060 FHD mellett (nyilván elég lehet egy 1060 is, játék függő), de még inkább egy 3060, feljebb meg............A dlss meg csak 4k mellett néz ki baromi jól, kisebb felbontás mellett már mossa a képet. Azt a filmes zagyvaságodat meg nem értem, de te biztosan tudod miről beszélsz, mint mindig.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz omfgk #151192 üzenetére
“ Ha nem garis akkor pedig kb mindenki piaci áron válik meg a sajátjától.”
Pont ez a gáz ,hogy nekem az egyik 570-re még van szintén 1,5 év ufó gari ,szóval nem egy akkora üzlet ,ha azt vesszük anno én a 2060 kártyákat 110k ért vettem és az aprón a jobb fajta kiadásokat 100k ért dobáltam.
Most beszéltem vele ,rádobás nélkül elcserélem max. ,de csak azt is akkor ha teljesen hibátlan (nem ciripel ,nem hangos ,nem melegszik).
Belement ,nem sokára hozza és meglesem. -
addikt
válasz TechN7ne #151191 üzenetére
Akkor szerintem menjen a biznisz.
A 220k (még a jelen helyzetben is) kicsit sok a 2060-asért, de a 100k még nagyobb röhej egy 4GB-s 570-esért.
Inkább úgy fognám fel ,hogy 180k-ért veszed tőle a 2060-ast, 80k-ért beszámolja az 570-eseket/db.
Ha tényleg garis a 2060-as akkor mindenképpen te jársz jobban. Ha nem garis akkor pedig kb mindenki piaci áron válik meg a sajátjától.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
TechN7ne
nagyúr
Elképesztő ,hogy mik jönnek velem szemben...
Annyira megvannak bolondulva a bányászok ,hogy eszméletlen ,egyik haver (aki átvettem a 2070 Super GS kártyám elég komoly összegért) a 2db MSI RX 570 GamingX kártyámért egy referencia RTX 2060 kártyát adna amire van még 1,5 év gyári garancia is ,+20k-t kérne csak rá ,100k-ért számolná be a kártyáim darabját látván a gyönyörű szép és bányamentes állapotukat ,220k -ért adja a 2060-t.
Ti mit csinálnátok ,gondolom elcserélnétek azonnal....?Természetesen ismerem a 2060 teljesítményét (volt már 2db om is) ,nem egy nagy durranás számomra ,főleg hogy az általam játszott játékok nem mentek jobban vele mint ahogyan ezzel a két kártyával egyszerre ,amik meg nem használják ki a CrossFrire-t nincs nagy igényük ,bőven elég 1db 570 full os grafikával (Fifa ,Mortal).
Család ,használt árak és az én játék igényeim meg azt mondják ,hogy inkább ne...
Amire használom arra bőven elég ez a CrosssFrire ,annyira szépen mutat 2db vga a gépben ,ráadást minden MSI és így jobb a stílusa az egész összeállításnak.
Viszont az is igaz ,hogy ez a legszebb RTX 2060 amit valaha láttam és van még rá gari is ,mondjuk a gyári garanciát nem tudom hogyan lehet érvényesíteni ha gond lenne majd ,postázhatom külföldre. -
Floyd80
addikt
válasz Scarletiel #151185 üzenetére
Az ether-es fickóval volt egy interjú pár napja, nem tudom pontosan, hogy ez mit jelent, remélem a hardveres részre érti:
Ethereum is moving away from Proof of Work, the original algorithm in blockchain technology, toward a newer concept called Proof of Stake. In short, the upgrade will mean that participants are incentivized with a reward, paid in ether, to remain online and keep the network in check. This will do away with the energy-consuming race that comes with proof-of-work.
Vitalik Buterin: The 27-year-old behind ethereum isn't surprised by the crypto crash - CNN
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
zooorba
tag
Csak egy vèlemèny a vga-k terèn ha olyan ember vesz videokártyát aki mondjuk azt èrt hozzá ès tudja mit akar venni pontosan az tudja akármilyen jó ès szuper az a kártya de ha jó èrzèsel akarja megvenni hogy utána azt mondja ezt akartam az pontosan tudja hogy ezek a kártyák a mostani árához kèpest a felèt se èrik . Èrdekes hogy kèpes valami müszaki dolog olyan árat elèrni külömbözö okok miatt hogy már a tudása meg az èrtèke már règ köszönöviszonyba sincs egymással .
-
veterán
válasz Scarletiel #151185 üzenetére
Akkor majd eth helyett mást fognak vele bányászni, aminek majd felmegy az ára. De igen, lesz pár vga eladó. A vga bányász piac 30-40%-a tuti.
Baxameg, csak beírtam offot. Elnézést mindenkitől, főleg a Módiktól, nem offolok többet, bocsánat. Lehet törölni.
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
Scarletiel
senior tag
válasz BerserkGuts #151184 üzenetére
Nem tudom, én inkább azt látom, hamarosan kipukkad a lufi, egyrészt mert a BTC és az Ether is esik, másrészt ha az ether bányászat átáll a másik rendszerre, úgy olvastam elbúcsúzik a vga-val való bányászattól. Nos ez nem tudom mennyire igaz vagy nem igaz mivel nem értek hozzá, de ha igen, akkor nem sokáig lesz már így a rendszer.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
BerserkGuts
őstag
válasz kolopele #151177 üzenetére
kedvedért visszanéztem 4oldalt 1ajánlást találtam
Akkor szerintem neked is csak ezek maradnak: gt 1030, rx 550, rx 460, gtx 950, rx 560, gtx 1050.
Azt nem értettem a filmben, hogy a vietnámi haláltáborban, a szovjet őrök lengyel egyenruhában, miért románul káromkodnak. (M-N)
#151022adamssssCsupingo#151021ÚjVálasz2021-05-18 10:55:30
adamssss
veterán
Köszönöm. Ezek az árak... Ezen már tényleg csak mosolyogni lehet...
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
#151023Pityu.adamssss#151022ÚjVálasz2021-05-18 11:01:09
Pityu.
veterán
Nemsoká lehet az lesz nvidia 1050 4gb 400EFt12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Scarletiel
senior tag
válasz Pityu. #151182 üzenetére
Hogyne lenne elég. Egy mid range ryzen 3600/ I5 10400 is elég 3-4 évre. Még azt is megkockáztatom, hogy a 2x8GB 3000Mhz ram is elég. VGA-ból a 2060 is elég 1080p-re főleg ha csak 60fps a cél. Igazából azt kell nekünk halandó embereknek eldönteniük, hogy most mi mennyit ér meg az éppen aktuális helyzetben, mert ahogy már leírták, lehet nekem nem ér meg 100 ezret +20 fps másnak meg igen. Ismerek olyat akinek GTX 1080Ti van a gépében ami egy RTX 3060 szint kb és cserélni akarja 3080-ra, pedig amire használja szerintem nem indokolt. Nekem jelenleg elég az 5500 XT, de amint lehet normálisabb áron kapni vga-t cserélni fogom, mert szeretném ezt a komponenst is letudni évekig. De egy az internet által közepesnek titulált gamer konfigurációval is el tudsz lenni 3-4 évet lazán, nem kell mindig a high end-et hajszolni, főleg ha anyagilag amúgy se férne bele.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Qtya123
őstag
válasz Pityu. #151174 üzenetére
A videokártyák terén most nagy volt a fejlődés, illetve azokat azért sűrűbben kell cserélni, ha valaki magasabb felbontáson játszik, de azért nem fél-1 év az sem.
Szerintem 1440p esetében még a mai napig normális FPS értékeket hoz egy 2080. De tény, hogy a VGA a leghamarabb elavuló láncszem.
Viszont a többi komponens azért sokáig jó, ha egyszer rákölt az ember az erősebb hardverre. Lásd egy i7 3770k sem volt olcsó régen, na de egész sokáig jó volt. Úgy 2018-ig simán jó volt és akkor is inkább a sok fős multik kezdték megenni, de ha az elején vette meg valaki, akkor 5 évig simán gond nélkül használhatta, csak a vga-t cserélte.
Egy 9700k, vagy 9900k-val is ez a helyzet. Még simán jó és teljesen felesleges rohanni venni helyettük egy 11. gen intelt.De aki mondjuk pár hete behúzott egy 10850k-t 132ezer forintért és vett mellé egy normális tápegységet, alaplapot és mondjuk 2x16 GB 3600 CL16 ramot, annak majdnem biztos vagyok benne, hogy nem lesz kevés ez a hardver 3-4 évig és nem kell rohannia LGA1700 vagy AM5-re és DDR5-re azonnal.
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
Nem kell felülni a hype-ra. Csaj tudni kell mit vár el az ember. Ha játszani akar, nem ragaszkodik az egérhez, sem a magas sebességhez, akkor konzol.
Ha régebbi címek érdeklik PC-n, akkor sem kell (persze nem most) mélyen zsebbe nyúlni, mert bőségesen van régebbi játék, ami megelégszik egyszerűbb vassal.
Azoknak lesz gondjuk, akiket "megetetnek", hogy "kell" nekik a 8+K-s kijelző. Na Ők szívni fognak. Nagyon.Egyébként én most (bár megvan a megfelelő vasam) ráálltam a régebbi címekre (most éppen a Skyrim-et pergetem). Jó hosszú a backlog a betárazott címekből és egy pillanatig nem érzem, hogy ciki lenne velük tolni.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
barabasb
tag
Azert nem olyan gyors merteku a fejlesztés, hogy ne lehessen lepest tartani vele. Masreszt nem kell mindig a legujabbat megvenni, raer 2-3 generacionkent ujitani. Harmadreszt pedig messze nem tokeletes minden uj termek, lehet nyugodtan varni par honapot a vasarlassal a megjelenés utan, addig kijonnek a hibák. Most videokartyakrol beszeltem, mobiloknal meg vegkepp nem latom azt a fergeteges fejlodest, ami indokolna a gyakori cserét. Meg mindig azon molyolunk, hogy kibir-e az akku 24 orat egy feltoltessel, vagy miket kell lekapcsolni hozza.
-
BerserkGuts
őstag
válasz Scarletiel #151170 üzenetére
na a tapasztalat hiánya beszél belőled
1440p még mindig szebb alacsonyabb beállítással is pl: warzoneban és éles a kép sokkal mint 1080p-ben például hiába rakod ultrára mindet vs medium 1440p
Valahogy ezt úgy oldották meg mostanság ha nem a megfelelő szerintük középútat választod 1440p-vel akkor bizony alacsonyabb minőséget kapsz akármit csinálsz
jah igen maradt a régi dlss az az upscale vagy másnéven resolution scale felskálázod a felbontást 1080p-ről 1440 felé ahogy a vas bírja ez is egy megoldás lenne de ha nincs meg a fizikai valóság vagyis a monitorod hozzá akkor placebó lesz az egész nem fogsz látni semmitde a dlss meg elég sokat javít az fps-ben <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/YHKFFB2LCsI" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
+30fps-t hoz mintha új vga-t vennél mindezt úgy hogy nem néz ki rosszabbul a játék+nem kell minden high-on legyen még úgy is szebb lesz mint 1080p
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
kolopele
nagyúr
válasz BerserkGuts #151176 üzenetére
Attól még, hogy itt tapsikolsz meg bólogatsz, elég sok értelmes hozzászólás volt ott, maximum nem a VGA - k kifejezett ajánlásáról. Szerintem el sem olvastad őket, csak hát ugye a rosszindulat alapból nagy úr sok embernél............
-
kolopele
nagyúr
Nem táplálja ezt belénk senki, a technika gyors ütemben fejlődik, de ez nem azt jelenti, hogy most váltani is feltétlenül kell azonnal. Sok esetben pl. egy újabb CPU 5% - ot ver az előzőre, ezért felesleges azonnal a régit kidobni. Lehet várni addig, amikor már 20-30% lesz az a különbség, azok meg azért évek. Nézd meg a vakcinákat pl., régen elképzelhetetlen lett volna ilyen ütemben oltóanyagot kifejleszteni, most meg az mRNS vakcinákkal szinte azonnal módosítható is a génszerkezet ha mutáns jelenik meg. Óriási dolgok ezek, hidd el.
-
Pityu.
nagyúr
válasz kolopele #151173 üzenetére
Aztán elérünk arra a szintre mikor már úgy kell eldobálni a drága kártyákat mint a mobiltelefonokat mert fél/egy évente újat "jobbat" adnak ki.Értelmetlen ez a gyorsított fejlődés de tudom sokan rajonganak érte mert mindenhol ezt táplálják belénk vedd meg dobd el vegyél hamar újat.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
kolopele
nagyúr
válasz Scarletiel #151172 üzenetére
Így a pontos, hogy számodra nem ér meg annyit, meg valószínűleg még sokak számára sem, hogy kiadjanak 7-800k - t egy VGA - ra, mindezt azért, hogy menjen az a 4k, viszont vagyunk szerintem nem kevesen, akiknek megér ennyit is, még akkor is ha netalán 2-3 évre szól majd a jelenlegi csúcskártyákkal. Ennyi idő alatt meg kijön még vagy 2 széria, ahol a csúcs leveri majd a 3090 - et is, és minden megy tovább, előbb-utóbb elérjük a 8k - t is, a gyerekeink legalábbis mindenképpen. A PC games - et így kell elfogadni
[ Szerkesztve ]
-
Scarletiel
senior tag
válasz kolopele #151171 üzenetére
Pontosan ahogy írtad is, ezek a belépők és ezek még békeidőben is drágák voltak. Persze a minőségnek megvan az ára. Én csak azt akartam mondani, hogy számomra annyit nem ér ez a minőség, hogy 70-80-100 ezerrel többet kelljen költenem egy vga-ra ami még csak nem is fog kiszolgálni 5-6 évig azon a felbontáson.
-
kolopele
nagyúr
válasz Scarletiel #151170 üzenetére
Azért nem egészen. A 3080 már képes a 4k 60+ fps - re is, és még akkor is szebb a kép amikor mindez high környéki beállítással érhető el, miközben FHD - n ultrán van.
Nézd majd meg egyszer. A minőségnek meg mindig is ára volt, és ez nem is lesz másként, főleg most már. El lehet játszani amúgy simán egy 900p - s monitoron is, azzal sincs semmi gond, költséghatékony nem kicsit, és sokan el is vannak így, mert miért is ne? Egy 2070 super vagy 3060 meg nyilván alap 1440p - re, de nem több mint alap, ezek sokkal inkább FHD kártyák.
_drk: A 4k már most elérhető, nem kell még 10 év.[ Szerkesztve ]
-
Scarletiel
senior tag
válasz rasotamas #151169 üzenetére
Nekem a bajom 1440p-vel még mindig az, hogy még békeidőben is nehézkesebb jóval fentartani a 60+ fps-t rajta illetve bocsánat, költségesebb. Én naív azt gondoltam, most már a legsilányabb kártyák is vígan garantálják majd az 1440p High/ultra 60fps-t, erre még mindig csak 1080p 60fps-re képesek a belépők. 1440p-re meg vegyél 2070 Supert vagy felette. Én azt mondom annyival szerintem nem részletgazdagabb az 1440p, hogy megérje mindig az erős, drága vga-t is megvenni hozzá. Ha meg mediumon játszol vagy lowon 1440p-n akkor meg a minőséget áldozod fel a felbontásért.
-
_drk
addikt
válasz nrg_52 #151166 üzenetére
Én most pont az 1660-nál éreztem, hogy végre le van tudva a Full Hd így 10 év után.
Nyilván RX470-580 meg 1060-ak is elvannak vele, ha nem is minden fullon új játékoknál de úgy érezni, hogy ez legalább nagyjából meg van és nem szaggat vagy totál pixeles ocsmány minden.
Ha a kijelzőket nézem meg nem is kell több.
-144fps már nekem tryhard esport szint, főleg hogy az alá már keményebb vas kell.
-1440p-s monitorok már kezdenek barátságosabb árakon jönni de az nekem mindig is kényszermegoldás volt, hogyha nincs 4k-ra vas akkor jóvan ez.
-4K meg majd 10 év múlva lesz az alap, a mai tapasztalatok alapján.
(2. konzongen akarja eladni, hogy alkalmas 4k-ra de inkább hagyjuk.) -
Scarletiel
senior tag
válasz nrg_52 #151166 üzenetére
A boogie bennem is itt van, napi szinten nyálazom át, hogy mit lehetne venni, aztán mindig rájövök, hogy meh, 220-250 ezret nem igazán ér meg egyik 2060 sem, mikor így is megvan a 60fps mindenben, még Red dead redemption 2-ben is, igaz csak medium grafikán, de úgy is szép.
-
nrg_52
addikt
válasz Scarletiel #151164 üzenetére
igen, jol elvagyok vele, nem felek visszabb venni a grafikabol, akkor sem esek ketsegbe, ha nincs meg a 60 fps. Viszont bennem van a boogie es elobb-utobb cserelni fogom, kerdes meddig gyoz a jozan esz.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Thunderbolt
tag
Sziasztok! Sokáig gondolkoztam, hogy lecseréljem-e az rx460-at, de a mostani árakat elnézve jól döntöttem, hogy tavaly augusztus végén megvettem a 1650 supert-t 60k-ért. Szinte csak PUBG megy nálam, arra tökéletesen megfelel.
-
Scarletiel
senior tag
válasz nrg_52 #151162 üzenetére
Nem gáz az az RX580. Igazából akinek van egy olyan vagy 1060/5500XT még akár egy RX570-e, az is meg tudja oldani az 1080p 60fps-t.
-
nrg_52
addikt
válasz jokeph #151159 üzenetére
A gepcserevel en is megvagyok, meg idoben leptem, mert kezdenek elszallni az arak, viszont a vga csere meg elottem all. Remenykedem a lehetetlenben, hogy lesznek meg normalis arak. Szerencsem, hogy nem olyan gaz meg az rx580, talan kihuzza...
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
nagyúr
válasz kolopele #151158 üzenetére
Én nem adok el semmit, lassan minden is aranyáron lesz.
lap/cpu/ram/vga/táp/ház/hűtésből bespájzoltam, sokáig elleszek.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
-
TechN7ne
nagyúr
Sztem ne add el ,de ezt neked kell eldöntened mennyire van szükséged a pénzre ,sajnos nem látunk a jövőbe de van rá esély hogy még egy ideig nem fog javulni a helyzet ,sőt lehet még rosszabb is.
Én eladtam a 2070 super GS-em ,de számoltam azzal ,hogy szinte csak állt a gépben és azok a játékok amiket vele használtam nem voltak nagy igényűek ,így egy gyengébb kártyával is bőven megvagyok ,csak sajnos már a gyengébb kártyáknak is pofátlan áruk van ,én még úgy ahogy időben léptem és gyűjtöttem be a vga kat.
Mérlegelj ,neked elég e a mostani igényeidhez a 660ti ,de sok jóra még a közeljövőben ne számolj. -
_drk
addikt
Már most én is nagyon elgondolkoztam.
Van egy fél éve meg vett Colorful 1660 superem. Lassan 200k-ért eltudnám adni. Fiókban van még a régi 660Ti+PS4pro-val meg vígan eljátszogatok.
Csak akkor feleslegesen építettem a gépet, és kitudja ha vagy 2 évig még tényleg ez a helyzet akkor meg is bánnám hogy eladtam.
Vagy azért mert kellene, vagy azért mert drágábban is elmehetett volna
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Williams #151152 üzenetére
Szia ,
Jó ha van vga a gépben ,főleg ha ddr5-ös...
Nem foglal felesleges memóriát a ramokból az igp és szabadon tudnak menni a modulok dual channel-ben.
Ráadást azért az adott dedikált vga még mindig jóval erősebb mint az adott igp ,így csak hasznodra válik a gyorsasága akár youtube videók alatt is.[ Szerkesztve ]
-
Williams
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne:
Intel I5 4460 integrált hd graphics 4600. Érdemes bele bökni egy Geforce GT710 1GB DDR5-ös kártyát? Csak netezés, Youtube, filmnézés. Nulla játék. A kártya van, nem kell vennem, de ha nem érdemes bele rakni, akkor nem terhelem magam vele.
Köszönöm! -
TechN7ne
nagyúr
válasz koko52 #151147 üzenetére
Most felnéztem az apróra a hozzászólásod után ,6gb os 1060-ak 130k ,normálisabb 4gb os 570-580 80-90k-tól kezdődik ,Jézusom.
El nem adok egy kártyát sem ,Hibásan érnek annyit ,mint bányászat előtt hibátlanul teli áron ,már a rossz kártyákat is felvásárolják.
Jelenleg félnem sem kell ha meghal vlmelyik ,vissza kapom érte azt az árat amit fizettem anno.MZsoltee
Isten ments! ,annyira nem vagyok megszorulva ,utána meg kártya nélkül maradnék az tuti mert ennyit biztosan nem adnék egyikért sem.[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
Ohh, mindenről lemaradtam Van egy érzésem, hogy nem kár érte.
Na milyen kártyát vegyünk? 1050ti vagy 1030?"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
MODERÁTOR
Srácok, iszonyat sok az off. Térjünk már vissza a topik témájához.
A következő hasonló kommenteket instant törlöm.[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
shteer
titán
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest