-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
válasz Dr. Romano #157044 üzenetére
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Hoffer
őstag
válasz Dr. Romano #157042 üzenetére
Nem fogod megbánni, gyorsan csapj le rá!
-
Hoffer
őstag
válasz Dr. Romano #157038 üzenetére
Nekem is vadi új, 1 órája megy! O rpm természetesen van, robosztus fém hűtés, nagyon jó halk!
Ezen az áron best buy, gyorsan csapj le rá ha van rá kereted, nem sok van készleten! -
Hoffer
őstag
válasz Dr. Romano #157019 üzenetére
Inkább ez!
Gainward 3070 TI 390k
-
kolopele
nagyúr
Megerősítem kolléga válaszát, Strix legyen, vagy ez:
[link]
30 ezerrel olcsóbb, és max. 2-3 fps - sel lesz kevesebbed az egy darab 8 pin miatt, kivéve ha finomhangolod kicsit a feszt, akkor hozza ugyanazt.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem.
8 ezerrel többért van ilyen.
Ez sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
kolopele
nagyúr
válasz Dr. Romano #157017 üzenetére
Asus Strix, Tuf, MSI Gaming X Trió. A 3 legjobb, de hogy lehet most újonnan kapni és mennyiért azt meg kell nézni.
-
nagyúr
válasz Dr. Romano #152044 üzenetére
Anno volt tőlük GF3 Ti 200-am, kéz alatt vettem 3 évesen, s még én is belehajtottam 4 évet, Ti 500 szintre húzva.
A 6600GT-t viszont 2 hónaposan csereszabatos lett, s ezzel anno nem voltam egyedül, sikerült cserdarabként egy MSI NX 6600GT-t kapnom.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Allihoppa
aktív tag
válasz Dr. Romano #151953 üzenetére
Csak próbálok reálisan látni. Lehet, hogy nem fognak olyan sokan bátran belevágni a bányászatba, mint eddig, de attól függetlenül ugyanúgy hiány van és marad is jó darabig.
-
Allihoppa
aktív tag
válasz Dr. Romano #151951 üzenetére
Amikor megjelent és nem volt akkora hype, akkor ennyibe került ennek a gyengébb változata a pulse. Nem hiszem, hogy ennél sokkal jobb árak lesznek sajnos, lehet érdemes lenne lecsapnod rá. Ha van is nekik raktáron, nem sokáig lesz szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
válasz Dr. Romano #151947 üzenetére
Az a belépő modelljük, azt nem sorolnám az élmezőnybe. (a legjobbakat kerested)
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Allihoppa
aktív tag
válasz Dr. Romano #151943 üzenetére
asus tuf, strix
gigabyte gaming oc, vagy aorusezek a legjobbak nagyjából. csak a kérdés melyiket és mennyiért tudod beszerezni.
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
-
Grózi
veterán
válasz Dr. Romano #149829 üzenetére
Akkor szállj már be-sokan örülnének ha behullana..
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
veterán
válasz Dr. Romano #149829 üzenetére
Bármennyire is így tűnik, hidd el, hogy nem rajtad múlik a dolog.
https://gamergep.hu/
-
ribizly
veterán
válasz Dr. Romano #149822 üzenetére
Egyébként az RTX 3060 az valóban egy nem rossz kártya. Még sok esetben 1440p-n is megállhatja a helyét. Csak az ember ne akarjon nagyon magas beállításokon játszani.
Mi egy EVGA GeForce RTX 3060 XC-t vettünk (285k-ért apróról), hogy belekóstoljunk a bányászkodásba, de rá lett próbálva, hogy mit tud 1440p-n egy Zotac GTX1080Ti mini (kb. referencia GTX1080Ti szint) ellen. És bizony azt kell mondjam, hogy RDR2 alatt komoly meglepetéseket okozott, mivel 10+ fps-el magasabb értékeket virított és így már szinte konstans megvolt vele a 60 fps közel ultra beállításon.
Úgy számoltunk, hogy havi ~40k huf-ot tud termelni jelenleg, amivel 3 hónap alatt ledolgozza az árbeli feleslegét, 7 hónap alatt pedig ledolgozza szinte a teljes befektetett pénzt. Termel ameddig csak kell, 3 év garancia van rá.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
kolopele
nagyúr
válasz Dr. Romano #149819 üzenetére
Ott van zárójelben Amúgy láthatod is az értékeléseknél.
[ Szerkesztve ]
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Dr. Romano #149701 üzenetére
A vezetők mindig igazat mondanak 🤣
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
giornalista
senior tag
válasz Dr. Romano #149693 üzenetére
tartós 30k dollár alatt lesz először bármi érezhető, és 10-15k körül lesz ebből bármi szignifikáns.
-
törölt tag
válasz Dr. Romano #149697 üzenetére
Úgy értettem, hogy ha felére vagy negyedére esne az árfolyam, akkor is még az áram többszörösét megkeresnék az emberek, a mínusztól még akkor is nagyon messze lennének.
-
törölt tag
válasz Dr. Romano #149695 üzenetére
Nagyon durva esésnek kellene ehhez bekövetkeznie. Ha mondjuk felére vagy negyedére esne az árfolyam, az se zavarna még senkit se.
-
ribizly
veterán
válasz Dr. Romano #149693 üzenetére
Eddig is voltak ingadozások, de a hiány és a magas árak nem szűntek meg.
Ez azért van, mert befektetésként kezelik. Ha éppen nem magas, akkor termelik tovább.
Ez a legnagyobb probléma ezzel a jelenséggel jelenleg, mivel a befektetőket nem hatja meg, hogy éppen nem termel nyereséget az "akármi". Kivárják amíg elindul.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
kisza25
félisten
válasz Dr. Romano #149608 üzenetére
nekem még van egy működő 6600gs passzív
gyonyoruwok: mondjuk akkor az a pénz többet ért, mint most[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Mans20
addikt
válasz Dr. Romano #149608 üzenetére
6600GT Sikerült lesarkazni a Zalman VF700-al. MX440 driver telepítésnél felhívtam a boltot, mit tegyek, kiírta, ha továbblépek, kárt tehet a rendszerben..
-
kisza25
félisten
válasz Dr. Romano #149602 üzenetére
jól emlékszek egy nv gf 5200 volt az első dedikált kártyám, aztán meg egy 6600Gs, majd egy 6600GT
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Dr. Romano #149602 üzenetére
P3 ,SDram ,AGP s vga ,régi szép emlékek
-
kolopele
nagyúr
válasz Dr. Romano #149568 üzenetére
Miért, mit vártál most 100 ezerért? Újonnan jó ha 1050 Ti - t kapsz 80k körül. RTX 2060 újonnan 300k körül van.
Ja, korrekt ajánlat nagyon Jelenleg ilyen árak vannak, és nem is lesz jobb még elég sokáig.[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
válasz Dr. Romano #149566 üzenetére
Az RTX 3080 tökéletes UHD - ra, nekem jól viszi még a Valhallát is Azt mondjuk nem tudom, az általad felsorolt játékokhoz miért kellene ilyen erős kártya, de 100 ezerért ezekhez már bőven kapsz egy használt 1060 - at
-
kolopele
nagyúr
válasz Dr. Romano #149546 üzenetére
Persze, csak életszerűbb lett volna mondjuk a Valhallát felhoznod vagy az RDR2 - őt
-
kolopele
nagyúr
válasz Dr. Romano #149533 üzenetére
Azért egy kártya megítélésénel nem pont a Crash 4 - et kellene alapul vanni 900p - s felbontás mellett....
-
TechN7ne
nagyúr
-
Scarletiel
senior tag
válasz Dr. Romano #149443 üzenetére
Hát talán mákom volt, sikerült egy 3 év garanciás RX 5500 XT-t 4GB-os modellt szereznem innen apróról 90-ért (Így is sok volt érte) de azért közel sem 1070 szint.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Scarletiel
senior tag
válasz Dr. Romano #149441 üzenetére
Én barom eladtam a Ryzen 5 3600-as gépem 16 giga rammal meg GTX 1070-el + 1TB SSD-vel most meg vehetek új gépet mert rájöttem, hogy mégiscsak kell... Soha többet inkább rohadjon rám de nem adom el többé 😂
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
kolopele
nagyúr
válasz Dr. Romano #149365 üzenetére
Kinél megy tíz évet? Ne túlozzunk már. Az ember jó ha 2 évig megtart egy kártyát, ideje sincs hogy kiszáradjon a paszta. A másik meg az, hogy nem minden kártyán jelentkezik még 10 év alatt sem ilyen probléma. Függ ez sok mindentől.
-
bobalazs
nagyúr
válasz Dr. Romano #149358 üzenetére
így van, ezzel egyetértek. egy pasztázáshoz is le kell venni a csavart, és azzal csak jót tettél egy kártyának. Nem mindig baj az ha piszkálva van a kártya.
-
Pkc83
őstag
válasz Dr. Romano #149080 üzenetére
Na, ez a mai nap legjobb híre.
Aki mohó meg is érdemli,bár gondolom a biztosító majd fizet.szerk.: Gondolom ,hogy vannak páran akiknek ez a vélemény unszimpatikus
de ez van. Le...rom.[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz Dr. Romano #149006 üzenetére
Az a baj, ez csakgamernek fog kelleni.
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
shteer
titán
válasz Dr. Romano #149000 üzenetére
Várom már én is mikor böknek rá a 980Ti-re
szerintem jónak tűnik..
-
Majom19
tag
válasz Dr. Romano #149000 üzenetére
Vannak bajok!
Kár hogy nincs integrált videokártyám.
Lesz ez még ígyse sajnos.Igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest