Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• palesz53

senior tag

válasz rainman72 #96827 üzenetére

Köszönöm!

Azt hiszem a C4 lesz a befutó, mert elkezdtem méricskélni, és még az 55"-oshoz is át kéne rendeznem a hangdobozokat, így lehet, marad a 48"-os méret (C4-ből még van is ilyen).
    (Nem tudom miért gondoltam nagyobbnak a Pana-t, csak 37"-es.)

(600e tényleg "érdekes" árképzés a Sonytól, mikor azért már akár G4-et is találni oledből. :Y )

• palesz53

senior tag

Üdv a tévés szekciónak! :R :D

1. Tévére szánt összeg, forintban? Legyen mondjuk 500e (de max 600e).
    2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport) Sport, filmek streamingen.
    3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? 2,5 - 3,0 m (fotel, ill ágy). Ez az ajánlás szerint 65"-os tv, de ekkora példányt sajnos nem igazán tudok elhelyezni.
    4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? Vegyesen, de mondjuk 70%-ban este (ablak mellett).
    5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? Inkább szemből (max pár fokban oldalról), egyedül.
    6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) T-s doboz, ami kell, azon megvan (esetleg laptop, de ez évente pár alkalom).
    7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) HDMI és vmiféle UTP úgyis alap ma, ez nekem elég.
    8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? Középen.
    9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) Most Panasonic van, nagyjából képben vagyok a jelen helyzetükkel. Sony volt anno, azt is szerettem (igen, ők is eléggé megváltoztak azóta, viszont ha a konkurenciánál drágábban is, de qrva jó tévéik is vannak mindmáig). Oprendszer tökmindegy (úgysem frissül hosszabb távon. :DDD )
    Egyáltalán nem ragaszkodom az aktuális évi szériákhoz. Jó legyen, jópár évig.
    10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) Semmi ilyesmi extra.
    11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? Semmitől nem zárkózom el az észszerűség keretein belül.

Új hozzászólás Aktív témák