- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen joysticket vegyek?
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
palesz53
senior tag
válasz
rainman72 #96827 üzenetére
Köszönöm!
Azt hiszem a C4 lesz a befutó, mert elkezdtem méricskélni, és még az 55"-oshoz is át kéne rendeznem a hangdobozokat, így lehet, marad a 48"-os méret (C4-ből még van is ilyen).
(Nem tudom miért gondoltam nagyobbnak a Pana-t, csak 37"-es.)(600e tényleg "érdekes" árképzés a Sonytól, mikor azért már akár G4-et is találni oledből.
)
-
palesz53
senior tag
Üdv a tévés szekciónak!
1. Tévére szánt összeg, forintban? Legyen mondjuk 500e (de max 600e).
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport) Sport, filmek streamingen.
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? 2,5 - 3,0 m (fotel, ill ágy). Ez az ajánlás szerint 65"-os tv, de ekkora példányt sajnos nem igazán tudok elhelyezni.
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? Vegyesen, de mondjuk 70%-ban este (ablak mellett).
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? Inkább szemből (max pár fokban oldalról), egyedül.
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) T-s doboz, ami kell, azon megvan (esetleg laptop, de ez évente pár alkalom).
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) HDMI és vmiféle UTP úgyis alap ma, ez nekem elég.
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? Középen.
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) Most Panasonic van, nagyjából képben vagyok a jelen helyzetükkel. Sony volt anno, azt is szerettem (igen, ők is eléggé megváltoztak azóta, viszont ha a konkurenciánál drágábban is, de qrva jó tévéik is vannak mindmáig). Oprendszer tökmindegy (úgysem frissül hosszabb távon.)
Egyáltalán nem ragaszkodom az aktuális évi szériákhoz. Jó legyen, jópár évig.
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) Semmi ilyesmi extra.
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? Semmitől nem zárkózom el az észszerűség keretein belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- EA Sports WRC '23
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- Sonos SUB mélynyomó + SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 wireless, multiroom, AirPlay
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- LG 65" OLED65B49LA 165cm UHD 4K HDR Smart OLED Tv
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo 14 G2 Core i5-1135G7 (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged