-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mortalhand
csendes újonc
Sziasztok.
Tegnap vettem egy Samsung 65q60B tvt.
Azt szeretném tőletek kérdezni mennyire természetes az hogy csináltam rajta egy fekete tesztet a youtube-on és a tv sarkai kicsit homályosak voltak főleg a tv közepéhez képest nem mind a négy sarka egyformán de nem szép sötét féket volt hanem inkább homályos.
Ez természetes vagy pedig hibás a készülék?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
mortalhand
csendes újonc
Sziasztok.
Régóta gondolkozok milyen tv-t vegyek sajnos nem tudtam eddig még dönteni ezért szeretném a segítségeteket kérni.
Nem szeretnék egy összegben fizetni ezért néztem a telekom kínálatát.
Két tv között gondolkozom:
Philips 65PUS8507/12 ez 300 ezer FT
Samsung QE65Q60B ez 270 ezer ft lenne,
Igazából Netflix Hbo és a telekom adásait nézném rajta(néha egy kis xbox)
Tudnátok segíteni melyik lehet a jobb választás, vagy esetleg ti melyiket valasztanátok és miért?
Esetleg hogy van-e valami nagyobb különbség a két tv között amiért az egyik jobban megéri mint a másik.
Nem szoktam gyakran tv-t cserélni ezért olyat szeretnék ami sokáig megéri.
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket. -
mortalhand
csendes újonc
Sziasztok.
Kérhetnék egy kis tanácsot tőletek,
Philips 65PUS8507/12
Philips 65PUS8506/12
a két készülék között sok különbség mert árban 30 ezerrel drágább a 07-es.
Illetve ti mit javasolnátok ki melyiket választaná ezek közül valamelyiket vagy inkább a
Samsung QE65Q60BAUXXH ez még kicsit olcsóbb is mint a fenti kettő.
Ha az Ambilight-tól eltekíntünk melyik tv a jobb(tudom sok értelme nincs a kérdésnek csak kíváncsi lennék Ambilight nélkül megéri Philips-et venni vagy anélkül inkább a samsung nemtudom mennyire tudnám kihasználni az Ambilight-ot)
Köszönöm szépen előre is a válaszokat. -
mortalhand
csendes újonc
válasz
AMD Power #71052 üzenetére
Nappaliban lenne de nem túl világos nappali plussz mellette van egy étkező egy 7 méter hosszú és 4 méter széles így egyben a helyiség. A TV a helyiség belső részében lenne.
Illetve még annyi hogy falba süllyesztett ahova kerülne a tv a két oldalán sajnos 1-2 cm elhagyás lenne felette viszon bőven van hely ez mennyire ront az ambalight funkción?(ki lehet tenni a tv-t a süllyesztésből csak úgy nem olyan jól mutatna.) -
mortalhand
csendes újonc
Sziasztok.
Véleményeteket szeretném kérni ki melyik tv-t választaná melyiken szebb a kép, melyik a jobb választás hosszú távra
Most egy árban vannak szinte és nem nagyon tudok odáig eljutni hogy megnézzem mind a kettőt abban bízok hátha itt tudtok valami érvet pro és kontra.
SAMSUNG QE65Q60BAUXXH
Philips 65PUS8506Előre is köszönöm a válaszokat.
-
mortalhand
csendes újonc
Sziasztok.
Tudnátok segíteni légyszíves média markton elfogyott a 65PUS8506/12 csak a 65PUS8546/12 van.
Van valami nagy különbség a kettő között?
Mind a kettő ips panel mert sajnos nem találtam sehol leírást erről.
Előre iá köszi a válaszokat. -
mortalhand
csendes újonc
válasz
rainman72 #70663 üzenetére
Op.rendszer nem számít volt már samsung meg Lg tv-m is mind a kettőnek szerettem a rendszerét, annyira távirányító sem mivel telekom saját távirányítóját kell használnom.
Amit tudok az IPS és a VA-ról hogy jobba betekintési szöge az IPS-nek ezért mindenképpen inkább azt szeretnék(nappaliban való elhelyezkedése miatt).
A többi ami érdekelne a kép minősége és milyen hangzása van a tv-nek ezeket sajnos nem tudom mert élőben nem tudtam tesztelni ezért szerettem volna itt véleményeket kérni hátha valaki tud róluk valamit mondani.
Első sorban ezt a tv-t néztem ki: LG 65NANO763QA mert ez 270ezer ft a telekomnál.
nemtudom ér e annyit esetleg az LG 65NANO823QB; Samsung UE65AU9002KXXH 315ezerft
vagy ez : Samsung QE65Q60BAUXXH 355ezer ft
hogy ráfizessek? -
mortalhand
csendes újonc
Sziasztok.
Szeretném a segítségeteket kérni TV vásárlás előtt állok.
Telekomnál néztem ki néhány tv-t, de nem teljesen tudok dönteni.
Túlnyomó többségben csak filemzésre használnám(netflix HBOmax Disney+),
De néznék rajta azért elég sok sportot is.
Hosszabb távra terveznék nem szeretnék 2-3 éven belül újat venni ezértolyat szeretnék ami idővel is hozza a megfelelő kép és hangminőséget.
LG 65NANO763QA
Samsung UE65BU8002KXXH
Samsung UE65AU9002KXXH
LG 65NANO823QB
Samsung QE65Q60BAUXXH
Philips 65PUS8506/12Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest