Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
seria
tag
válasz
sir0cco #43544 üzenetére
Nem sok időm volt de 1-2 jelenetet megnéztem. Nyilván a forrás se mindegy milyen. Ahogy írtam is a demo videók tökéletesek de olyan feketék nincsenek a filmekben. Enyhén világosabb/szürke a fekete ha korom sötét a szoba és teljesen sötét jelenetek vannak a filmben. A local dimming dolgozik benne láthatóan de ez egy középkategòrias tv ami nyilván korlátokkal jár. Nagyon sok beállítási lehetőség van hogy még jobbat ki lehessen hozni belőle. Szóval ár érték arányban a "fekete" eddig nagyon jó. Eddig egy Samsung ru7102 vel tudtam összehasonlítani szemre de ég és föld a kettő a hisense javára, persze nem egy kategória! Igazából én ez, a Sony xf9005 és a Tcl c715 között vaciláltam. Kíváncsi lennék a sonyra hogy milyen feketét tud. Amiről még nem írtam, a betekintèsi szög is megfelelő , rosszabbra számítottam.
-
-
AL
addikt
válasz
sir0cco #40338 üzenetére
Szia ! A két Samsung 100-120 Hz es, ezért jobb a mozgásmegjelenítésük. Ez főleg játékoknál és gyors mozgásoknál számít. A Panának viszont szerintem jobb, valósághűbb a képe.
A két Samu közül a Qled a jobb ( fejlettebb technológia ) . Mindegyik edge ledes és VA paneles. [link]
Panából az 58 as méretű is jó áron van : [link]
Samukat többen is vették az utóbbi időben és írtak véleményeket is róla. Az árukeresőn és ha a google keresőbe beütöd a típusszámokat, akkor ott is sok infó, vélemény előjön. [link]
Nézd meg üzletben, hogy lássad a különbségeket. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen videókártyát?
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest