-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drw3
újonc
válasz atti1848 #41639 üzenetére
Használd az árukeresőt és jobb árakat is találsz erre.
Pl.: Sony márkabolt 290e, MM 270e, Extreme Digital 270ePláne azért mondom, mert az Alza híres arról hogy "flexibilisen" kezeli az akció fogalmát. Nem leáraz, hanem fölé írja az árat. Példa, nekik 670e az eredeti, MM-nek 330e és onnan megy az akció, így könnyű 50%-on adni.
Nézz körül
[ Szerkesztve ]
-
Pendragon911
aktív tag
válasz atti1848 #41643 üzenetére
Hasonló helyzetben voltunk mi is, de max 50-es méretben. Először egy LG 49SM8200PLA-t, de aztán hogy utánaolvastam, a képernyőn több embernél is jelentkezett a bevilágítás jelenség, és kicsit drágának is tartottuk, így lejjebb adtuk az igényeket, de így is találtam vélhetőleg megfelelőt, holnap kiderül, miután megérkezett (49UM7100PLB). Konkrét típusokat nem tudok ajánlani, de ha pl. Telekom-nál vagy és tudsz jelenleg kedvezményesen készüléket vásárolni, érdemes ott szétnézni. Jó áron, akár kamatmentes részletre, akár 30-35 ezer Ft-os kedvezménnyel talalhatsz tv-t. Nekem mindig is az LG volt a favorit, a médialejátszója és a rendszere miatt is, talán az egyik legjobb, igaz nem Android, de azért arra is van panasz, mindamellett, hogy mégis sokoldalúbb, mint egy sima rendszer. A Samsung nálam mindig kiesik a lehetőségek közül korábbi általános rossz tapasztalatok miatt a márkával, de hogy megtudtam, a Samsung pár éve nem támogatja a DTS hangformátumot, így abszolút nem is érdekelne.
Ha nézelődsz, találsz néhány típust, akkor ezen az oldalon nézd meg a készülékeket, hasonlítsd össze és minden adatot kiad neked, többek között olyat is, hogy IPS vagy VA, amiket nem mindenhol vagy is inkább nagyon kevés oldalon írnak oda a leírásban, plusz nekem is az oldal adataiból derült ki, hogy egy másik típus nem valós 4K-s, hanem RGBW, amiről szintén lehet sokat olvasni a neten, és érdemes is ;) Én úgy választok mindig minden elektronika terméket, hogy amit lehet, elolvasok a neten, tanácsokat kérek, ahogy te is, aztán a végén általában meg is vagyok elégedve a választott termékbe, ha pedig mégsem teljesen, akkor elfogadom a helyzetet, hogy a lehetőségek közül a legjobbat hoztam ki ennyi rászánt keretből.
Találtam én is több félét, ami egyébként megfelelt volna, de apróságokon múlt, hogy nem azok lettek, DTS, Bluetooth hiány, avagy VA panelos volt, nekünk az IPS a megfelelő, mert nem csak szemből, hanem mind 2 oldalról is szoktuk nézni, így lényeges a jó betekintési szög.[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz atti1848 #41727 üzenetére
RTings teszt, hátha segít.
-
atti1848
senior tag
-
atti1848
senior tag
válasz atti1848 #90002 üzenetére
Csak megrendeltem a 75C845 -t az emag-nál és remélem az X2 verziót fogják küldeni, mert az emag-nál nem tudnak infot adni arról, hogy X1 vagy X2 érkezik, mert náluk csak egy típust lehet rendelni.
Honnan fogom tudni megállapítani, hogy X2 -t kaptam-e?
Köszönöm a segítséget mindnekinek.06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
atti1848
senior tag
válasz atti1848 #90002 üzenetére
Sziasztok.
Ma már megint 499.490 Ft a 75c845 . Mitől lehet ez, hogy 1 nap alatt változik az ára? Az emag chaten azt írták, hogy nem újracsomagolt, mert olyat át sem vennék. Vagy csak szerencsém volt?
Mit kell néznem a dobozon, hogy lássam, hogy nehogy újracsomagolt legyen? Gyári TCL ragasztással van, a kijelzőn telibe védőfóliával?
[ Szerkesztve ]
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest