- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Zolifarkas #6746 üzenetére
Majdnem éppen 200k-ra jön ki egy SONY KDL-43W807C, az öt éves biztonsági garanciával. Bár én még egyik tévémhez se vettem a 2 éven felül extrát, mert bízom a minőségükben hosszú távon is, meg van lakásbiztosításom, ami egy váratlan kár esemény esetén térítene.
Blitz23 Nemrég írtam az alacsony input lagos 42 LF5610 vagy 561V-t, 2 db HDMI-vel.
-
norrberth
addikt
Sony KDL-55W809C
280 helyett. 224.000Ft [link] -
Blitz23
tag
Üdvözletem!
A segítségeteket kérem szépen. TV-t keresek, pár ajánlatot kérek tőletek a következő feltételek mellett:
PS4-et akarok rákötni,a minőség/ár érték nagyon fontos, 2-3 HDMI csatlakozó legyen rajta.
Full HD felbontás
Maximális keret: 100.000 huf.
Legalább 40 colos legyen.Köszönöm!
-
Zolifarkas
tag
Szia Pumma .
Milyen márkát ajánlanál a következő feltételek teljesüléséhez?
Új ledes legalább 108cm képátló, főként tv adások nézésére szép képpel, hdmi, scart, fejhallgató kimenet mindenképpen kellene, usb port pendrive-nak filmek lejátszásához. Jelenleg upc média box van üzemben egy régi tipusú tv-vel. 100-200 ezer közötti árfekvésre kalkulálva mi volna jó vétel?Üdv; Zoli
-
törölt tag
100 alatt nem igazán lesz jó féle. Az itt kapható új Sharp tévéknek csak a nevük a Sharp, de semmi közük a nagy japán gyártóhoz, de errol már biztos olvastál. Ha máshol nem, a tévés fórumokon, vagy gugli, esetleg a ProHardveres hírekben, stb.
Ha megbízol benne..., te tudod. 32"-ból nemrég itt beszéltünk a 32LF580V és LF5800-ról, ami tudásra, funkciókra és ár/értékben is rendben van. 85 körül nem igazán tudnék jobbat mondani, de 110-ből se túlzottan sok példány lenne. -
fo_di
őstag
sziasztok,
100.000 alatt van értelmes 40 colos fullhd tv? smart funkciók számomra lényegtelenek, egy htpc lesz alatta, amivel mindent meg tudok oldani, ami a tv-adáson kívül kell, viszont 2 hdmi port kell (nem tudom, ez mennyire alap mostanság)media markt újságban most ezt nyomják 90ért, mennyire vállalható? SHARP LC-40CFE6242E
(ha ilyen nincs, 85 alatt mi most a legjobb 32"-os választás?)
köszi
-
-
ncc1701
veterán
A Samsung UE50J5100-nek milyen képe van, látta már vki?
-
LeventeK
csendes újonc
-
törölt tag
-
LeventeK
csendes újonc
-
törölt tag
válasz
LeventeK #6728 üzenetére
Természetesen tudja az 580V a lejátszást, mint szinte minden ma kapható tv, csak a leírás nem megfelelő, és még az LF5800 is, ami ugyanaz, de olcsóbban is kapható.(ez sat tuner nélküli)
tangalele Már csak a nevében Philips, egyébként kínai tulajdonú cég, mióta átvették a felügyeletet a tv gyártásban, azóta hanyatlik a minőség. A fontos alap dolgokkkal vannak gondok(megbízhatóság, lassú és problémás szerviz, gyenge és hibás funkciók, instabil fw, stb. Olvasd át a topikját, tele van panasszal.
Az LF510B jobb árban van, mint az LH, és ha jól sejtem ugyanaz. -
törölt tag
Gyakorlatilag egyiket se, de még
Technika, Sencor, Sharpés az összes további noname-eket is jobb elkerülni.
Egy hete láttam pl. a Metró áruházban HD-ready LG-ket és Samsung-ot is 57-től 64k-ig, több típust is, ha olcsóbb tv kell. Ezek közül a nagyobb üzletek polcain található 1-2 típus, még ha online nem is látszik.
De ha lehet inkább a FHD-k közül vennék, a felbontáson felül ha szükség lenne optikai vagy fejhallgató csatlakozóra, több HDMI és USB-re, erősebb hangszórókra, stb. Pl itt van az 561V (71k), ez még műholdas vételt is tud, ha kellene ez a funkció.ratkaics Az 1. 2. és 4. a jobb, ezekből a az első kettő 3D-s, 2 db szemüveggel+ a H6400-as hoz jár egy Smart Touch távirányító is extraként. A Samsungoknak jobb a kontrasztjuk, az LG-knek pedig a betekintési szögek jobbak, kinek melyik a lényeges, meg kell nézni élőben.
-
LeventeK
csendes újonc
válasz
#94529552 #6724 üzenetére
Szia Pumma, látom te értesz ehhez a témához, én sajnos nem, körülbelül 5 éve nem volt TV-m, nemhogy SMART.
E között a 4 tv között vacilálok éppen, olvastam több véleményt, leírást, próbáltam a külföldi oldalakon is nézni.LINK
Ami a Samsung UE32K5500-ban zavar, az az, hogy nincs fejhallgató csatlakozás, ami az LG 32LF580V-ben az pedig az, hogy nem játszik le .mkv-t.
Tudnál esetleg segíteni, vagy ajánlani egy másik tv-t? ami nekem fontos, hogy full HD legyen, és 32"
Köszönöm. -
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Nagyszülőknek kellene valamilyen 32"-os kis led tv, viszonylag s.o.s. Semmi flanc nem fontos. Ha lehet, megbízható legyen. 50-60 ezer HUF.
Médiában, tescoban van GABA, BLAUPUNKT, ORION stb.
Ezek közül gyakorlatilag mindegy?
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Ha csak a képminőség a szempont, akkor az alábbi TV-k közül melyik jobb?
Samsung UE55H6400
LG 55LF652V
LG 55LH630V
Samsung UE55J6200
Samsung UE55K5500Köszi előre is a segítséget!
Csaba
-
törölt tag
-
Doky1988
senior tag
Üdv!
Az alábbi 3 TVvel szemezek!
3D annyira nem fontos, ti melyiket ajánlanátok?
Jelenleg a 630V fele hajlok. -
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
A Samsung ue40ju6400 és Samsung ue40H6200A-ról mi a véleményetek?
Ma kintvoltam megnézni élesben a Tv-ket többek között az ebben a topicban ajánlott Panasonic TX-40DS630E
és Sony 43W755C-vel összehasonlítva a Samsungoknak szerintem szebb volt a képük,sőt talán a 6400-asnak a legjobb.A többeiknél mintha a fekete alapon bekúszó fehér betűk recésebbek lettek volna és a Pansonic a 4 közül a leghomályosabb...
Szóval nem tudom ki mit gondol de az ue40ju6400 szerintem simán ajánlott.(jó persze az UHDnak ilyen méretben nincs értelme) -
Ciccuka
veterán
-
tangalele
csendes tag
Helló!
Ez mennyire jó tv Philips 32phh4101?Ajánlhattok másik gyártót is ami a lényeg férjen bele 70e ft ba! Csak tv müsor lenne rajta nézve esetleg néha divxes film és nekem megfelel a HD ready is.[link] -
törölt tag
válasz
eisento #6714 üzenetére
Ezt mondtam pont, hogy csak a számla kell ehhez, és ez jó.
Magad döntesz, mások csak tippeket mondanak, meg javasolnak vagy nem javasolnak, mint ahogy én is. Ha neked megfelelnek a feltételeik, akkor rendelsz. Már írtam azt is, ha van lehetőség hivatalos helyről venni, hasonló áron vagy picivel többért, akkor onnan kell. Ha sokkal olcsóbb a webshop, és van olyan amiben megbízunk, akkor nálam szóba jöhet az is, meg már volt is rá alkalom 2x is. Az utsó tévém MM-ből van, de akkor azt sokkal olcsóbban adták, mint a webshopok. -
Bukoba
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem TV vásárlás ügyben. Most készülök új készüléket venni. Amit eddig sikerült eldönteni, hogy a megfelelő méret a 43" (vagy ehhez nagyon közeli kisebb/nagyobb). A rendelkezésre álló keret 250.000 Ft, 4k-ra, illetve 3D-re nincs igazán szükségem (de ha van, az nem baj), illetve szempont még az alacsony input lag a játék miatt. Eddig ezt a három versenyzőt szemeltem ki:- SONY KDL43W805C - ez full HD-s csak, ugyanakkor van benne 3D, a képe a tesztek szerint jó, az input lag alacsony, ugyanakkor androidos, amiről elég vegyes véleményeket olvastam, illetve nincs hozzá "mutogatós" távvezérlő.
- LG 43UH7507 - input lag-ről nem találtam adatot, ez már UHD-s, és a képe is rendben van, de a tesztek szerint elmarad a Sony és a Samsung mögött
- SAMSUNG UE43KU6000 - ez is alacsony input lag-gel van megáldva ha minden igaz, szintén UHD, ugyanakkor a középkategória alját képviseli, igaz edge Led-es.Kérlek segítsetek a döntésben, illetve ha tudtok ezeknél jobb alternatívát a megadott keretek között, akkor megköszönöm, ha megosztjátok velem.
-
ncc1701
veterán
Sziasztok,
50"+ kategóriában keresek full hd TV-t (4k nem kell, 5-6 méterről nézzük). Ha buta tv, az is jó, mert egy média szerver lenne elé kötve. Klasszikus TV adásokat gyakorlatilag nem is nézünk. Legyen pár HDMI bemenete, illetve legyen tűrhető a képe. Inkább alsó-közép kategóriában gondolkodunk. Hang nem érdekel, van erősítő, és bitang hangfalak. Falra lenne szerelve.
-
törölt tag
A 2 éves garancia az összes Mo.-on vásárolt(webshop-ból is), és számlával rendelkező tévénél működik az LG gyári szerviznél, és igen, a további biztosítás jellegű dolgot az üzletnél kell tisztázni, olvasni és kinyomtatni. A bolti gari meg csak úgy van pluszban. Én a raktár tévé nevű boltot néztem, de ugyanaz a cím. Ez valahogy jobban áttekinthető.
-
-
eisento
addikt
válasz
#94529552 #6707 üzenetére
"veled is csak surubben vagyunk"
hirtelen ez ugrott be a mondatodra
miket nem talal az ember
D
(#33863) Pumma válasza Richvargas (#33861) üzenetére ÚjVálaszPrivát2016-07-31 15:01:48
Pumma
(PH! kedvence)
Az LG LH630V-t és a Samsung 40J6200-at is ajánlom, hasonló tudásúak, ezeket bátran veheted -
törölt tag
-
-
popey37
addikt
hali mindenkinek.
tv vársárlás előtt állok, max 250.000 a keret,
az igényeim:100 cm körüli átmérő,az ideális 112 cm lenne
smart, usb, full HD
3D nem kell, minek?
samsung vagy LG a tipus.köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest