Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
veterán
válasz
balint82 #38348 üzenetére
Hát ez az.. addig nézelődtem, hogy a kettő közül melyikkel járnék jobban... eldöntöttem, hogy samsung, beakartam jelentkezni a vásárláshoz, erre kiírta, hogy nincs készlet.
A kérdés, hogy, ha újra lesz mennyibe fog kerülni. Bár nem volt akció rajta szóval remélem 200 lesz ugyan úgy.
De, ha megtudtok győzni, hogy jobban megéri az LG, már veszem is. -
balint82
senior tag
válasz
IntelKiller7 #38347 üzenetére
A Samu meg már nincs is készleten
-
IntelKiller7
veterán
Köszi a választ. Közben nézegettem én is. A másik kettőt elvetettem maradt a Qledes Samu. [link]
Az új kihívója pedig ő lett: [link]
Ahogy néztem ő még nem real HDR10 hanem csak HDR8+FRC. Árnyékoknál láttam példát és észrevettem, hogy erősebb a QLEDes Samsung. Viszont az IPS input laggja 2x jobb mint a Samsungnál.
Xboxon játszom, később szeretnél majd soundbart hozzá.
Játék szempontból jobb választás lenne az LG, minden másban pedig talán a Samsung. Nem tudom mi legyen. (Egyébként el is fogyott a Samsung a telekomnál, készlet majd valamikor töltődik..)
-
AL
addikt
válasz
IntelKiller7 #38341 üzenetére
Szia ! Igen, jól gondolod a 3 közül a 100 - 120 Hz - es ( ez jobb mozgásmegjelenítést biztosít ) és valós 10 bit ( szebb színek ) Qled a legjobb.
Itt láthatod az adataikat : [link] A másik kettő messze van tőle képminőségben. Ez VA paneles. Lényeges, hogy Neked VA, vagy IPS kell. Itt olvashatsz róla : [link]
Ha mégis IPS kell, akkor nézelődjél még. A fenti adattáblázatban szinte minden TV adatait meg tudod nézni, csak a jobb felső sarokba kell a típusszámot beírni. A Samsungokban nincs DTS decoder, ezért ezt a fajta hangot nem továbbítják ( néma lesz ). Üdv. -
AL
addikt
Szia ! Érdemes állítgatni, mert a gyári beállítás más. Persze lehet hibás is. Ez a Sony egyik legjobb 49" - os tévéje . Nekem az elődje ( 49XF8505 ) van. Nálam tökéletes és sokan vették, de annál is volt aki azt mondta, hogy rossz a betekintése és felhős.
Próbáljál állítgatni, hátha jobb lesz. Ha nem, akkor természetesen küldjed vissza. Üdv. -
AL
addikt
Szia ! Az utóbbi években mindenhez veszek + garanciát. Nekem mindig van valami probléma és így nyugodtabb vagyok. A Sony márkaboltokban azt mondták, hogy nem szükséges vásárláskor megvenni a + 1, 2, vagy 3 év garanciát, megveheted azt a vásárlástól számított 1 éven belül. Érvényes ez minden Sony tévére, amit náluk, vagy egyéb hivatalos márkakereskedőnél veszel ( MM, Euronics, Extreme Digitál, stb. ) . Ezen a számon tudnak pontos információt adni : [link]
Érdemes nézegetni a Sony márkaboltok oldalait, mert sokszor eltérőek ezek az árak.
Eddig mindig olcsóbbnak láttam a Központi Szalon árait.
Az MM - ben szintén vettem már + garanciát. A vásárlástól számított fél évet mondtak, de az a biztos ha megérdeklődöd.
Náluk viszont furcsa, hogy nem minden műszaki termékre lehet venni ( márkától és típustól függ ) és nem mindenre lehet 3 évet ( csak kevesebbet ) . Üdv. -
Sziasztok!
Régebb óta olvasom hozzászólás nélkül a fórumot. Köszi az itt adott tanácsokat. Végül nagyon korlátozott büdzsével egy alap 65-ös tévé mellett döntöttem, mert kb. plusz 100.000 lett volna az eggyel magasabb szint, azt most nem engedhettem meg magamnak, illetve teljes sötétben (moziszobában) használom, ahol kevésbbé kompetitív a környezet egy tévé számára.
Még nem hoztam haza, de gondoltam jelzek egy érdekes dolgot, hátha valakinek szintén ad egy lendületet, mint nekem. A hétvégén az MM a Samsung UE65RU7022 modellt akciózza, míg mások az UE65NU7022-t. A kettő között vannak érdekes különbségek olvasmányaim szerint:
- 2019-től gyártják az RU-t és az alábbi különbségek vannak az NU-hoz képest
- bekerült a bluetooth modul, így legalább olyan fejhallgatót lehet hozzá csatlakoztatni, ha már az alap modelleken lehagyják a jack portot
- bekerült az ALLM, ami az Auto Low Latency Mode [link]
- tovább csökkent az input lag
- elvileg kicsit nagyobb a színtér
Erről a két modellről van szó: [link]Bocs, ha valamit esetleg félrenéztem valamit, nem állt szándékomban a megtévesztés, a boltban semmilyen támpontot nem tudtak adni a különbségekről. A fő forrásom ez a cikk volt a változatok összehasonlításában. [link] Az, hogy ez 7022, az meg 71... szerintem nem számít. Nem hiszem, hogy különbség lenne a két sorozat között a fenti szempontok alapján.
-
Jonatán
tag
Sziasztok!
Tanacsotkerek Tv vetelhez, kb130ezert szanok ra,4K UHD 43 incses eleg, ami fontos lenne az Internet, tehat szeretnek neha YouTubet nezzni esetleg hireket olvasni, bongeszni a netet .Masik fontos dolog lenn kulombozo file formatumo filmek lejatszasa es feliratok kezelese. Tudom hogy manapsag ez mar alap az okosTVnel de gondolom van amelyik azert jobb mint a tobbi. -
Hzi
aktív tag
A Samu abban jobb, hogy VA paneles, valós 10 bit, nem csak 8+2 és 120Hz-es.
Az LG talán abban, hogy nem edge, hanem direkt ledes, bár ez alacsonyabb árkategóiában nem feltétlen előny.
Ja és a webOs, amit a legjobb okostévé felületnek tartanak.Én nem sokat agyaltam, mikor megláttam, hogy csak 200k, legolcsóbban 260k rémlik..
Már csak annyi az izgalom, hogy jut-e belőle és ha igen, épségben leszállítják-e.
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem egy LG 55UM7450PLA tv-t 140k-ért, de a Telekomos Samsung QE55Q6FN elgondolkodtatott 200k-ért. Szerintetek megérné a 60k felárat? https://www.displayspecifications.com/en/comparison/f62ce370b
Felhasználása: szinte mindig szemből nézve, minimális tv adás, leginkább netflix, hbogo, xbox one s.
Köszi előre is!
-
válasz
PATTA86 #38329 üzenetére
Szia!
Ha csak filmet nézel rajta,akkor neked az OLED többet tudna nyújtani. Viszont több lehet vele a hiba. Olyan mint az olasz autó
Tegnap óta nézegetem a Q70-er itthon és feketében tényleg gyengébb. Ebben többet tudna az OLED,de színben,fenyerőben és megbízhatóságban ez sokkal jobb. Nálunk sose volt besötétítve a szoba filmezés közben,mert ritkán filmezünk. Viszont a fényerő nappal meg sokkal jobb. B8-at vettem volna,ha raktáron meg lehetett volna venni a készüléket. De sose volt. Aztán meguntam már,hogy csak reklám fogásnak használják,mert 1 db-ot eladnak ennyiért,több meg nincs. Pedig telefonálgattam utána. Aztán betévedek az OLED topikba,ott megint mutatott valaki egy beégést a kijelzőn. Itt mondtam már,hogy ebből nem kérek. Aztán már volt panelcsere is nála. Másnál volt már 4x is panel csere. Az OLED lesz a jövő nagyon úgy tűnik. Vagy a QLED is lehet ha minimum 10.000 zónájánál már le tudja kapcsolni a háttérvilágítást. Akkor azon is szebb fekete lehet. Egyik sem tökéletes még. Azt kell eldöntened mi a fontosabb. Fekete akkor csak oled. Vagy ha a kényelem,megbízhatóság és a fényerő akkor a QLED. Én az utóbbit választottam,mert ez olcsóbb is volt. Majd évek múlva kell OLED-et venni,ahol már nem lesz kényes ennyire a panel. Akkor nem is lesz kérdés melyik a jobb. John Wick-t tegnapat elindítottam és az egy OLEDen kell nézni. Látszik azon egy kicsit a bevilágítás. De eddig egy CRT volt itthon és most egy Q70-en van. Rohadtul nagyo így a fejlődés számomra,már ezen is van feketeHa csak a hibákat keresed majd a tv-n akkor mindegy melyiket veszed. Mindkettő technológia tele van még hibákkal. Tinting,beégés,fényerő gyengeség fehérnél vs bevilágítás,oldalról nézési szög. De ha megveszed és csak használod akkor mindkettő tetszeni fog más-más miatt.
-
aneda
senior tag
Jó reggelt,
Samsung 40H6300 utódját keresem 49...50“-ban.
Samsung 50NU7402-t nem lesz csalódás? -
Soká
senior tag
Ma (vagyis tegnap) néztem a Savoya Auchanban a tv-ket. Van egy 250ezerre leárazott LG 55" B8-as oled tv. Jó szívvel senkinek nem ajánlanám, az a tv az eladó szerint is vagy egy éve megy náluk. Vagyis az azt jelenti, hogy minden nap 14órán keresztül demó üzemmódban hasít, ráadásul nem is a szokásos demó filmmel, hanem sima tv csatorna megy rajta logóval. Tehát lehet benne 3-4.000 üzemóra. Ennyit nálam teljes élettartama alatt sem megy a tv...
-
Soká
senior tag
válasz
pinnacle #38320 üzenetére
"Most vettem észre, hogy a sarkokban, ilyen sötét árnyalat van. "
Azt nem tudom, hogy minden ilyen tv hasonló hibát produkál-e, de én úgy látom, hogy nagyjából minden sarok azonosan sötétedik. Ha nem monitorként használod valamilyen műszaki jellegű munkához, akkor én azt javasolnám, hogy nyugodtan barátkozz meg vele. Még azt is mondanám, hogy egy film esetében ez egyáltalán nem baj, sőt jellemzően a képszéli sötétítéssel a tekintetet a kép közepére szokták irányítani, ahol a dolgok történnek. Filmnél egyébként észre sem vehető ez a különbség csak egy homogén képnél, de valószínűleg nem ilyen hangulatvilágításra használjátok majd a tv-t. -
PATTA86
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni... a véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy ki melyik tv-t választaná/ajánlaná nekem, melyiket válasszam szerintetek?
LG B8-at vagy a Samsung q70-est?
Lg 246k a Samu meg 206k lenne, szóval 40 ezer lenne a különbség csak.
Elsőnek a q70-est néztem, de most az oleden agyalok, hogy az jobb (csak filmezésre kell) csak nem tudom az számít e valamit, hogy már 1,5 éves model, pl. frissítés szempontjából? Vagy az olednek nagyobb az esélye, hogy meghibásodik? Köszi a válaszokat! -
renziNNN
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy a bf miatt kicsit megszaporodtak itt a hozzászólások, de akinek LG C9-e van 55" vagy 65" méretben attól kérnék egy kis segítséget. Kérdésem az lenne, hogy a HD tv adása az mennyire vállalható ebben a két méretben? Tudom, tudom 4k-s filmet kell nézni ezzel a tv-vel, de tv adás is menne rajta és elvileg a C9nek van a legjobb felskálázási képessége a piacon, ezért is érdekelne a dolog.
Előre is köszönöm
-
nitro16
senior tag
AL fórumtárs említette már többször az oldalon. [link]
(Az a bíztos ha felhívod azért).atees adott tv-nél a hivatalos sony partnelnél mint a sony központiszalon ott kitudod választani, hogy 5 év sony jotállás pl itt: [link] Míg amit mm-nél veszel stb az teljesen más.
(Lehet szembeköpöm én is magam és a család miatt lehet bezsákolok én is egy q80-t, oled helyett).
-
szanozs
aktív tag
válasz
gabor9991 #38319 üzenetére
Ha nem nézted még meg akkor itt megnézheted [X850G vs X900F]
Ami miatt nem a XG8596-ot, hogy nem VA paneles, gyengébb fény, kontraszt, natív fekete, színmélység. Viszont ami a nagy előnye az a betekintési szög. Abban sokkal jobb. Na és persze 50k-val olcsóbb. De ezek csak pusztán a számok, a valóságban majd kiderül. Nem mondom, hogy az rossz tv, félre ne érts. Én ár érték arányban a három közül a 9005 mellett döntöttem. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kifejezetten monitornak keresek TV-t. Az előző X évben 32-es LCD TV-ket használtam erre a célra, de a legutolsó ilyen vásárlásomat megbántam kicsit, mert IPS paneles LG lett, annak meg a feketéje nem a legjobb és nem is homogén...
Viszont ahogy nézem, alig gyártanak már 32-es TV-t, főleg normálisat. 100cm környékén milyen TV-t javasoltok montiornak? VA panelre gondoltam és az se lenne baj, ha nem csak 60Hz-et tudna.
Vehetnék monitort is a géphez, de ez egy kisebb szobában lesz, ahol nem megoldható, hogy két külön készülék legyen kvázi ugyanarra. Olyat meg nem igazán látok, hogy PC-s monitor, amiben lenne tv tuner. Mintha kihaltak volna.
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #38125 üzenetére
Most vettem észre, hogy a sarkokban, ilyen sötét árnyalat van. Ez a VA Direkt LED jellemzője vagy ki kellene cseréltetni? Amúgy homogén a felület, pixelhiba sincs.
-
Sefter
veterán
sziasztok!
Csak játékra (ps4) + pc monitornak melyik lenne alkalmasabb, az alábbiak közül?
- Philips 43pus6504
- LG 43um7000
- Samsung UE43ru7102köszi!
-
szanozs
aktív tag
válasz
Gigicuci #38306 üzenetére
Ma én is néztem 55"-os Sony tévéket. Először összehasonlítottam a XG8596B-el a az XF9005-öt. Nagy volt a difi, a 8596-ot ki is zártam. Majd öszzehasonlítottam a 9005-öt 9505-el. És én is arra a megállapításra jutottam, hogy nem biztos, hogy megéri a +60 ezret. Nem volt nagy eltérés a két tv között, sőt valamiben a 9005 volt a jobb. Sajnos élőben ne tudtam megnéz a két készüléket, így ráhagyatkoztam az Rtingsre és a pénztárcámra, így megrendeltem az 55XF9005B-t. Remélem nem bánom meg.
-
kriszti@n
tag
Sziasztok! Hálóba csak filmet nézni melyik inkább SAMSUNG UE 43 NU7092UXXH , 95e ft, vagy LG 43 UJ750V 110e FT? esetleg hasonló árban valami jobb? 40-40" elég lenne. Köszi!
-
AL
addikt
válasz
Timeola #38312 üzenetére
Szia ! Sajnos csak üzletben láttam, ott szép volt, de otthon derül ki, hogy igazából milyen. Olvastam már panaszt bevilágítási hibáról, de az szinte minden készüléknél előfordul. IPS panel és ez is 100-120 Hz. Az oprendszerét és a távirányítóját is dicsérik. Nem tudom, ez a kedvezmény meddig tart. Olvastam azt is, hogy csak ma, akkor döntened kell. Sajnos nem tudok többet segíteni. Ha ez tetszik, akkor vegyétek meg, mert a kisördög nem hagy majd nyugton, hogy mi lett volna ha... Ha valami komoly hiba van visszavihetitek. Az a lényeg, hogy a képbeállításokat próbálgassátok, mert a gyáriak elég másak, mint a mi ízlésünk. Üdv.
-
nitro16
senior tag
válasz
Timeola #38312 üzenetére
Az IPS paneles (8bit+frc) és edge ledes, el kell dönteni milyen panel kell ips vagy va. Feljebb taglalva van melyiknek mi az előnye/hátránya.
Ha ennyire elmennél árba már akkor én Sony Bravia KD-55XF9005B venném igaz 290k ami még jóval több mint az lg de ez már erős középkategoriás tv. És 290k nagyon jó ár érte.
[link] Legjobban sony központi szalonba érné megvenni, és ahogy írták már később lehet még 1 éven belül garancia hosszabtást venni így annak a +árát nem kell most rögtön kiadni. De majd AL pontosít. -
Hzi
aktív tag
Sziasztok!
[link]
Itt feketének írják a Samu QE55Q6-ot, de minden képen ezüst kerettel látom.
Van fekete keretes is vagy a hátulja miatt írják feketének? -
válasz
SeatZola #38308 üzenetére
Én is ugyanezt játszottam ma le. 55-ös méretben B8 vs Q70. Akciós volt a B8 és ha lett volna,megrendelem. De "készlethiány volt" Franc se fog várni rá,ha egyáltalán lesz még. A Q70-et meg elcsíptem egy bontott darabot,úgy hogy sose volt beüzemelve,még a matrica is minden rajta volt a kijelzőn. Ezt 40k-val olcsóbban. Most tesztelem,hogy ha találok rajta hibát visszaviszem,de eddig szuper
Fekete lehetne jobb,nem tud versenyezni egy OLED-el,de még elviselhető. Viszont nem kell 4x panelt cserélni,nem ég be és nappal meg mehet maxon a fényerő. -
SeatZola
őstag
Végre döntöttem és megvettem a tv-t ma. Végig LG Oled65B9 vagy C9 volt a cél. Megnéztem millió tesztet és olvastam tapasztalatokat. Elment a kedvem az OLED től. Megvettem egy Samsung QE65Q80-at a MM-ben 450eFt-ért. Vettem hozzá +3 év teljes garanciát is 38eFt - ért. Beüzemeltem és nagyon szuper. Megérte!
-
-
petgabo
újonc
válasz
petgabo #37627 üzenetére
Sziasztok!
A korábbi hozzászólásomat egészíteném ki némi plusz infóval, és kérdéssel, amivel hozzátok fordulnék.
Kb. egy hete megbeszéltük, hogy TV nézési szokásaimhoz a Samsung Q70 egy jó választás lenne, főleg 320-360ezer forintos áron, ami fellelhető volt az elmúlt hetekben (sajnos azóta nem ment 400e alá).Szóval két aggályom, és ehhez kapcsolódó kérdésem merült fel a különböző fórumokat olvasgatva:
1. Többen panaszkodtak a készülék mozgásmegjelenítésére. Q70 tulajdonosok, ti tapasztaltatok ilyesmi problémákat?
https://www.rtings.com/tv/discussions/B_bYpyVJPMzqx_IU/this-tv-has-terrible-motion2. A másik nagy negatívuma a készüléknek a DTS passtrough hiánya. Ha jól értelmezem, akkor ez azt jelenti, hogy külső forrásból (pl. Bluray lejátszó) érkező DTS hangot nem tud továbbadni a készülék.
Én alapvetően a TV-t használnám lejátszónak is (Netflix - TV appon, filmek - külső adathordozón, ritkán TV adás - direkt antennával a tv-be), ebben az esetben ha a forrás DTS, akkor azt sem tudja kiadni digitális optikai hangkimeneten (Az optikai kimenet egy Harman/Kardon erősítőbe menne)? Van valakinek erről információja, tapasztalata?Ez a két tényező kicsit elbizonytalanított, ami miatt felmerült egy harmadik kérdésem is:
3. Meggondolandó alternatíva lehet-e a Sony XF9005 (szintén 65") készüléke, aminek a mozgásmegjelenítését mindenki dicséri, és a DTS sem jelent probémát? Mondjuk ennél a készüléknél az Android TV riaszt el kicsit, amit eddig még nem használtam. Illetve 2018-as készülék, viszont az ára előbb beköszönt a 360ezres kategóriába.Mit gondoltok?
Előre is köszönöm a hozzászólásotokat!
Üdv, Gábor -
AL
addikt
válasz
Timeola #38295 üzenetére
Szia ! Mindegy, hogy milyen márkát veszel sajnos kisebb, nagyobb hibája mindegyiknek van. Ez nem okvetlenül azt jelenti, hogy használhatatlan, de valami kis konstrukciós hiba mindig előjön. Ezért szoktam ajánlani a + 3 év garanciát hozzá. Ezt néhány helyen ( MM, Sony márkaboltok ) utólag is meg lehet venni. Én mindig csak minőségi tévéket vettem mégis már 7 garanciális cserém volt, most van a 8. intézés alatt. Ezek többsége nem használhatatlanná vált, de volt valami idegesítő hibája. Mindig azzal kezdem, hogy el kel dönteni milyen panel jó Neked ( VA, vagy IPS ) és ezután jöhet a többi .
Mindegyiknek van jó és rossz oldala is. Szemből és sötétben a VA a jobb és ennek nagyobb a kontrasztja és jobb a feketéje, de rosszabb a betekintési szöge, mint az IPS - nek .
Ha oldalról is nézed, akkor az IPS a jobb.
Ha VA panelnél elmozdulsz oldalra fakulnak a színek ( ez készülékenként eltérő ).
Mindegyik készülék más. Itt olvashatsz róluk : [link]
Ha VA paneles kell, akkor szerintem legjobb választás a nitro16 által ajánlott Sony 49XG8396. Ez kisebb, csak 49", de 100 - 120 Hz, Triluminos kijelző ( szebb, részletesebb szín ), VA panel és android. [link] Most nagyon jó akciós áron van 190 körül.
Ha 55 - öst szeretnél VA panellel, akkor a Samsung 55RU8002, amely szintén 100 - 120 Hz
( jobb a mozgásmegjelenítés ) [link]
Ha IPS kell, akkor az Általad írt, vagy a hasonló 55XG8196 . Ez is Triluminos és androidos, de ezek csak 50 - 60 Hz . [link]
A Sony oldalán mindegyikről találsz leírást. Sajnos az androidosoknál is van néha fagyás, de ez hamar orvosolható és folyamatosan fejlesztik, hamarosan már az android 9 lesz.
Itt láthatod az adataikat : [link]
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest