Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PATTA86
csendes tag
válasz Gömbike #78759 üzenetére
Igen tudom... nekem szobában Oledem van, ezért is voltam elsőnek azon, hogy a 42"-os tvnk is az legyen, bár egy kicsit luxusnak gondolom konyhai tvnek 350 ezerért, de mégis az a TOP tv. Jobban fater nézne rajta este meccseket és azt akarom, hogy a legjobb minőségben tudjon és a szemének is jó legyen (szemüveges), szóval előtte még más alternatívákat is meghallgatok azért is írtam ide. Láttam sokan a TCL-t is írták pl. ezt: [link] és ez fele annyiba se kerül, mint a C2, se az amit Te linkeltél, ajánlottál itt, de viszont azért az Lg-nél ott van a biztos szerviz háttér és a minőség is, szóval nagyon kettős a mérce, hogy melyik irányba "hajoljak"...
-
PATTA86
csendes tag
Sziasztok! 42-43"-os Tv-k közül melyik a legjobb?
Lg C2 Oledet néztem, de nem tudom még eldönteni, hogy megéri e az árát...1. Tévére szánt összeg, forintban?
100k-350k-ig, mindegy, igazából ár/értékben szeretném a legjobbat megvenni
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
telekom kábel tv: 60% foci, 40% duko, film
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
42-43" max, nagyobb nem kell! (konyhai tv lenne csak)
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
világos helyen lenne este is lámpa fény mellett lenne nézve
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
szemből
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
Hbo max van, meg külső vinyóról lenne 4k hdr film is nézve néha, de többnyire telekom kábel tv menne rajta
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
wifi, bluetooth
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
falra megy
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
a "legjobbat"
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
-
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
csak új kellKöszi, ha segítetek a döntésben!
[ Szerkesztve ]
-
PATTA86
csendes tag
válasz maki0308 #40358 üzenetére
NEM! A 440k az nagyon sok érte, főleg, hogy 390-ért is van máshol. Amúgy meg az se jó ár érte mivel már volt 350k is egy hónapja. Én a helyedben még várnék vele, ha annyira nem sürgős a vásárlás, április felé biztos(lehet hamarább is) lentebb megy az ára többi más tvk-kel együtt, ha már részletre akarod, akkor legyen minél kevesebb az ár
-
-
PATTA86
csendes tag
válasz stilo18 #38937 üzenetére
Én csak a vásárlói véleményekre voltam kíváncsi, mert tudom, hogy mostanában páran megvették már a Q70-est és jobban hiszek az itt lévő tagoknak a véleményében, mint amit a MM-ba mondanak/mutatnak... és még nem fix nálam se a Q70, mert, ha arról van szó hajlok a Q80 felé is, ha az jobban megérné, meg ha annak is lentebb menne majd az ára 400k körül
nitro16: Sajnos amikor én néztem MM-ba filmet nem vittem és nem is tudok csak 10 nap múlva újra bemenni... de az lesz, hogy tényleg viszek magammal filmet és akkor meglesek több tv-t is
[ Szerkesztve ]
-
PATTA86
csendes tag
Q70-es tulajoktól kérdezném, hogy most az a betekintési szög [link] valójában kinél mennyire ,,torzul", kinek mi a tapasztalata vele?? Mert én MM-ba néztem/mutatták és én is semmi "romlást" nem vettem észre, ha oldalról néztem a képet, nekem szép volt akkor is a kép
Szerintetek (tudom senki nem jós ) Karácsony felé vagy januárba mehet még lentebb az ára a 65"-nak (most 400k)??? Szinte már fél éve ennél lentebb nem ment az ára és nem szeretném azt, ha most megvenném és 2-3-4 hét múlva beesne az ára. Szóval ki mit gondol, mi a tapasztalat ilyen téren?
Amúgy a Q80-ra és a Q82-re nekem azt mondta egy srác a MM-ba, hogy csak külön BF-ra dobták ki a Q82-t, ugyanaz mind a kettő...
[ Szerkesztve ]
-
PATTA86
csendes tag
válasz grabber #38468 üzenetére
Egy kis helyzetjelentés... grabber hatalmas köszönet a nagyon részletes beszámolódért meg is erősítettél abba, hogy a Q70-nél nem nagyon találnék jobbat, ezért se akartam túlagyalni a dolgot úgyhogy pénteken be is mentem a MM-ba megnézni a Q70-est élőbe is azért mégis milyen. Na akkor jött a nagyobb baj... rájöttem, hogy az 55" az nekem kicsi és 65"-os kell szóval most az van, hogy a QE65Q70 kell, csak éppen az árba 120k-val több úgyhogy azzal kicsit várok még hátha lesz még valami őrült karácsonyi akcióba jó áron... a 400k kicsit sok(k)
[ Szerkesztve ]
-
PATTA86
csendes tag
Szevasztok srácok!
grabber! Q70 hogy szerepel idáig? Jöhet egy kis beszámoló róla B8 már nekem se lesz (ma levették a Telekom oldaláról...) pedig egy kicsit bíztam benne háthanitro16! Érdekelne az a bizonyos beszámoló, hogy miért vetetted el az oledet és inkább a Q80 lett helyette gondolom nem bántad meg?!
AL! 55Q70-es árkategóriába(max 300k) mit érdemes még megnézni/megfontolni? hétvégén dűlőre kellene jutni, hogy mi legyen végül (tudom kicsit én is bizonytalan vagyok, de nem akarom 1-2 év múlva lecserélni, és persze az összeg se kevés nekem )
Köszönöm! -
PATTA86
csendes tag
válasz grabber #38334 üzenetére
Köszi a részletes válaszodat! Igazából ahogy nitro16 is írta... nekem is a szívem az oled felé húz, mivel napi szinten csak 1-2, max 3 órát néznék tv-t, és nem félnék bármiféle beégéstől. Talán hétvégén menne többet(5-6 óra) és csak film és sorozat. Viszont az eszem nekem is azt "mondja", hogy inkább a Q70 mellett döntsek, talán hosszabb távon(4-5 év) ez jobb is volna, bár ezt se tudom... Úgyhogy lehet bátor és merész leszek és bevállalom a B8-at , ha lesz még akcióba, ha nem akkor Q70 lesz addig is olvasgatok még itt a fórumon véleményeket, hogy kinek milyen tapasztalata van a B8-al, meg hátha kapok még haszonló jó véleményeket/tanácsokat.
Kedves AL! Kérhetnék Tőled is egy kifejtős véleményt/tanácsot, hogy mit gondolsz melyik lenne a jobb döntés? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
PATTA86
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni... a véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy ki melyik tv-t választaná/ajánlaná nekem, melyiket válasszam szerintetek?
LG B8-at vagy a Samsung q70-est?
Lg 246k a Samu meg 206k lenne, szóval 40 ezer lenne a különbség csak.
Elsőnek a q70-est néztem, de most az oleden agyalok, hogy az jobb (csak filmezésre kell) csak nem tudom az számít e valamit, hogy már 1,5 éves model, pl. frissítés szempontjából? Vagy az olednek nagyobb az esélye, hogy meghibásodik? Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Farming Simulator 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest