Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petgabo

    újonc

    Sziasztok!
    TV vásárlás előtt állok, így hetek óta olvasom és követem a fórumot, rengeteg tesztet elolvastam és videót megnéztem a témában. Így ismeretlenül is köszi a sok hozzáértő javaslatot, és információt, amit itt olvashattam, sokat segítettetek.
    Tudatosítottam magamban, hogy mire is használnám a tévét, és próbáltam ehhez a legjobb ár-érték arányú készüléket megkeresni a piacon, de kicsi azért még bizonytalan vagyok, ezért a segítségetek kérném.
    A készüléket 90%-ban film és sorozatnézésre használnám (1080p és 4K tartalmak, külső adathordozóról illetve HBOGO/Netflix), 10%-ban TV műsort (főként sport) néznék. Most költöztünk nagyobb lakásba, ezért egy 7 éves 42"-os Samsung LCD-t cserélnék le. A nappalink elég világos, és nagyjából 2,5-3 méterről néznénk a tévét (filmnézés persze csak besötétített nappaliban).
    A fentiek alapján egy 65"-os készüléket keresek, max. 300-320ezer forintos áron.
    Rengeteg készükéket megnéztem élőben, a színei és a kontrasztja miatt egy OLED lenne az álom, de sajnos arra a közeljövőben nem lesz keret. Ami viszont nagyon közel állt nekem hozzá a Samsung Q70R széria, amit egy jó akcióban talán ismét ki lehetne fogni a fenti árkategóriában (talán a black friday akcióban ismét lesz valahol 320 ezres áron).
    A kérdésem az lenne, hogy van-e szerintetek jobb vétel a Q70-nél (ilyen áron), amit érdemes lenne esetleg megfontolnom?
    Előre is köszönöm a véleményetek!
    Üdv, Gábor

Új hozzászólás Aktív témák