Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csucsotke

aktív tag

válasz Dareiosss #38173 üzenetére

Nem ismerem a plazmagyártást, de az LCD egy kimerevített fólia, gondolom ezt olyan olcsón kiköpik a gyártósorok hogy a plazma nem tudott akkora bevételt elkönyvelni ezáltal hátrányba került. A marketingesek 2 centért simán átfúrnák a térdkalácsuk. Amúgy marha jó a képe, simán adnék 2000 pont lcd-t 500 pont plazmáért, de így sem lenne elég a gyártónak, mert az lcd pontok nagyon gyorsan inflálódnak, jövőre már 4000 LCD pont ér idei 2000 et és jön a 16K, nem éri meg a plazmagyárnak. És meg akkor nem is mondtam hogy a filmgyártás le se sz.., hogy 5 percig szeretnék nézni egy mesés háttér előtt lebegő részletgazdag rongydarabot, általában csak kapkodom a fejem. Szerintem a képcső után jött a plazma, utána meg talán az oled majd, de praktikus az LCD is csak felrovom neki hogy elérhető tévétechnológia nélkül hagyott vagy 25 évre. Most hogy van olyan gép ami, ki tud préselni 4 szer annyi pontot egy négyzetméterre mint tavaly, én a tojáspatkolókkal is úgy vagyok hogy csodálom is őket meg ijesztőek is egyszerre ,belegondolni hogy minek kell az.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák