Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz Petie #15819 üzenetére

Nem "áldozat", mert szívesen segítek, ha tudok, de nyilván csak az erre szánt szabadidőmön belül tudom mindezt megtenni. (Van, volt olyan időszak, amikor hetekig nem tudom követni a PH! történéseit.)

Ráadásul, a fenti, ominózus kérdésem ("ki nem kapott még választ?") kérdésem óta ~120-130 új hozzászólás érkezett. Ha azoknak csak a fele egy-egy külön kérdés... :(

Ami a kérdésedet illeti...

"Képbe került az LG Sj810v, tetszik a magic remote illetve webos3.5 is, de félek a kép minőségtől.
    Az előző pár hszben láttam hogy ajánlott a Pana ex700 is. meg az 5 év gar se kutya."

Mindig azt kell eldönteni, hogy számodra milyen tulajdonságai fontosak a tévének. Egyszerűen fel kell állítanod egy sorrendet.

Az említett LG egyáltalán nem rossz tévé a maga kategóriájában. Az általános képminőségétől nem kell félned. Az tény, hogy pl. az említett Pana EX700-hoz képest a kontraszt értékében és a fekete szintben jelentősen elmarad. Ezeknek az általános képminőségre van hatása. De...

Amennyiben nappali viszonyok között nézed a készüléket, és este felkapcsolt világítás mellett, ez a különbség nem annyira számottevő. Én "elfogyasztottam" pár CCFL és IPS LED tévét, jelenleg VA paneles van (az egyik legjobb), így van viszonyítási alapom. Én a Panasonic tévéjét választanám, de én nem te vagyok.

Az tény, hogy OS szempontból most az LG a legjobb. A Panasonic OS felhasználóbarát, és "egyszerű, mint a faék" (kinek hátrány, kinek előny), az Android sokoldalú, de ha rajtam múlna, tévét nem szerelnék vele. (Sőt, semmit.)

Az 5 év jótállás pedig mindezeken túl is erős fegyvertény, bármelyik gyártó is él vele.

Szerk.: A jövőbeli HDR tartalmakat viszont felejtsd el! Sajnos, ebben az árkategóriában egyik tévé sem alkalmas a HDR megjelenítésre! Legalábbis abban a minőségben, ahol a HDR-nek van értelme.

[ Szerkesztve ]

"Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák