- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
válasz
jerry311 #105062 üzenetére
Nem értem, h miért kell nekem az utolsó 2 sort ismételten elolvasni, értem, h full lutri az egész, mert a hálózattól függ.
Csak kértem, h ha elsőkézből van tudomásod egy olyan típusról, ami 2 kismegszakítón keresztül is hozta a 600Mbps-t, akkor írjad meg a pontos típusát, hátha valakinek jól jön.
Emellett találtam egy magyar videót, aki kipróbálta a TL-PA7017-et, gondoltam megosztom, h az a típus még egymás mellé dugva sem hozta a marketinget. Ha valaki rákeres, akkor legalább talál egy tesztet róla.
Értem, h ajánlható a powerline, de konkrét típus ajánlásával többre mennek az emberek, addig ez így egy nesze semmi fogd meg jól.
-
op9
aktív tag
válasz
jerry311 #105060 üzenetére
Hát akkor érdemes megosztani a nagyérdeművel, h melyik típusról van szó, hátha valakinek jól fog jönni.
A TL-PA7017 például nem remekelt ebben az esetben. -
válasz
jerry311 #105010 üzenetére
Essjó, Kezo, Dudika +1
"A roaming egyik alapja, hogy azonos az SSID."
Ez ebben a formában nem igaz. Mondjuk úgy, hogy a seamless roaming megoldásnak eredménye az azonos SSID. Az azonos SSID nem segít az AP-váltásban, mivel az BSSID (MAC) alapon történik. A roaming a hálózati oldalról segít a klienseknek elengedni az adott AP-ot, és kézenfekvő megoldás, hogy az azonos SSID-k közül válasszon a kliens. De éppenséggel listás alapon is működhetne.
MaCS
-
kezo0
addikt
válasz
jerry311 #105010 üzenetére
Szerintem sem attól lép át a kliens egyik AP jeléről egy másikéra, mert azoknak azonos az SSID-jük, pláne felesleges az azonos jelszó. Két külön AP, első alkalommal mindkettőre be kell jelentkeznie az eszköznek, aztán megjegyzi, hogy milyen SSID és jelszó tartozik hozzájuk. Innen kezdve tök mindegy, hogy azonosak-e vagy különböznek, az eszköz már tud mindkettőhöz csatlakozni. A cél, hogy egy ponton átlépjen egyikről a másikra (amikor már a másiknak erősebb a jele), de ehhez nem kell, hogy azonos legyen az SSID-jük és jelszavuk.
Viszont ha azonos, akkor legalább nehezebb megtudni, hogy épp melyikre csatlakozol… Ezért sem ajánlott, hogy azonos legyen. -
op9
aktív tag
válasz
jerry311 #104997 üzenetére
Köszönöm, ez valóban nem jutott eszembe, de megnéztem a legolcsóbb TP-Link TL-PA4010 KIT-et, ami így is 2.5x többe kerül, mint az említett és bevált MW325R (födémen keresztül ment 80Mbps). Specifikációban meg írják, h 10/100-as LAN port van rajta.
Ez az eredmény nem győzött meg. (30-40Mbps)Utánaolvasva, hogy mennyi bizonytalanság van a powerline-nal, én nem is merném ajánlani, max kísérleti jelleggel, szóval ilyet biztosan nem veszek.
Maradok az MW325R-nél, köszönöm a válaszokat!
-
woodworm
veterán
válasz
jerry311 #104121 üzenetére
Link jó lenne.
Egy ilyen mérés több dolgon múlik, pl. csatorna, ugyanazt a rádiót próbálták-e 5 és 6GHz-en is. Hamar hardverösszehasonlítás lesz a frekvenciák összevetése helyett.
Az általam linkelt cikkben meg pont nem látok semmi gyártóspecifikus megjegyzést vagy, hogy túlozna a két frekvencia összehasonlítása kapcsán. -
Jackie_Chan
senior tag
válasz
jerry311 #104114 üzenetére
Ha jól értelmezem akkor a Archer GX 90 majdnem ugyan az mint az AX 6000-es volt?
Csak,mert ezt most lehet 60-70e ft-ért is venni. -
Orlin
addikt
válasz
jerry311 #104024 üzenetére
Értem.
Akkor a többiektől is kérdezném melyik lenne ajánlott ami akár majd tudja a 2000-et is később?
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16, két telefon, tablet, klímák lennének rajta.
A jó hatótávolság fontos lenne.
ASUS TUF Gaming AX4200
ASUS TUF-AX6000 Router (Nekem picit drágább de , ha jó akkor adok picit többet érte).
Köszönöm! -
Orlin
addikt
válasz
jerry311 #104020 üzenetére
Közben olvasgattam itt a topikban és az ASUS RT-AX57 ajánlottabb és egészen jókat írtok róla.
Ha ezt megveszem akkor azzal sem lövök mellé.
Ez az Asus akár nagyobb sebességet is tud majd kezelni?
Jövőben lehet növelek, bár nekem a sima netezgetéshez szerintem elég lesz.
Köszi. -
TCr
veterán
válasz
jerry311 #103543 üzenetére
Bocsánat, nem a 110-es, hanem a 113-as, ha jól látom, annak 48V kell.
Ez jó lehet hozzá?
A passzív az mitől passzív? -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
jerry311 #103535 üzenetére
Én nem gondolom, hogy egy IT-s emberi butaságának a mércéje az, ha az EU ilyenolyan hivatkozott szabályzást hoz.
Amit Te hoztál példának, az tipik esete, amikor a mikróra rá kellett írni, hogy élőállat nem tehető bele. Tehát hülye vagyok, hogy én mondjuk tudom, hogyan kell beállítani és konfigolni egy routert, hogy ne jöjjön be 10 perc alatt valami zombigépről egy random szar.
Egy dolgot sajnálok, hogy ezeken nem pfsense/opnsense fut, bár az openwrt egész jó irány már.
Szóval ha arról beszélünk, milyen egy minden igényt lefedő router, akkor nem látok semmi, de tényleg semmi fejlődést abban, hogy 192.168.1.1/admin-admin helyett valami fancy-bb módszerrel kell bemennem egy kőbuta csicsafelületre és csak azért, mert ezeket olyanra csinálták, amilyenek mára lettek, nem gondolom, hogy bárki a világon 1 centivel könnyebben is állítja be, mert akár anyámat, akár hugomat ültetem elé, hozzá sem fog tudni böfögni a cucchoz, kell majd egy vérpistike, aki minimum tudja, mi mit jelent.
A bajt ott látom, hogy közben azt, aki mondjuk kézzel ír iptables-el tűzfal szabályokat és 10 perc alatt akarna valami normálisabb wifit varázsolni magának, bambul, mint borjú az új kapura, hogy ez a fos meg mi, hol a sok opció és beállítás, amiket pillanatok alatt átfut és képben van, hogy a kütyü mire is van konfigolva.
Ehelyett jön egy kretén ip-ről 3 kérdés és all done, reboot és csinálja a dolgát, ja, én meg mennék bele, csicsafelület megint, óóóóbazz.
Namost gyári és spéci fw felhasználási módban nem tesz különbséget (pláne nem a prémium modelleknél), de azért "at a glance" átlátni a dolgokat kicsit jobb egy komolyabb felület.
Ha már hoztam a mikrót, hozom az autós világot is, a műszerfalnyi tapikijelző és almenük vs. mindenre van egy gomb esete. A felhasználás módja ugyanaz, A-ból B-be elvigyen, de a kezelhetőség katasztrófa.
-
Tipcsi_1976
lelkes újonc
válasz
jerry311 #96286 üzenetére
Jelenleg 250 Mbit csomagom van. Ez egyébként megfelelő nekem. Ezt a cuccot rádugom a dolgozómban lévő modemre/routerre és a másik powerline-t pefig a nappaliba? Aztán a másik után is rakok egy wifi routert (vagy ha van ebből wifis az lenne a legjobb) és mondjuk a tv és a konzol mehet így kábellel a routerről és a gyerekek ipadje meg a router (vagy a cucc) wifijéről? Így kell kb. Elképzelni? Azt hogy milyen az elektromos hálózat nem tudom, de 15 éves a ház, és a vállalkozásom miatt most kellett elektromos felülvizsgálat, ahol nem találtak problémát a hálózatban. Tehát annyira elvileg nem lehet rossz.
-
-
-
libit
tag
válasz
jerry311 #82733 üzenetére
ha az ajanlott routerek miatt kerded, akkor annyira nem vetnem a szemere ha nem olvasta
- nem epp mai darabok szerepelnek benne, lasd:
"Általánosan az Asus AC65P/AC1200GU/AX58U/AX92U lenne az ajánlott eszköz.
Az AC1200GU kezd kifutni így érdemes gyorsan megvenni."
...bar kicsit visszaolvasva ezt is megtalalna. -
-
törölt tag
válasz
jerry311 #81058 üzenetére
Tudom, épp ezért mondom, hogy szerencsére nem vettem, mert semmit nem nyernék vele. Én azt hittem az Asus megnöveli legalább egy szobával a teret és majd azt növelem tovább repeaterrel, de semmivel sem nőtt a terület úgyhogy nem is szenvedek repeaterrel, mert alig fog adni az is valamit. Sok a vastag fal, nem tudok vele mit csinálni.
-
Salak
aktív tag
válasz
jerry311 #80873 üzenetére
Sajnos az is a kinti reszen, kozel a modemhez, az eloszobabol nyilo kisszobaban. A benti nagyszobakon az nem fog segiteni.
Akkor erdemes 2 routert beszerezni. Szerencsere a kabel a nappaliban is bent van, a tv mellett, szoval oda tudok tenni meg egyet akkor.
Milyen routereket lenne erdemes venni? (Aztan majd ha megvan, fogok segitseget kerni a beuzemeleshez is, ha lehet)
koszonom! -
jerry311
nagyúr
-
jerry311
nagyúr
válasz
jerry311 #69549 üzenetére
Lehet megvan a "Too many open files" hiba megoldása, de még teszt alatt.
Röviden és tömören: ReadyCloud --> Unregister, ami kilövi a processzt, ami rengeteg fájlt tart(ott) nyitva. Persze ez csak akkor megoldás, ha nem használja az ember. Továbbá lehet az sem tett jót a processznek, hogy nem volt bedugva semmi USB-be, amit megoszthatott volna ReadyCloud-on keresztül. -
csillagkomp
tag
válasz
jerry311 #59934 üzenetére
Köszönöm. Gondolkoztam én is NAS irányában, de egyrészt amatőr vagyok, más részről ott is lehet számtalan buktató ami visszatart. Költség oldalról sem lennék sokkal beljebb, kéne vennem egy normális NAS-t és ehhez vinyó(kat). Aztán az is ott van, hogy game boost és nagy WiFi sávszélesség (5400 vs 1750) kérdése ezzel nem oldódik meg. Hiába van NAS, ha WiFi-n keresztül kapja a 4K OLED HDR az anyagot.. tudom, hogy ez így nem a legszerencsésebb felállás, de úgy érzem zsákutcában vagyok, csak egy irányba vezet út.
-
soldi3r
veterán
válasz
jerry311 #50261 üzenetére
A Drayteket kerulom, van egy Vigor a cegnel, eleg sok a panasz ra, tobbek kozt ezert fejlesztenem a halozatot.
A raktar szoftver erdekes lesz, mert az is valtozni fog, ugyohgy nem tudom.
Vegigneztem az emlegetett honlapokon a kinalatot. RV215W + RV325 es RB3011 + RB hAP lehetne a ket paros. Ezek kozott gondolom mukodik a beepitett VPN.
Utobbi arban kb fele az elobbinek. Nekem a Cisco ismertebb markanev, ettol eltekintve az Amazonos ertekelesek alapjan sokkal tobb a panasz rajuk. -
soldi3r
veterán
válasz
jerry311 #50253 üzenetére
Ahogy nezem ez a konfig meg dragabb, mint a pfSense.
A savszel nem nagy, 10Mb-esek a head office-ban a bejovo kapcsolatok, ebbol van 3. Az irodakban is hasonlo, de ADSL van es ott mar csak 1 vonal. Egyeb egyelore nincs tervben.
A forgalom sem lenne nagy. Nehany PLC-t kellene esetleg tavprogramozni, meg a raktar rendszer lenne kozositve. -
mikk2000
őstag
válasz
jerry311 #50121 üzenetére
(#50121) jerry311
10/100/1000 csak a link sebessége, nem tartalmaz semmilyen információt arról, hogy az eszköz mire képes átviteli sebességben. Illetve egyetlen információt azért mégis megad: mi az elméleti maximum, mert hát egy 100-as link max. 100+100-at tud ha full duplex. Ezek szabvány értékek, ezzel lehet dolgozni. Nincs 50-es link ha a router csak annyit tud átvinni. Ha meg 100M feletti átvitelre képes az eszköz, akkor már inkább raknak rá 1000-es portot.
Ha szeretnél olyan eszközt, ami képes wirespeed átvitelre, akkor azt ne ebben a topikban keresd.Szia,
Ha az ember egy eszközt kíván venni, akkor annak van egy paramétere, amit megnéz. Ha az van ráírva hogy 10/100Mb, akkor annak annyit kell tudnia, különben csalásról beszélhetünk, ezen egyszerűen nincs mit megmagyarázni. Vagy oda kellene írni hogy ez nem valós sebesség. Nyilván nem te tehetsz arról, hogy ezek a routerek nem tudják a specifikációjukban megadott értékeket, viszont nem értem miért veszed a fáradtságot megmagyarázni azt, amit nem lehet? A csalástengert nem azzal lehet megfékezni, hogy a kis csalásokat elkezdjük igazolni, hanem pont fordítva, a kis csalásokat is meg kell fogni, és rákényszeríteni a gyártókat ezek beszüntetésére.
(#50122) Gubek-Einste
Általánosságban nincsen gond a TP-Link-ekkel, mert ha lenne akkor nem lennének ajánlottak.
Már többször el lett mondva, hogy az ilyen vélemények nem sokat érnek mivel nem ismerjük a körülményeket. Az ilyen és ehhez hasonló negatív tapasztalatok sokszor user error-ból fakadnak, itt a fórumon is van sok ilyen és a megoldás is hamar meg van ezekre.Értékelném ha elolvasnád amire válaszolsz. Az "user error" egy érdekes próbálkozás, lehet hogy az aki velem megosztotta a tapasztalatát, nagyobb tudással és tapasztalattal rendelkezik, mint te. Én viszont úgy érzem, bőven lenne még hova fejleszteni a tudásom, ezért is kérdezek itt. Visszatérve az "user error"-ra konkrétan leírtam, hogy a wifi eldobálós router helyére berakva az egyszerű Tenda routert a probléma megszűnt, és még mindig ott az árukereső weboldal vélemény is, ahol le volt írva az is, hogy ez ismert típushiba. A típushiba meg nem user error, szerintem.
80-100 Mbps-s nethez már gigabites portokkal szerelt típus érdemes választani mivel azok jobbak bírják a terhelést mivel ehhez mérten rendelkeznek hardverrel. A 100-as portokkal rendelkező router-ek a belépő szintet képviselik és inkább a max 50-70 Mbps-s nethez ajánlottak, felelünk már a gigabites portokkal rendelkezőek az ideálisak.
Köszönöm az infót! Mivel az alaplapom 100Mbit-et tud, és nem nagyon akarok plusz PCIE hálókártyára költeni, ezért sem nézegetek feljebb, arról nem beszélve hogy ezek a routerek nyilván jóval drágábbak is.
(#50123) Beri
Ettől a renccccergazdától hol lehet még több bullshitet olvasni? Van sok üresjárat nap közben, szívesen röhögnék.
Talán ha néha olvasnál is láthattad volna, hogy kaptam egy infót, ami pontosan azzal megegyező, még mielőtt ezt a bejegyzést láttam volna. Valós tapasztalatokon nem nagyon tudom kinek milyen indoka van röhögni.
Köszönöm a válaszokat!
-
jerry311
nagyúr
válasz
jerry311 #49768 üzenetére
Netgear D7800 lett a befutó. (~67k HUF)
Hozza ugyanazt a 80/20-as VDSL sebességet, mint a BT OpenReach modem, tehát itt nincs visszaesés, megvan amit a szolgáltató ígér.
WiFi jónak tűnik, de a környéken nincs más 5 GHz-es AP és a falak gipszkartonból vannak. Szóval itt nagyon gyengének kell lennie egy AP-nek, hogy problémát okozzon.
2.4 az átlagos, de mivel tele van 2.4-es routerekkel a társasház, így ezen a frekvencián nem is vártam csodát..Beállítás egyszerű. A legtöbb időt az vitte el, hogy Wiresharkkal kihalásszam a user/pass kombót (DHCP option 61) a Sky SR101-ből. Meg ha már ott voltam, akkor átvettem az option 60-at is, csak a biztonság kedvéért.
Amit kifejezetten hiányoltam más routerekről (főleg néhány extra fényes kék leddel világító cuccnál) az a LED-ek kikapcsolhatósága. Legnagyobb meglepetésemre a D7800 hátulján van egy fizikai kapcsoló, amivel csak a power LED világít, minden más sötét.
Itt tartok most.
-
Laslow
senior tag
válasz
jerry311 #49823 üzenetére
Köszönöm a választ.
Most ott tartok, hogy a repeater ötlet eldobva, helyette kábelcsatornával mégis elvezetem a DIGI kábelét a lakás közepéig a folyosón, és ott rakok a falra egy routert, aminek így jóval kevesebb falon kell tudnia átadnia a jelet (max. 2 fal és max. 10 méter távolság). A 100/50Mbit-nél továbbra is örülnék, ha többet tudna WiFi-n szórni.Van valami falra helyezhető, lehetőleg rejtett antennás ajánlott típus?
-
-
-
válasz
jerry311 #49768 üzenetére
A 15 eszköz már elég soknak számít (ha egyszerre vannak fent).
Elég nehéz ilyenben segíteni mert nincsenek ez irányú tapasztalatok.#49769 mkriszadmin
Jó lenne tudni 1-2 dolgot:
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
Mennyi lenne a beszerzésre?
Milyen egyéb igények vannak a router-rel szemben?Ajánlott eszközök 20k-s határral:
Csak 2,4 GHz-s wifi-vel: Asus N18U vagy TP-Link 1043NDv2/v3 - panelos/társasházi környezetben a 2,4 GHz-s sáv telítettsége okán nem annyira ideális
Dual band wifivel: Asus N56U, TP-Link 3600/4300
20k felett: Asus N66U/AC55U/AC56U/AC66U/AC68U/AC87U/AC1200G+, TP-Link Archer C5/C7/C8/C9Természetesen a teljes sebesség csak kábelen lesz meg és gyári firmware használatának esetén.
-
válasz
jerry311 #49766 üzenetére
Nem szoktunk ajánlani a modem-router kombo eszközöket több okból sem de mivel Angliába kellene így arról nem lehet egyértelműen nyilatkozni mivel itt főleg csak magyarországi szolgáltatókhoz kellenek az eszközök.
A nagy nevű gyártókat lenne érdemes fontolóra venni, Asus/TP-Link, esetleg még a FRITZ!Box ami jó lehet.
Meg kellene nézni, hogy a szolgáltató mit adna és esetleg azt megvenni ha olcsóbban kijön. -
-
-
Sun
csendes tag
válasz
jerry311 #37923 üzenetére
Hát ez az amit nem tudok. A családból mindenki lóg majd rajta. Telefonok, laptopok asztali gép(ek) tehát minimum négy eszköz folyamatosan, aztán a gyerekeknél youtube, letöltés fog menni mindig.
Szóval a lényeg, hogy keressek olyan eszközt aminek elég nagy procija és sok memóriája van. Aminek meg a NAT/firewall throughput alacsonyabb mint 120 Mbit felejtsem el. Jól gondolom? -
Sun
csendes tag
-
Sun
csendes tag
válasz
jerry311 #37913 üzenetére
Kössz a választ. Nem is nagyon találtam 4 portosnál nagyobbat. Egy dlinket láttam, 8 portos [link] de csak 45 Mbit a tűzfala, ha jól láttam.
A TP-Link oldalán kicsit körülnéztem és a TL-R600VPN
[link]még ami nekem jó lehet, de nem tudom, hogy tudja-e a 120 Mbitet, mert csak a NAT throughpu van feltüntetve.
-
-
L_ajos
őstag
válasz
jerry311 #37824 üzenetére
Két épület között kb 50 méterre szeretném elvinni a jelet ( wi-fi router ). A másik épület földszintjén tökéletes a jel, az emeleti szobákban azonbam már olyan gyenge hogy használhatatlan. Van esetleg erős ( nem 5 ezer forint kategória gondolom) router amivel a másik épület emeleti szobáiban megfelelő marad a jelerősség ( wi-fi persze ), és nem 3ik beiktatását szeretnék. Ennél értelmesebben nem megy
-
ponpon1234
újonc
-
válasz
jerry311 #37801 üzenetére
amint írtam is, vannak olyan eszközök, de nem az alap/olcsó tp-link, d-link....stb routerek, pláne nem újraindítás nélkül, de ezt kipróbálhatjátok, hogy sok router a csatorna módosítása után újraindítást kér a véglegesítéshez.
még a középkategóriában is csak az a jellemző, hogy régió...stb függvényében eltérő az auto módban alapértelmezett értéke a használt csatornának, jobb esetben 2 vagy 3 érték is van előre fixálva, de akkor legalább előfordulhat, hogy az újraindítást követően változik az érték, így aki a wifi akadása vagy bármilyen más probléma, esetleg az eszközölt beállítás véglegesítése miatt újraindítja, annak utána auto módban változik, de utána a következő újraindításig megint nem.
próbálgassátok, figyelgessétek a saját routert, amire van ráhatásotok és ellenőrzési lehetőségetek, más routere nem feltétlenül viszonyítási alap, hiszen nem ismertek a beállítások és az elvégzett módosítások. -
jerry311
nagyúr
-
jerry311
nagyúr
-
gabber01
addikt
válasz
jerry311 #37775 üzenetére
Hát, azért kár érte.
Egyébként érdekes, hogy ilyen esetben az eladó egyszerűen elállhat az üzlettől, míg ha vásárlóként mondjuk véletlenül nyomsz a vásárlásra már köt is mindenféle jogi szerződés a fizetés teljesítésére, és az elállásod csak az eladó jóindulatától függ. Vicces.
-
gabber01
addikt
válasz
jerry311 #37762 üzenetére
Nem is gondoltam, hogy direkt titkolózna bárki is.
Értettem, hogy ez nem egy mindenes router.
Mondjuk nem értettem mindent, amit mondtál, úgyhogy a magam részéről szerintem egyedül úgysem tudnék ezekkel mit kezdeni, ha tudna is ilyeneket, anélkül hogy pár 100 munkaóra kutatást bele ne ölnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged