Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jöhet a megoldás priviben.

-
Brogyi
őstag
FiúK ne már! Ne vezessétek félre őket! Az aggregation (LAG) nem jó jelen esetben. A dual WAN jó csak.
A LAG-hoz kell az LACP-IEEE 802.3ad. Azt nem tudja egyik T-s ONT sem.
A LAG-nál mind a két végpont adatlapján szerepelni kell a LACP-IEEE 802.3ad-nek. -
Brogyi
őstag
A 2000-es tempóhoz ha valaki ki akarja használni a következő funkciók kellenek: dual WAN, 802.3ad.
Persze nem kell mind a kettő funkció, de a példában szereplők tudják.
Néhány Asus típus a példa kedvéért: RT-AX86U, RT-AX88U, és egy régebbi RT-AC88U.
Az AX86U-nak van 2,5G-s portja is (Valaki már ért el 1800 feletti tempót is).
Egy igazi hátránya van, kb. 3x annyit kell rá költeni. Drága. -
Brogyi
őstag
Te bizony 10Gbps router-t szeretnél. Az nem egy soho kategória.
Kell két 10Gbps kártya+alaplap+proci, és mehet a DIY.
- pfSense
- OPNsense
Alapbeállítása egy WAN, egy LAN. Ami abban nincs az biztos nem kell neked. Vannak aggályaim azzal kapcsolatban, hogy ez neked sok lesz, és itt nem az árra gondolok.
Esetleg nézz át a gizda topikba. Ott találsz olyan embert aki már látott 10Gbps LAN card-t.
Melyik hosting center-ben laksz, hogy 10Gbps a bejövő? -
Brogyi
őstag
válasz
tamas.nick
üzenetére
A mostani kép jó, de a [korábbi] nem. Akkor az első applikáció az csak saccolásra jó.
-
Brogyi
őstag
válasz
tamas.nick
üzenetére
Szép csenedes környéken mértél, mert üres volt a sáv. A Telekom-s frekiről hangold el a TP-Linket.
"Channel" -t kézire/manual-ra váltva kiválaszthatod a zavarmentes csatornát, és az ne Telekom-é legyen.
"Channel width" itt pedig válassz azonosat minden router-n "20/40/80".
Így talán azonos beállítással hasonlíthatod össze. -
Brogyi
őstag
válasz
tamas.nick
üzenetére
A képed alapján két hibát követtél el ami befolyásolhatja az eredményt.
- A TP-Link, és a Telekom azonos frekvencián van. Zavarják egymást.
Így mért sebesség csalóka.
- Az Asus vs TP-Link összehasonlítás két sebből vérzik.
A Telekom zavarja a TP-Link-et.
Asus sávszélessége nem azonos a TP-Link-kel.
Az így mért eredményed, bocsi de nem sokat ér.
Félrevezeted szegényeket. Figyelj ezekre oda, és értékes információ lesz belőle ha jól állítod be.
A fényképed segített.
-
Brogyi
őstag
válasz
DannyL81
üzenetére
Nem értlek. Oda van írva, hogy csak 100Mbps tud az alaplapi LAN. Ott a neve. Az nem tud többet.
Ha 300Mbps jön be akkor az alaplapi bukta így is, meg úgy is. Nyilván azért vettél gigás LAN kártyát, hogy kihasználd a sávszélességedet. Szóval ha működik, ha nem az már mindegy szegény 100Mbps-es kártyának.
A helyedben letiltanám a BIOS-ba, és használnám a PCIe-es kártyát.
Szóval mit is akarsz akkor?
A probléma ott van, hogy a Gigabyte oldalán a nevezett lap Realtek 8111C chip-pel 1Gbps tud, de a tied nem az a chip. Az egy 100Mbps tudó valami. Esetleg elírtad az alaplap típusát, vagy nincs szerencséd, mert az Aida jól olvasta ki. Használd a PCIe-s kártyát. Azt nem írtad milyen a sebességed az új kártyával. 300Mbps?
Útóljára, még rossz is lehet. Az egy ezer éves lap. Mindig a LAN romlik el először, mert ott jön be a villám.
Zárjuk le ezt a meddő csevejt. Köszönöm.
-
Brogyi
őstag
válasz
MaCS_70
üzenetére
"van itthon egy rakás 40-50 éves műszaki cuccom, amelyekben a jelek szerint rosszul értesült kondenzátorok vannak."
Ez nem ilyen egyszerű. A mai kondenzátorok nem úgy készülnek mint azok. Még a mérete is más. Ma már minden úgy készül, hogy a garanciális időt kihordja. Utána ha elromlik kész nyereség. Ettől pörög a gazdaság, de ez már nem ide tartozik.
Nagyon rossz példát hoztál fel. -
Brogyi
őstag
válasz
preludium975
üzenetére
VDSL-nek kevés a sávszélessége. Irreális az igényed. Hallottál már a csomag priorizálásról?
Igazából az se segít, mert a fel irányt egy árva letöltés kitölti. Ha nem erről van szó akkor az erős CPU segíthet, de az se tud sávszélességet csinálni. -
Brogyi
őstag
AC65P hardware ügye egy kicsit zavaros itt, és téves következtetéseket vonak le néhányan.
Nézzétek meg jól a következő oldalt.
[link]
Ott jól lászik miért is olcsóbb. Nem kérem a 65P nem 4x4-es, és nem 85P.
MT7615S, és MT7615B van a 65P-ben. Az csak 3x3-as.
A 85P 4x4-es, és MT7615N, és MT7615N
Vagy bele kell nézni, vagy Vargalex megmondja mit listáz ki az OpenWrt.
Viszont az oldalon van egy gyöngyszem is. Az a DIR882 rev A1.
Az teljesen azonos a 85P-vel, és bizony 4x4. OpenWrt alatt mindegy kigyártotta, de Vargalex tudja ezt.
Az árcédula pedig olyan 25 ezer.
Ez persze csak annak fontos aki rendelkezik 4x4 eszközzel. Egyébként semmit nem ér.
A vezetékes sebességet ezek nem érintik. -
Brogyi
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Így van. A srácnak NAS kell.
-
Brogyi
őstag
Szinte biztos, hogy Realtek RTL8197 chip van benne. Az nem képes Digi PPPoE-ni megfelelő sebességgel.
Rosszul választottál. Ha 15 napon belül vagy akkor gyorsan küld vissza. Valószinűleg ennyire képes. Ha nem a router csinálja PPPoE-t akkor még tud valamit hardveresen, de csak dróton. -
Brogyi
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Ha már itt tartunk mely jelenlegi típusok tudják a dual WAN lehetőséget?
-
Brogyi
őstag
válasz
Kantorpe
üzenetére
A Tenda még nem olyan ismert itt. A 18-as a TP-Link C8-ra hasonlit, vagy Asus RT-AC68U-ra.
Természetesen a software az más, de hardware az azonos chipset szinten. Kinézetével sincs baj. Nekem a 18-as tetszik.
Az említett hasonlóságok miatt kizárt, hogy gondod lenne a sebességgel. A tesztesek jó ár/érték arányt hangoztatják. Rajtad áll akarod-e. -
Brogyi
őstag
válasz
CactuS
üzenetére
Zömébe két lehetőség van, és ezeket alkalmazzák. Nekem az első beállítással volt amit bonding-nak szoktak nevezni.
Igen, működik még ha néhány tudós azt mondja, hogy nem.
A második backup funkció. Egy vonal van használva, és ha a fővonal szakadna akkor te azt nem veszed észre, mert azonnal a backup vonal él. Biztos van még több, de ennél meg szoktak állni.
Ezen felüli igényeket mini PC-n neked kell lekódolni. Esetleg az itt említett Mikrotik. Nem kezdőneknek való.
Ha az említett két funkció elég akkor a Mikrotiken kívűl is létezik még router, de az nem a sarki PC-s boltba lesz megtalálható. -
Brogyi
őstag
válasz
Hompi01
üzenetére
Tipikus hiba, hogy nem veszik figyelembe a HDD irási képességét. Torrentnél messze kevesebb az írási sebesség mint egy CrystalDisk Mark-kal mért adat. Nézted a lemez terheltséget? Gyanítom 100% volt.
Ráadásul nem is az első másodpercekben jelentkezik a hiba. Meg kell várni míg az átmeneti tárolók megtelnek.
Utoljára maradt a CPU. Neki se keveés a dolga.
Ezek után lehet, hogy nem is a router a szűk keresztmetszet.
Mindenki elfelejti, hogy az 1Gbps órisi sebesség/terhelés torrenttel. Kevés gép képes erre. -
Brogyi
őstag
válasz
Cato Ramirez
üzenetére
Nem adnám fel ilyen könnyen. Ha már 2Gbps akkor addig nem nyugodnék amíg az le nem jönne. Számla kell, akkor mini ATX, és bondig, és dual WAN a varázsszavak.. Márpedig ha bemegy 2G akkor nekem 2G is jönne ki.
Te tudod mire vagy képes. -
Brogyi
őstag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Csak akkor van jelentősége ha a belső forgalmad nagyobb. Ha mindenki csak ki akar jutni akkor midegy.
Azért itt egy pl.
A NAS amin tárolod a mozit, és ma már lehet 4k-s is jelentős belső forgalmat generál. Főleg ha gyerek mesét néz, apuka a felvett F1-et, anyuka meg valami jó barátokat. Ez néhány soho NAS-t simán kiakaszt. A router switch sok esetben nem önálló chip. Tehát a routolást gátolja, terheli, melegíti.
A jó választás szerintem mindenki a switch-be. ez a helyzet a mostanába emlegetett Xiaomi 3g-nél is. Abban nincs külön switch chip. Ha mégis tévednék a profik úgyis kioktatnak majd.
-
Brogyi
őstag
válasz
Cirbolya_sen
üzenetére
Szerintem meg kár a Cisco-val foglalkozni. Nézd meg [ezt]. Megeszem a sapkám ha a gagyi digi kiakasztja.

Ez inkább az erős vonalas forgalomra való. OpenWrt-től kezdve szinte bármi rátehető. Maradtam a pfSense-nél a FreeBSD miatt. Rinyálósoknak tűzfal is van, Csak egy kicsit foglalkozni kell az elején vele. Jelenleg kizárólag az fw update-nél van újraindítva. VPN, squid, zabix, snort,siproxd... is van benne. Mit akarsz még? Wifi-n keresztül nem tud torrentezni.
Több wan-t is tud kezelni. Akár két digis kapcsolatot. (Nem teszteltem.)
A drága soho router-ek többet fogyasztanak. Ezt a NETGEAR is igazolta.
Ez is egy lehetőség. Erősebb procival minden igény kielégíthető ami már túlmutat az amatőr szinten. Szerintem már ez is. -
Brogyi
őstag
-
Brogyi
őstag
válasz
san2000
üzenetére
A D-Link-be lévő chipset nem támogatott, de ennek ellenére lehet rá hegeszteni FW-t. Az egy másik kérdés, hogy felejtsd el, mert HW gyorsítás nélkül semmit nem ér. Sőt, ha PPPoE be van kapcsolva akkor megint kevés, de nagyon.
Topikgazda
Jó lenne ha vastag betűvel az ajánlóba kiírnátok, hogy mely típusok képesek a PPPoE + 1Gbps tempóra.
Tipikus példa erre ez a D-Link. Csak a gyári FW-vel DHCP mellett képes nagy tempóra. PPPoE-vel halott. -
Brogyi
őstag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Ugye nem gondolod komolyan, hogy 1% load mellett csinálta, és ez 30 rupó?
Kérdem én akkor miért nem ezt a procit látom egy szerverbe, miért nem ez van az asztali gépembe ha olyan jó architektúra? Tudod mit legyen igazad, és itt a vége.
-
Brogyi
őstag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
"a gigabites letöltést pppoe-vel is 4-5% cpu terheléssel."
Ez pedig kizárt, hogy igaz legyen. Ráadásul külön IT-s kell hozzá.
"So the EdgeRouter Lite didn't exactly put a smile on my face"
Teljesen kommersz sebességet produkál. Egy gagyi Engenius ESR750H is gyorsabb, pedig az Ralink chipset. -
Brogyi
őstag
válasz
Resist_
üzenetére
A C1200-t én nem ajánlanám, mert az Asus fürdik azzal a SoC-cal. Lásd 1200G+.
A C5 V2 rendben van nálam. A SoC az Asus 18U-val azonos, plusz 5G. A C5 amióta megvettem megy. Ez 55 napja volt. NAS van a belső hálón. Itt most én nem fogadom el azt az érvet, hogy a TP fw sokkal jobb mint Asus. Szóval szerintem sáros a C1200. Asus modell korábban megjelent. Ha meg tudnák csinálni már rég jó lenne. A TP később dobta piacra a C1200-t. Ez a két antenna vs. 3 antenna duma most nagyon nem jó ennél a két routernél. -
Brogyi
őstag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Custom FirmWare OFW
Egyedi, nem gyári software/firmware (OpenWrt,DD-WRT,Tomato...). A te sebességed mellett a régi router is jó lehet ezekkel. Először ezt próbálnám. -
Brogyi
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Normális gamer nem játszik FPS-t wifi-n. Sőt semmilyen gamét nem tol wifi-n.
-
Brogyi
őstag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Ahol kiírja, hogy "2,4GHz" bökd meg az ujaddal.
Bal felső sarok a képen. Alaphelyzetben nem ír ki semmit. No, persze ha teló nem tudja a sávot akkor ba... -
Brogyi
őstag
Nem akarom elkiabálni, de nálam mintha beválna a C5 V2. Igazából azért bizonytalan a kijelentésem, mert a wifi nálam teljesen háttérbe szorul, és nem pppoe-zik a router (DHCP megy az ISP miatt). A wifi-jéről nem tudok pontosat mondani. Az 5Ghz-es sáv itt teljesen üres. Ez nekem elég.
-
Brogyi
őstag
- PPPoE-s kapcsolatot naponta többször eldobja, majd újracsatlakozik új IP-vel.
Ezért írtam, hogy ua. mint az Asus RT-AC1200G+. Nem is lehet más hiszen ua a hardware.
Bár más gyártó firmware fut rajta, de bugos az a chip.
Igaz az Asus-ra újraindulást mondanak, de ez a felhasználónak teljesen azonos kiesés. Nem értem miért próbálkoznak vele. Itt most a vásárlókra értem ezt. -
Brogyi
őstag
válasz
Gem Geza
üzenetére
Itt egy pozitív válasz neked, hogy jó is legyen:
Archer C5 V2 van 22 days 03:26:21. Egy NAS van a belső hálón 7/24-ben.
3.17.1 Build 20150908 Rel. 40831
Semmi gondom nekem nem volt vele. No, talán az egyik gyerek mobilját (huawei p8 lite) 1x vagy 2x ledobta 2,4GHz-en. Mivel a wifi nem érdekel, így ez nem hiba nálam. 5GHz-en is ül egy telo. Az nem esett le.
Szememben ez egy dual band-os RT-N18U. Remélem nem tévedek.
-
Brogyi
őstag
válasz
kovbandi82
üzenetére
Na még 1x. A Dlink, és a Netis ua. csak kevesebb zsét adsz ki érte. A switch IC azonos Realtek. Tudja a gigabitet.
Ha erősebbet akarsz akkor Archer C5 V2. -
Brogyi
őstag
válasz
kovbandi82
üzenetére
Ha a Dir-842 tetszik akkor kevesebbért AP-nek egy teljesen ua. az a hardware a Netis WF2780. Fő router-nek nem ajánlott. Esetleg aprón jó áron találhatsz Dlink-et a T akció miatt.
-
Brogyi
őstag
válasz
assemble
üzenetére
Ha nagyok az igényeid akkor semelyik gyári router nem lesz jó az 1G-hez, vagy az ára túllő a 80 ropin.
Ekkor jön előtérbe az x86-os vonal.
[Válogass!] -
Brogyi
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Ja, 2 napja 19-ért vette.

-
Brogyi
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Régen volt a topikba egy TP-Link szakértő. Az új Archer C1200 más hardware mint az Archer C5 V2, talán más mint v1.
Engem érdekelne milyen chipset a C1200. Köszi. -
Brogyi
őstag
válasz
FirstTripla
üzenetére
Miért nem használod az ajádék D-Link routert? Nem értem.

-
Brogyi
őstag
-
Brogyi
őstag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
D-LINK DIR-842 AC1200/Netis WF2780 szeritnem nem egy rossz router, de a digi ppoe-ra alkalmatlan.
-
Brogyi
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Itt meg is nézheted. [link]
-
Brogyi
őstag
válasz
GödiAli
üzenetére
Ember biztos, hogy nem probáltál ki mindent. Pl. néhány napja repeater-rel játszottam. Eddig soha nem láttam ekkora sebességet itthon wifi-n. A két gagyi TP 300-zal beszéget a rákapcsoldó eszköz ehhez képest nulla. Ami egy mobil, vagy egy tablet, esetleg laptopban van az meg se közeleti a TP antennáit, és hardware-ét. Ez van. Meglepett engem is az eredmény.
-
Brogyi
őstag
válasz
Brogyi
üzenetére
Még egy utolsó adalék a V1 vs V2 összehasonlításhoz. Hasonló hálózati terhelés mellett a teljesítményfelvétel a következő képpen alakult.
TL-WR1043ND V1.x P=4,3W
TL-WR1043ND V2.x P=2,7W
Azt mondanám elég jelentős különbség, és pont az ellenkezőjét vártam.
Csak egy megjegyzés a wifi eldobálásra amit még nem tudok megerősíteni, de az a gyanúm hogy gyenge, gagyi mobillal tesztelve 3 falon kersztül talán nem a routert kellene mínősíteni hanem a tesztelőt.
A wifi-ről majd valaki más majd megmondja a tutit. Ez engem nem érint.
-
Brogyi
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Hát én másképp nézem. Az C7 AC1750 az árgép szerint legolcsóbb ár 35 100Ft.
A V2 pedig 12 500Ft. Az a 22 600Ft nagyon sok a különbségekért.
Az 5GHz-es sáv nem érint, és nem is fog. Van még a RAM 128M helyett 64M. Ez jelent valamit,de ezért biztos hogy nem adok ki 22 600Ft-tal többet.
A smallnetbuilder a C7 AC1750 throughput-ját 854Mbps-re mérte. Amit én mértem az pedig közel van ami azt jelenti, hogy jól gondoltam azt, hogy ua. SoC jó eséllyel szintén képes változatlan gyorsaságra. Persze ha nem szúrják el a kis kinaiak.
Nekem a drótos sebesség a fontos. A wifi eddig sok jót még nem mutatott. Pl. probálj meg Battlefield-et nyomni wifi-n amikor a kis öcséd torrentezik.
Szóval akármit is mondtok a V2 az "best buy" gyanús annak aki nem igényli az 5GHz-es sávot.
Na, azért csak erősebb mint a 3600-as.
-
-
Brogyi
őstag
A készülék hasán a cimkén van az info, és a csomagoláson is fel kell tüntetni.
A netes rendelésnél kötelesek visszavenni nem úgy mint a bolti vásárlásnál. A megrendelésnél kikötöd a verziószámát, és közlöd velük, hogy nem veszed át ha rosszat küldenek. A törvény a te oldaladon áll.
Ez is a neten vásárlás előnye. Hiszen vakon vásárolsz. -
Brogyi
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
[Nézd] meg hol áll a memo használat.
Azóta soha nem jött össze ennyi kapcsolat, pedig most több felhasználóm van. -
Brogyi
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az szerintem csak annak segít aki torrentezni akar a routeren, és még ftp-t is akar esetleg DLNA-t is hogy tolja a stream-et a TV-re. Na, és ha lehet legalább 10wifi-t is vigyen.
Nekem 64MB-om van, és ha jól emlékszem egyszer toltam olyan 4k egyidejű kapcsolatot. Simán ment.
Ez kb. olyan mint a PC-khez 650W PSU-t vesznek, és ha meg méred nem szalad ki a 300W-ból max terhelésen. -
Brogyi
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Biztos, hogy a 3600-s az erősebb?
V2 SoC QCA9558 720MHz MIPS 74Kc
3600 SoC AR9344 500MHz MIPS 74Kc
A pontos hardware-t nem ismerem ( itt a switch-re gondolok), de nekem nem ilyen egyértelmű. Főleg úgy, hogy a legerősebb TP is ezt a SoC-ot használja mint a V2.x. Vazz, a végén veszek egyet és megmérem.
A wifi nem mindenkinek szempont. Abban igazad van. Egyedül a switch kialakítása szólhat bele, de ha van külön switch chip akkor biztos, hogy nincs igazad.
[Itt] mintha nem lenne switch chip. Ez beleszólhat. Meg kell mérni azt a throughput-ot oszt utána lehet tanácsot adni. Szerintem kizárt, hogy csak ua. sebességet hozza mint a régi.
[Nézd] csak. Itt szépen látszik a külön chip. Így nem merném már kijelenteni, hogy a 3600-os erősebb. Ez alapján már biztos hogy veszek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX