Hirdetés
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
bandeevw
üzenetére
Én örülök, hogy tudtam segíteni!

Egyébként én még nem rohannák vissza azonnal vele reggel, mint írta előttem a kolléga meg kellene nézni mi a helyzet a többi csatornán. Aztán, ha nem lehet többet kihozni belőle, akkor én egy ilyenre cserélném. De ha valaki tud ajánlani jól bevált ilyen eszközt, akkor ez csak egy ötlet volt.(#42679) MasterMark
Igazából egy pár centiméter távolság érdemes ha van, de annál fontosabb, hogy milyen szögben állnak, hogy a fáziseltolódást ki tudják küszöbölni. (Bár nem vagyok nagy mimo szakértő, azért tanultunk róla valamicskét
)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)
Gubek-Einste
Dr.NX