- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
valakky
aktív tag
igen, erre gondoltam én is, nálam egy szünetmentes volt a környékén, meg egy nyomtató, plusz egy csomó vezeték. 30 cm-re onnan teljesen jól ment, míg beállogattam, a szokott helyére visszarakva meg majdhogynem harmadolódott a sebesség. kénytelen voltam egy szvicset tenni oda, és a rútert meg átrakni a túloldalra. ott mondjuk a tévé van, egy htpc meg hangcucc a környékén. talán lehetne mókolni még talán 50-100 megabit pluszért, de kifejezetten nincs már ehhez idegrendszerem. annyit csináltam, hogy leáramtalanítottam ezeket a cuccokat, de semmi nem változott.
gondolom 160 hz-es AC-vel is hasonló eredményeket kapnék, de kifejezetten utálom az openwrt-t, így a 65p szerintem kiesik (bár lehet, hogy a 85p fw-e tudja a 160 hz-et a 65p-n, abban gondolkodtam még használtban, de igazából semmi szükségem az asus féle többletszolgáltatásokra, nekem csak egy AP kell amin kb. legyen gigabit sebesség, (bár ahogy most meg kinéz, pont nem lesz már rá különösebb szükségem).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest