-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
Nem egészen router, amit keresek, de a legjobban ide illeszkedik a kérdésem: van egy Asus RT-N66U routerem, ami tud 5Gz-en is forgalmazni, és ugyanabban a helyiségben jó is, de 2 fallal arrébb már az 5Ghz bizony meggyengül, a 2,4Ghz-es jel erősebb, stabilabb.
Arra gondoltam, vennék valami 5Ghz-en forgalmazni tudó jelerősítőt, ami a mostani routerem általi 450Mbps-t képes távolabb is elérhetővé tenni.Mit ajánltok, mit vegyek?
tnilabk: ha fontos a wifi, akkor szerintem, mindenképp a külső antennás modellt válaszd!
5Ghz-en - mint fentebb írtam - panelban 2 fallal arrébb van légvonalban a konyha, ott már gyenge a jele az 5Ghz-nek alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest