Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alteran-IT #42295 üzenetére
a leírtak jelentősebb hányadával nem tudok azonosulni, korábban írtam/írtunk is már példákat, hogy miért jó/kell a több ram, az usb esetén sem feltétlenül csak a sebesség miatt jobb a több usb csati és/vagy az usb 3.0, hanem a külső merevlemez...stb. által elvárt amper tekintetében kevés egy usb 2.0, de valóban hagyjuk inkább, mert más oldalról próbálsz megközelíteni dolgokat, maradok inkább annyiban, hogy ilyen érvekkel nem mindenkit/sok embert tudsz/tudnál meggyőzni - pláne a fórum ezen témájában -, miért is kell/jobb nekik a tp-link, mint például az asus.
én is gyakran ajánlok tp-link típusokat is, de vannak olyan igények/elvárások, amikor sokkal több előnyt és kevesebb kompromisszumot jelent egyik vagy másik asus típus a közel hasonló tp-link ellenében még akkor is, ha valamennyivel többe kerül.
elég megnézned a téma összefoglalóját, ott sem véletlenül soroltunk fel sok ajánlott tp-link típust, de vannak helyzetek, amikor egyszerűen jobb vételnek számít akár drágábban is egy asus vagy más gyártós eszköz.
nem feltétlenül off ez, hiszen pont a routerek különbözetéről szól, néha belemegyünk akár mélyebben is, ha van rá konkrét igény, csak ritkán van rá szükség.
nekem rt-ac56u router van jelenleg, és hiába volt előtte tl-wdr3600, amivel elégedett voltam, ac kategóriában nem találtam tp-link megfelelőt, illetve hiába jött ki azóta archer c8...stb., most sem találnék, főként a tp-link ram "korlátja" miatt, mert nekem az fontos szempont, de a szoftveres felület és a védelmi...stb. funkciók is elkényeztettek annyira, hogy a legjobb tp-link is visszalépés lenne most számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gumi és felni topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1 humoros
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest